Thumbnail

Θες να εξελιχθείς και να αποβάλεις το στρες από τη ζωή σου; Το πρόγραμμα Υ είναι για σένα Θες να εξελιχθείς και να αποβάλεις το στρες από τη ζωή σου; Το πρόγραμμα Υ είναι για σένα

Όλες οι λεπτομέρειες
Τι είναι το πρόγραμμα Υ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα καινοτόμα που επιθυμούν να εξελιχθούν μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς της παγκόσμιας πανδημίας, που σκέφτονται πώς να βοηθήσουν τους εαυτούς τους, τις οικογένειες, τους συναδέλφους τους, να επανασυνδεθούν και να αναζωογονηθούν για να φτάσουν τις πραγματικά δημιουργικές δυνατότητες τους. 

Μέσα από το πρόγραμμα σκοπός είναι να βοηθηθούν τα άτομα και να συνδεθούν ξανά με τον δημιουργικό τους πυρήνα, καθώς και να εκφράσουν τα κίνητρά τους με τέτοιο τρόπο που θα φαίνεται στη δουλειά και στην παραγωγικότητά τους. Δυνατά άτομα που έχουν αισθανθεί αποκομμένα από το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα τους, λόγω δύσκολων ορόσημων της ζωής τους όπως είναι η απόκτηση ενός νεογέννητου, ένας θάνατος ή ένα τραύμα.

Το κίνητρο, η κίνηση, οι ασκήσεις αναπνοής και η σύνδεση του σώματος, του μυαλού και του πνεύματος φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά στο να γίνουν πιο παραγωγικοί, πιο έντονοι και εμπνευσμένοι στις ιδέες τους. Η ισορροπία της επανασύνδεσης δημιουργεί δυνατά και υγιή άτομα με κίνητρο να εργαστούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους και να ευδοκιμήσουν στις ιδέες και στα έργα τους.

 

Εβδομαδιαία θέματα για συνεδρίες: 

1 - Επίγνωση του σώματος

2- Αλληλουχία της αναπνοής

3- Root To Rise - Κατανοώντας το τραύμα και τη σκιά

4- Εξισορρόπηση σώματος, νου και πνεύματος

5- Ενδυνάμωση σώματος

6- Εαυτός χωρίς άγχος

7- Εργαλεία για το άγχος - Μέσα και έξω από την τάξη

8- Φωτιά, κάψτε τα όλα

9- Οραματιστείτε το νέο - Η ιδανική τάξη

10- Αναπνεύστε όλα αλλάζουν

11- Reflection For Expansion (Αναστοχασμός στη διεύρυνση)

12- Εξασκηθείτε στην επανασύνδεση

 

Τι προσφέρει το πρόγραμμα Υ:

 

Το πρόγραμμα Y είναι ένα πρόγραμμα 12 εβδομάδων χωρισμένο σε 3 μέρη:

Το Μέρος 1 ασχολείται με την επίγνωση και την κατανόηση του σώματος, του μυαλού και της αναπνοής τόσο ξεχωριστά όσο και ως μία ενότητα. Πώς συνεργάζονται και πώς μπορούν να λειτουργήσουν χωριστά μέσω της κίνησης και τις πόζες της yoga για το σώμα. Μέσα από τις ασκήσεις αναπνοής για την αναπνοή και τελικά το διαλογισμό για την σιωπή του μυαλού.

Κάθε συνεδρία περιέχει ένα μάθημα γιόγκα 90 λεπτών που στοχεύει να προκαλέσει τον εκπαιδευτικό σωματικά με στάσεις γιόγκα, να ενισχύσει το μυαλό με διαφορετικό θέμα σε κάθε συνεδρία και να χαλαρώσει το νευρικό σύστημα με εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην καθημερινή ζωή καθώς και στην τάξη και όταν βρίσκονται σε αγχωτικές καταστάσεις χρησιμοποιώντας την αναπνοή τους.

Κάθε συνεδρία θα καταγράφεται και θα αποστέλλεται στους μαθητές με email την επόμενη μέρα, ώστε να μπορούν να την εξασκήσουν ξανά στον χρόνο τους ή σε περίπτωση που την έχασαν και έχει αξία ζωής.

