Thumbnail

4 άντρες του ζωδιακού που στα λόγια είναι φτωχοί αλλά στις πράξεις πλούσιοι 4 άντρες του ζωδιακού που στα λόγια είναι φτωχοί αλλά στις πράξεις πλούσιοι

Είναι φτιαγμένοι για να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή της γυναίκας που είναι στο πλευρό τους
Αν ψάχνεις κάποιον που να σε φροντίζει πραγματικά, που δε θα σου υπόσχεται τον ουρανό με τα άστρα και μετά να σε κρεμάσει, και που θα αφήσει τα δικά του για να ασχοληθεί με εσένα, τότε επίλεξε έναν από τους παρακάτω άντρες του ζωδιακού.

ΛΕΩΝ
Σίγουρα λατρεύει να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής και, ναι, δεν θέλει τίποτα άλλο από το να επεμβαίνει δυναμικά για να αναδειχθεί ως ήρωας σε κάθε κατάσταση. Ωστόσο, σ’ ένα βαθύτερο επίπεδο, ο Λέων είναι προστατευτικός και πιστός και θα καταβάλει τη μέγιστη προσπάθεια για να κάνει πράγματα για τον/την σύντροφό του. Είτε έρθει να σε πάρει από τη δουλειά επειδή έχεις πάει το αμάξι για σέρβις, είτε σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις το σπίτι σου επειδή περιμένεις κόσμο, ο Λέων θα σου δείξει πόσο νοιάζεται για σένα, προσφέροντας τη βοήθειά του, πριν ακόμα του τη ζητήσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 4 πιο επιτυχημένα ζευγάρια του ίδιου ζωδίου

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Ένας Παρθένος «θα την ιδρώσει τη φανέλα», ακόμα και για να τακτοποιήσει και να οργανώσει τα πιο ασήμαντα πράγματα. Συγκροτημένος και προσεκτικά προσανατολισμένος στη λεπτομέρεια, θα αφιερώσει χρόνο και θα βρει τρόπους να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη. Θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις την τσάντα ή το νεσεσέρ, θα σου επισημάνει ότι κάποια προϊόντα έχουν λήξει και, βέβαια, γνωρίζει το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου καλύτερα από σένα. Αυτό το ζώδιο της γης θα σου δείξει ότι νοιάζεται, λειαίνοντας όλες τις μικρές ατέλειες στο δρόμο που βαδίζεις.

 

ιθ

pexels.com/photo/couple-on-romantic-dinner-in-cafe-5911161/


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο παραδοσιακός «πατέρας» του ζωδιακού θα σου δείξει ότι νοιάζεται, αλλάζοντας λάδια στο αυτοκίνητό σου ή βοηθώντας σε να συναρμολογήσεις και να τοποθετήσεις το νέο έπιπλο που αγόρασες. Για τον Αιγόκερω όλα έχουν να κάνουν με το στόχο και τη δυνατότητα να τον επιτύχει. Επιπλέον, έχει υψηλά πρότυπα τόσο για τον εαυτό του όσο και για το αγαπημένο του πρόσωπο. Θα κάνει οτιδήποτε μπορεί για να βοηθήσει το ταίρι του να ευδοκιμήσει στη δουλειά ή στις σπουδές του. Θα διορθώσει ή θα επιμεληθεί τα γραπτά σου επισημαίνοντας όλα τα καίρια σημεία ή μπορεί να κάνει μαζί σου πρόβα με «εικονικό interview» κατά τη διάρκεια του βραδινού φαγητού!

ΙΧΘΥΕΣ
Αν παρατηρήσει ότι εργάζεσαι υπερωρίες και δεν είχες χρόνο να πας στο σούπερ μάρκετ ή να μαγειρέψεις, τότε θα κανονίσει το πρόγραμμά του έτσι, ώστε να προλάβει να ετοιμάσει ένα όμορφο δείπνο για σένα. Αν αντιληφθεί ότι είσαι μέσα στο άγχος, θα ψάξει και θα βρει την πιο χαλαρωτική μουσική για να διώξει τις έννοιες σου μακριά. Όμως δεν είναι μόνο το ζώδιο που θα σε γεμίσει φιλοφρονήσεις και θα σου κάνει μικρά όμορφα δώρα, είναι επίσης πολύ καλός στο να ενθαρρύνει τις ενέργειές σου και να τονώνει το ψυχικό σου σθένος.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κι όμως, ο μήνας που γεννήθηκες θα σου… «βρει» το ταίρι σου

 

Πηγή

 

κεντρική φώτο: pexels.com/photo/photography-of-couple-holding-hands-842546/

Home