Thanos Hotels and Resorts: Δυνατή και σταθερή παρουσία για ακόμη μία χρονιά στους Χρυσούς Σκούφους
Μέσα από τις αυστηρές διαδικασίες και διεθνείς προδιαγραφές αξιολόγησης που ακολουθεί η έμπειρη ομάδα γευσιγνωστών του περιοδικού «Αθηνόραμα», η οποία όλα αυτά τα χρόνια απονέμει τους Χρυσούς Σκούφους στην Ελλάδα, το εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας «Helios» του ξενοδοχείου Anassa, κέρδισε το πρώτο βραβείο "Χρυσός Σκούφος 2024". Το εστιατόριο «Basiliko» του ίδιου ξενοδοχείου, γνωστό για την gourmet ασιατική κουζίνα του με μεσογειακές επιρροές, τιμήθηκε με το βραβείο «Top Notch 2024», ενώ το «Pelagos» βραβεύτηκε στην κατηγορία «Κυπριακή Κουζίνα 2024» για τη σύγχρονη κουζίνα του με έμφαση στις τοπικές γεύσεις.
O Όμιλος Thanos Hotels & Resorts εκφράζει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τις ξεχωριστές και τιμητικές διακρίσεις σε αυτόν τον κορυφαίο γαστρονομικό θεσμό, οι οποίες κατέστησαν δυνατές χάρη στην πολύτιμη συμβολή και αφοσίωση όλου του προσωπικού και ιδιαίτερα των σεφ που στελεχώνουν τα εστιατόρια του Ομίλου. Ξεχωριστές ευχαριστίες στους David Goodridge, Group Executive Chef του Ομίλου, Θεόδωρο Κοκκινόφτα (Helios), Σάκη Βασιλείου (Basiliko) και Χριστόδουλο Παναγιωτίδη (Pelagos).
Με πίστη στο υψηλό επίπεδο γαστρονομίας και υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει η χώρα μας σε επισκέπτες και ντόπιους και ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις στον χώρο, ο Όμιλος Thanos and Resorts παραμένει αφοσιωμένος στην παροχή υπηρεσιών ύψιστης ποιότητας, προσθέτοντας αξία στο τουριστικό προϊόν της Κύπρου και συμβάλλοντας στη γαστρονομική εξέλιξή του.
Η Thanos Hotels θα ήθελε επίσης να εκφράσει τις ευχαριστίες της στο συγκρότημα «Φιλελεύθερος» και στο «Αθηνόραμα» για την τιμή να επιλέξουν τα εστιατόρια του Ομίλου μεταξύ των κορυφαίων της Κύπρου.