 

Πώς κατορθώνουμε τις αλλαγές για σένα: 

Όταν το σώμα τεντώνεται, εμπλουτίζεται με αναπνοή, καθαρίζεται εσωτερικά με τις πρακτικές της yoga που αναζωογονούν από μέσα προς τα έξω τότε το άτομο μένει ήρεμο, σε ένα καθαρό και δημιουργικό χώρο οπού μπορεί να εξελιχθεί και να εμπνεύσει μέσω της προσωπικότητάς του και να γίνει πηγή έμπνευσης που εκφράζει την αλήθεια και τις πραγματικές τους δυνατότητες. Η ψυχική σύγχυση, η πλήξη και η εξουθένωση μπορούν να είναι χαρακτηριστικά ενός υπερφορτωμένου ατόμου που χρειάζεται 60 λεπτά αναπνοής και κίνησης του σώματος για να καθαρίσει το μυαλό, να αναδιοργανωθεί και να επανασυνδεθεί με τις λύσεις και τις προκλήσεις που εμφανίζονται στην ζωή. 

Συχνά οι άνθρωποι παραβλέπουν την ευεξία τους λόγω έλλειψης χρόνου. Εάν συμμετέχουν στο πρόγραμμα Y, τους επιτρέπει να σκεφτούν την προσωπική τους ευημερία και να δημιουργήσουν χώρο για τον εαυτό τους και να δικτυωθούν με άλλα άτομα που αισθάνονται το ίδιο - υπερφορτωμένοι, καταβεβλημένοι και κουρασμένοι. 

Το Πρόγραμμα βοηθάει στο να κατανοήσουν οι άνθρωποι πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος τους στον κόσμο, την οικογένειά τους και πώς να ισορροπήσουν και να επανασυνδεθούν με την πλήρη δημιουργική ικανότητα στη ζωή τους, να ζήσουν τη ζωή που ονειρεύονται. Να εμπνεύσουν τους νέους για τους οποίους αποτελούν πρότυπο.

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, από αρχάριοι έως προχωρημένοι.

Προσφορές: 

1. Αγόρασε κάθε μάθημα χωριστά 50,00 ευρώ.

2. Αγόρασε ολόκληρο το πρόγραμμα του τρίτου μέρους 180,00 ευρώ για 4 εβδομάδες.

Τοποθεσία: 

Πενταδακτύλου 36, στην παλιά Λευκωσία

Ημερομηνίες: 

Έναρξη Σάββατο 25 Μαρτίου 2023 και κάθε επόμενο Σάββατο (01/04/2023, 08/04/2023, 22/04/23)

Ώρες:  15:00-17:00.

 

Βήμα-βήμα η διαδικασία για τους εκπαιδευόμενους μας: 

Βήμα πρώτο

Είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις το πρόγραμμα Y;  Μπορείς να  στείλεις email στο [email protected] και θα κάνεις μια δωρεάν κλήση 15 λεπτών όπου μπορείς να λύσεις τυχόν ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα και το χρονοδιάγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.

Βήμα δεύτερο

Για να γίνει η εγγραφή πληρωμής στο πρόγραμμα Y θα πρέπει να επικοινωνήσεις στο πιο πάνω mail για να πραγματοποιηθεί η πρώτη κλήση. Αφού καθοριστεί η παρουσία σου στο ομαδικό μάθημα, θα σταλεί  ένα επόμενο email με στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού, ώστε να γίνει η μεταφορά του ποσού για τις συνεδρίες που θα συμμετάσχεις. Μόλις γίνει η πληρωμή, θα σου σταλεί η απόδειξη και θα είσαι έτοιμη για να ξεκινήσεις την αναζωογόνηση! 

Βήμα τρίτο

Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, καλό θα ήταν να στείλεις ένα  e-mail για τυχόν σωματικούς τραυματισμούς. Αυτές οι πληροφορίες παραμείνουν εμπιστευτικές. 

Μπορείς να επικοινωνήσεις με την Νικόλ Ιωαννίδη με τους εξής τρόπους: 

Instagram: Nicole Joannides

The.Y.Program

Facebook: Nicole Joannides

Linkedin: Nicole Joannides

E: [email protected]

 

πηγή κεντρικής φώτο 

 

Home