Thumbnail

3 ζώδια που έχουν παράξενα γούστα στο σεξ 3 ζώδια που έχουν παράξενα γούστα στο σεξ

Ξέρουν όμως να το κρύβουν καλά
Σε αυτό το άρθρο δεν θα μιλήσουμε για τα ζώδια που ξέρεις ήδη ότι είναι πιο ερωτικά, όπως για παράδειγμα τον Σκορπιό. Θα μιλήσουμε για τα ζώδια που δεν θα επισκεφτούν ποτέ μαζί σου ένα sex-shop ούτε θα παραδεχτούν σε μια ιδιωτική ή φιλική συζήτηση ότι αρέσκονται σε πειραματισμούς ή ακρότητες κατά τη διάρκεια του σεξ.


Αν λοιπόν έχεις συνάψει ερωτική σχέση ή φλερτάρεις με ένα από τα παρακάτω ζώδια, να ξέρεις ότι μπορεί να δείχνουν ψυχρά και αδιάφορα όταν είναι σε δημόσιους χώρους, αλλά είναι έτοιμα για όλα!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 ζώδια που τους νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι το άτομο που αγαπάει την ιδιωτικότητα και είναι κάπως μοναχικός, αλλά πάνω απ’ όλα ζει για το ανορθόδοξο και το μη συμβατικό. Από το γραφείο έως την κουζίνα και την κρεβατοκάμαρα, δεν φοβάται να πειραματιστεί στην εξερεύνηση νέων σεξουαλικών δράσεων και πράξεων. Η ζωγραφική πάνω στο σώμα του ή στο σώμα σου, τα παιχνίδια με… κεριά, οι σέξι αμφιέσεις και μεταμφιέσεις είναι η πιο πιθανή γκάμα στην οποία θα κινηθεί. Να ξέρεις πάντως, ότι αυτό το εντυπωσιακό, ονειρικό ζώδιο, όταν βρεθείτε στο κρεβάτι, θα θελήσει να διεγείρει τόσο το σώμα σου όσο και τη φαντασία σου.

 

erotic

pexels.com/photo/woman-in-white-shirt-reading-book-759578/

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος χρειάζεται πραγματικά πολύ χρόνο για να εξοικειωθεί με τους σεξουαλικούς του συντρόφους. Καθώς όμως αυτό το υπομονετικό, γήινο ζώδιο γίνεται πιο χαλαρό μαζί σου, θα θελήσει να εξερευνήσει κάθε είδους πρόκληση και υπερβολή στην αναζήτηση της ευχαρίστησης. Η προτίμησή του στην πολυτέλεια σημαίνει ότι δεν θα δίσταζε να αγοράσει έναν ακριβό δονητή ή σέξι αποκαλυπτικά εσώρουχα από ένα sex shop. Τα φετίχ, οι χειροπέδες, η υπερδιέγερση και τα καυτά αισθησιακά παιχνίδια είναι το ερωτικό μενού που προτιμάει. Και να θυμάσαι ότι, για έναν Ταύρο, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την ποσότητα και τη διάρκεια σε οτιδήποτε του προσφέρει ηδονή.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 4 πιο ευκολόπιστα ζώδια του ωροσκοπίου

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έκπληξη έ; Μπορεί το πιο συντηρητικό, επιφυλακτικό και προσεκτικό ζώδιο του ζωδιακού να είναι βιτσιόζικο; Κι όμως! Επειδή η Παρθένος ζει με ένταση και διαρκές άγχος στην καθημερινότητα, χρειάζεται κολασμένα κάποιο είδος απελευθέρωσης. Βέβαια, ο καθένας που ασχολείται με σαδο-μαζο παιχνιδάκια, θα πρέπει πρώτα να τα μελετήσει καλά, πριν τα δοκιμάσει. Και να ξέρεις ότι το συγκεκριμένο ζώδιο, θα διαβάσει και θα ενημερωθεί ενδελεχώς, πριν βουτήξει στα βαθιά μαζί σου δοκιμάζοντας ασυνήθιστα και ιδιαίτερα ερωτικά παιχνίδια. Διεγείρεται κυρίως από ρόλους που αναφέρονται στην ερωτική σκλαβιά, τον καθοδηγούμενο αυνανισμό, την επιδειξιμανία ή την ηδονοβλεψία. Επιπλέον, επειδή ένας Παρθένος έχει εμμονή με το να κάνει κουμάντο και να επιβάλλει τα πλάνα του, θα του άρεσε να συμμετάσχει σε παιχνίδια εξουσίας πάνω στο κρεβάτι.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 ζωδιακοί συνδυασμοί…αποτυχημένοι

 

Πηγή

 

κεντρική φώτο: pexels.com/photo/photo-of-woman-wearing-black-blazer-2467393/

Home