Σοκολατάκια με 4 υλικά και γεύση Ferrero

Υλικά: 
Για τη γέμιση

  • 150 γρ. πραλίνα φουντουκιού
  • 90 γρ. φουντούκι
  • 60 γρ. γκοφρέτα
  • 10-15 ολόκληρα φουντούκια


Για την επικάλυψη

  • 80 γρ. γκοφρέτα
  • 300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
  • 80 γρ. Φουντούκι


Εκτέλεση: 

  • Χτυπάς τα φουντούκια στο blender μέχρι να είναι χοντροσπασμένα
  • Χτυπάς τη γκοφρέτα στο blender μέχρι να είναι χοντρό τρίμμα
  • Λιώνεις την κουβερτούρα σε μπεν μαρί


Για τη γέμιση:

  • Βάζεις σε ένα μπολ την πραλίνα φουντουκιού, το φουντούκι και τη γκοφρέτα
  • Ανακατεύεις πολύ καλά.
  • Μεταφέρεις στην κατάψυξη του ψυγείου και αφήνεις να σφίξει για 30 λεπτά
  • Βγάζεις το μίγμα από το ψυγείο πλάθεις σε μπαλάκια και βάζεις στο κέντρο ένα φουντούκι.
  •  

Για το στήσιμο:

  • Ανακατεύεις τη λιωμένη κουβερτούρα με το τριμμένο φουντούκι.
  • Ρολάρεις τα μπαλάκια μέσα στο τρίμα της γκοφρέτας
  • Βουτάς τα μπαλάκια μέσα στη λιωμένη κουβερτούρα για να καλυφθούν
  • Τα μεταφέρεις σε λαδόκολλα και τα αφήνεις στη συντήρηση του ψυγείου να σφίξουν για 30 λεπτά

 

κεντρική φώτο: unsplash.com/photos/jD2dIC2IZME

Πηγή 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