Thumbnail

4 ζώδια με ισχυρή διαίσθηση 4 ζώδια με ισχυρή διαίσθηση

Αν ανήκεις σε αυτά, μην αγνοείς τα σημάδια
Στην πραγματικότητα, τα ζώδια που αναφέρονται παρακάτω έχουν την πιο ισχυρή διαίσθηση απ’ όλα τα υπόλοιπα. Μάλιστα, όχι μόνο το ζώδιό σου, αλλά αν ο Ωροσκόπος, ο Ερμής ή η Σελήνη, στον γενέθλιο χάρτη σου, «πέφτει» σε ένα από αυτά τα ζώδια, μπορούμε να πούμε ότι είσαι ένας τύπος που κατά βάθος «γνωρίζει» τι συμβαίνει στις περισσότερες εκφάνσεις της ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Ακόμα κι αν προσπαθείς πολύ σκληρά να καταπιέσεις τα συναισθήματά σου και να διατηρήσεις μια σοβαρή και ανέκφραστη εικόνα, η συναισθηματική νοημοσύνη του Καρκίνου δεν «μασάει» από αυτά. Μπορεί να διαβάσει απευθείας τι ακριβώς νιώθεις, σκέφτεσαι ή επιθυμείς, πίσω από οποιοδήποτε προσωπείο κι αν φοράς. Άλλωστε, ο Καρκίνος παίρνει τη δύναμή του από τη Σελήνη, που κυβερνά τα συναισθήματα, τόσο τα συνειδητά όσο και τα ασυνείδητα. Το να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει με σένα και τι σε απασχολεί, είναι ένα από τα πράγματα που μπορεί να κάνει καλύτερα από όλους. Μπορούν να αντιληφθεί ποιος έχει τις καλύτερες προθέσεις και ποιος όχι, με σχεδόν υπερφυσική ευκολία. Εάν ένας Καρκίνος σε εμπιστευτεί, είναι επειδή μέσα του γνωρίζει ότι μπορεί να το κάνει χωρίς να κινδυνέψει.  

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aυτά τα ζώδια θα σε ξεγράψουν


ΖΥΓΟΣ
Ένας Ζυγός εξετάζει τα πράγματα χωρίς προκατάληψη, γι’ αυτό και η διαίσθησή του είναι εξαιρετικά ακριβής και αξιόπιστη. Όντας το ζώδιο της κρίσης και της ισορροπίας, μπορεί να εξετάσει μια κατάσταση χωρίς να προδικάζει ή να καταδικάζει. Αυτό δείχνει ότι η οπτική του δεν θολώνει από τις προσωπικές απόψεις του. Με άλλα λόγια, μπορεί να αναγνωρίσει τη διαφορά ανάμεσα σε αυτό που θέλει να πιστέψουν και σε αυτό που ισχύει στην πραγματικότητα. Η διαίσθηση ενός Ζυγού τον βοηθά να επιπλεύσει ανάμεσα σε ποικίλες συγκρούσεις και να ελιχθεί μέσα από κοινωνικές καταστάσεις σαν πρωταθλητής!

zodia


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όταν ένας Σκορπιός σε κοιτάζει στα μάτια, μοιάζει σαν να κοιτάει απευθείας μέσα στην ψυχή σου. Τόσο ισχυρή διαίσθηση έχει! Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να αποφεύγουν την αλήθεια, ο Σκορπιός είναι προγραμματισμένος στο να την αναζητά διαρκώς. Σου φαίνεται περίεργο; Όχι, αν σκεφτείς ότι ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη του σκότους, της μεταμόρφωσης και της αναγέννησης. Είναι ο κατεξοχήν μυστικιστικός πλανήτης, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στον Σκορπιό να αφήσει πίσω τη λογική σκέψη και να πάρει αποφάσεις σύμφωνα με αυτό που λέει το ένστικτό του!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 ζώδια που τους νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι 

 

ΙΧΘΥΕΣ
Οι Ιχθύες είναι απίστευτα ευαίσθητο ζώδιο και μπορεί να αντιληφθούν ακόμα και τις πιο ανεπαίσθητες δονήσεις. Αυτό το ζώδιο είναι πάντα σε θέση να ξέρει πότε έχει τελειώσει κάτι, πριν από οποιονδήποτε άλλον. Ο Ιχθύς συνδέεται με τον 12ο οίκο της πνευματικότητας και κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ονείρων και των κόσμων του φανταστικού! Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι συχνά η αλήθεια είναι πολύ πιο λεπτή και μυστηριώδης από ό,τι φαίνεται και ευτυχώς η διαίσθησή του τον δικαιώνει πάντα. Η αλήθεια για οποιοδήποτε θέμα μπορεί επίσης να αποκαλυφθεί σε έναν Ιχθύ, ακόμα και μέσα από ένα όνειρο!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η πρώτη εντύπωση που δίνεις στους άλλους

Πηγή

Home