Thumbnail

Πάμε στη 3η δράση εθελοντικού καθαρισμού που διοργανώνει η Stoli® Πάμε στη 3η δράση εθελοντικού καθαρισμού που διοργανώνει η Stoli®

Ας συμβάλουμε όλοι σε αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια
Τα τελευταία χρόνια γίνεται πιο επιτακτική η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντός μας. Το περιβάλλον, πρέπει να συνειδητοποίησουμε πως είναι το «σπίτι» μας και αξίζει να το φροντίζουμε και να το σεβόμαστε, αποφεύγοντας οποιαδήποτε επιβάρυνση προς αυτό και μειώνοντας το οικολογικό μας αποτύπωμα.

Κι αυτό δεν είναι καθόλου δύσκολο. Χρειάζεται μόνο την προσπάθεια όλων μας, καθημερινά με εύκολες και απλές χειρονομίες. Ας επιδείξουμε τον οφειλόμενο σεβασμό στον πλανήτη και το περιβάλλον μας που σήμερα είναι πιο φανερές από ποτέ οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής και της ρύπανσης της Γης. 

3

Στιγμιότυπο από την περσινή δράση 

Ένας ιδανικός τρόπος για να γίνει αυτή η «πράσινη» φιλοσοφία μέρος της καθημερινότητας μας και να αποκτήσουμε τις σωστές συνήθειες για να κρατάμε το περιβάλλον καθαρό, είναι μέσω εθελοντικών ενεργειών καθαρισμού περιοχών και παραλιών. Εξάλλου, η προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος είναι συλλογική ευθύνη και μόνο μαζί μπορούμε να την επιτύχουμε.

To Stoli Group, ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς ultra-premium αλκοολούχων ποτών και οίνων παγκοσμίως, θεωρεί πως ακρογωνιαίος λίθος μιας εταιρείας, πέρα από το ανθρώπινο δυναμικό της, είναι οι αξίες που πρεσβεύει, καθώς εκείνες καθορίζουν και καθοδηγούν τον τρόπο λειτουργίας της και τις αλληλεπιδράσεις της. 

Για το σκοπό αυτό, έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή το κίνημα sustainability. Η ευαισθησία του Stoli Group και το πραγματικό ενδιαφέρον του για το περιβάλλον μας δεν μένει στα λόγια αλλά περνά στις πράξεις. Ήδη συνεργάστηκε με το ReSea Project με σκοπό την καταπολέμηση της θαλάσσιας ρύπανσης, αναλαμβάνοντας από κοινού την αφαίρεση πλαστικών απορριμμάτων από θάλασσες και ποταμούς, καθώς και με τη ROKiT Venturi, η οποία κατέχει ηγετική θέση στον ηλεκτρικό μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Παράλληλα, μετά τις περσινές επιτυχημένες δράσεις σε συνεργασία με την εταιρεία Laiko Cosmos Trading LTD, διοργανώνει ξανά την σπουδαία αυτή ενέργεια εθελοντικού καθαρισμού που θα λάβει χώρα το Σάββατο, 10 Ιουνίου. 

Το σημείο συνάντησης για τους συμμετέχοντες είναι έξω από τα γραφεία της Laiko Cosmos Trading LTD, στις 09:30. Η περιοχή που θα καθαριστεί βρίσκεται περιμετρικά από τη Βιομηχανική Περιοχή Δαλίου και μέχρι τη Λεωφόρο Λεμεσού, στον χώρο έξω από τα κεντρικά γραφεία της Laiko Cosmos Trading LTD. 

4

Εκεί, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δροσιστούν με υπέροχα Stoli® cocktails ως μια μικρή επιβράβευση για την συμμετοχής τους σε αυτή την σημαντική δράση, προσφέροντας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους για να κρατήσουμε υψηλά τις αξίες και τα ιδανικά μας προστατεύοντας το περιβάλλον. 

Σχετικά με το Stoli® Group

Το Stoli® Group ιδρύθηκε το 2013 και είναι υπεύθυνο για την παραγωγή, το management και τη διανομή του διεθνή portfolio SPI. Κυρίως γνωστό για το brand Stolichnaya® Vodka, το Stoli® Group διεύρυνε το portfolio τα τελευταία χρόνια για να εξυπηρετήσει την παγκόσμια ζήτηση για premium on-premise και πιο εξεζητημένα ποτά.

Τα κύρια brands του είναι: Stoli®️  Vodka, Elit™ Vodka, Bayou®️  Rum, Kentucky Owl®️ , Villa One™, Gator Bite™ Rum Liquers, Cenote™ Tequila, Kah™ Tequila and Se Busca™ Mezcal. Με παρουσία σε πάνω από 176 αγορές, Stoli® Group λειτουργεί με μια αφοσιωμένη ομάδα 200 διανομέων σε όλο τον κόσμο. Με έδρα το Λουξεμβούργο, το Stoli® Group έχει εγκαταστάσεις στην Ισπανία, την Ιταλία, την Αργεντινή και τις ΗΠΑ, κάποιες από τις οποίες χρονολογούνται από τον περασμένο αιώνα. Για περισσότερες πληροφορίες, μπες στο: www.stoli-group.com.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ STOLI® ΥΠΕΥΘΥΝΑ. 

STOLI® Premium Vodka και Flavored Premium Vodka. 37.5%-40% Alc./Vol. (75-80 proof). Αποστάζεται από σιτάρι. Διανομέας στις ΗΠΑ: Stoli Group USA, LLC, Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ ή/και Παγκόσμιος Διανομέας: SPI Spirits (Cyprus) Limited, Κυπριακή Δημοκρατία. ™ και ® - εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα, ανάλογα με τη χώρα, των ZHS IP Americas Sàrl, ZHS IP Europe Sàrl, ZHS IP Worldwide Sàrl ή Spirits International BV © 2022. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Home