Μόλις ανακαλύψαμε πού θα βρεις τις πιο νόστιμες συνταγές
Με το "Home Appétit" τέρμα πια το άγχος του "τι θα μαγειρέψω σήμερα"
Της Μαρίας Γεωργίου
Για να πω την πάσα αλήθεια, η μαγειρική μέχρι πρότινος δεν ήταν το φόρτε μου. Το να έχω καθημερινά να ετοιμάσω φαγητό για δυο παιδιά, με εντελώς διαφορετικά γούστα και αντίληψη, τουλάχιστον μια φορά μες τη μέρα, με έκανε να βλέπω το μαγείρεμα σαν αγγαρεία, ενώ δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση. Γιατί όλοι ξέρουμε πως η μαγειρική λειτουργεί αγχολυτικά, και είναι ένα μέσο έκφρασης και δημιουργίας. Φτάνει βέβαια να έχεις και τους κατάλληλους συμμάχους. Τις συνταγές που θα σε ενεργοποιήσουν και θα σε κάνουν να θες να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό.
Γι' αυτό μπορείς να αντιληφθείς και ενδεχομένως να συμμεριστείς τον ενθουσιασμό μου - αν είσαι στην ίδια θέση που βρισκόμουν εγώ- όταν ανακάλυψα το "Home Appetit". To "Home Appetit" διαθέτει τα πιο mouth watering βίντεο, με συνταγές που θα μπεις αβίαστα στον πειρασμό να δοκιμάσεις. Στη σελίδα του στο Facebook και το Instagram θα βρεις πρωτότυπες προτάσεις, που απευθύνονται ακόμη και στον πιο απαιτητικό food lover.
Aυτό που προσωπικά με ενθουσίασε δεν είναι μόνο ότι πλέον έχω βρει μια σελίδα που μου παρέχει αυτό που αναζητούσα, αλλά το γεγονός ότι χρησιμοποιεί το πιο άμεσο μέσο της εποχής μας, τα βίντεο. Έξυπνα, καλαίσθητα, καλογυρισμένα, με βοηθάνε να αντιληφθώ πώς να ετοιμάσω το πιάτο στη στιγμή, καθοδηγώντας με βήμα-βήμα, διασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη επιτυχία.
Και αν δεν με πιστεύεις, ένα έχω να πω, τις προάλλες που είχα επέτειο γάμου, δεν χρειάστηκε καν να κάνω κράτηση σε κάποιο γκουρμέ εστιατόριο, αφού ετοίμασα κοτόπουλο με γιαούρτι, μήλο και καρύδια. Ούτε εγώ δεν το πίστευα, έτσι την επομένη, αφού πήρα τα πάνω μου, προχώρησα με κριθαρότο με φέτα, γαρίδες και σάλτσα ντομάτας. Τα καμάρια μου, δε, σταμάτησαν να διαμαρτύρονται όταν τους έφτιαξα pancakes με γιαούρτι, συνοδευμένο με φρέσκα φρούτα του δάσους και μέλι!
Και επειδή είμαι άνθρωπος που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ως γνήσιο λιοντάρι, έψαξα και έμαθα πως σύντομα το "Home Appetit" εκτός από τους εύχρηστους λογαριασμούς του στα social media, θα αποκτήσει και πλατφόρμα, δηλαδή τη δική του ιστοσελίδα. Αυτό για μένα μεταφράζεται σε ακόμη περισσότερες συνταγές και ακόμη περισσότερες εκπλήξεις, γιατί ήδη το "Home Appetit" μού απέδειξε πως ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα.
Εύλογα θα αναρωτηθείς πώς. Μα, με τα activation που ήδη ετοίμασε, όπως για παράδειγμα αυτό με αφορμή τη μέρα nachos, στις 6 Νοεμβρίου. Γιατί ακόμη και αν είναι hot και spicy, ή κάποτε cheesy, θα συμφωνήσεις πως είναι πεντανόστιμα και δικαίως αξίζουν να έχουν τη δική τους μέρα, αφού από τις κουζίνες του Τέξας μέχρι το Rose Bowl Stadium, έχουν κερδίσει επάξια τη φήμη τους. Αυτό προφανώς σκέφτηκαν και στο “Home Appetit” που ετοίμασαν το activation #HomeAppetitGoesNutsforNachos, με γνωστούς food bloggers να χαρίζουν στους followers τους προϊόντα El Sabor για να τιμήσουν με τη σειρά τους τη μέρα nachos.
Eίναι λοιπόν να μην γίνει talk of the town σε χρόνο dt; Κάτι μου λέει πως τα καλύτερα έπονται, αφού η σπιτική μας απόλαυση, είναι ο στόχος του "Home Appetit", που βάλθηκε να κάνει όχι μόνο την καθημερινότητά μας πιο νόστιμη και ενδιαφέρουσα, αλλά κι εμάς master chef!