Thumbnail

Aστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (15-21/11) Aστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (15-21/11)

Πώς θα είναι η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε;
Όσα προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, για αυτή την εβδομάδα

Κριός
Η λογική κυριαρχεί αυτήν την εβδομάδα μιας και φαίνεται να πιστεύεις περισσότερο στους στόχους σου και να είσαι αποφασισμένη να διεκδικήσεις με κάθε τρόπο την επιτυχία. Οι ηγετικές ικανότητές σου έρχονται στην επιφάνεια όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τα όρια και να αποφύγεις τις υπερβολές. Στις 19/11 πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, αλλά και το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού σου δίνουν τη δυνατότητα να επιδείξεις τις δυνάμεις και ικανότητές σου στα εργασιακά, αλλά και να βελτιώσεις την κατάσταση των οικονομικών σου. Βάλε σε τάξη τα συναισθήματά σου και συμπεριφέρσου ανάλογα στον ερωτικό σύντροφό σου. Σίγουρα δεν είναι καλό το μια κρύο μια ζέστη που τον έχεις..

Ταύρος
Δυναμική και δραστήρια προβλέπεται η νέα εβδομάδα για σένα καθώς η έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα του ζωδίου σου με τον Σκορπιό. Ίσως λοιπόν να χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν συναισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις σου. Το μυαλό σου ανοίγει και γενικότερα αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με περισσότερη αυτοπεποίθηση αλλά και ρεαλισμό. Κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις στα εργασιακά πιθανά να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και να χρειαστεί να διατηρήσεις την υπομονή σου. Το διαδίκτυο θα βοηθήσει στο να κάνεις νέες γνωριμίες που μπορούν να μετατραπούν σε συναισθηματικά ειδύλλια κυρίως αν είσαι μόνη συναισθηματικά. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 4 πιο επιτυχημένα ζευγάρια του ίδιου ζωδίου

 

Δίδυμοι
Αυτήν την εβδομάδα καλό θα ήταν να δείξεις εμπιστοσύνη στο ένστικτο και τη διαίσθησή σου καθώς θα υπάρξουν στιγμές που θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις και προφανώς είσαι απροετοίμαστη. Μια πλανητική εύνοια σου δίνει επίσης την ευκαιρία να βελτιώσεις τον τομέα των οικονομικών σου. Η ψυχολογία και η ενέργειά σου ανεβαίνουν όμως στα εργασιακά θα πρέπει να αποφύγεις την εμπλοκή σου σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Νιώθεις έντονη την ανάγκη να περιποιηθείς και να φροντίσεις την εξωτερική σου εμφάνιση και να εκπλήξεις ευχάριστα τον αγαπημένο σου. 

Καρκίνος
Αρκετά θετική προβλέπεται η νέα εβδομάδα για σένα καθώς οι συζητήσεις που θα προκύψουν έχουν καθοριστικό χαρακτήρα για τα μελλοντικά σχέδια και στόχους σου. Η ανάγκη σου είναι έντονη πλέον να εξασφαλίσεις, να κατοχυρώσεις και να σταθεροποιήσεις κάποιες καταστάσεις στη ζωή σου κι αυτό μπορείς να το κάνεις με σωστή διαχείριση, αλλά και υπερασπιζόμενη τα συμφέροντα σου μέσα από τις συζητήσεις που θα προκύψουν. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην ενδυνάμωση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. 

 

5

unsplash.com/photos/no5v-eu3rdw

 

Λέων
Η ανάγκη σου να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο ενισχύεται αυτήν την εβδομάδα, να προσεγγίσεις, να συζητήσεις και να λύσεις παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Η αυτοπεποίθηση σου αυξάνεται και σου δίνει την δυνατότητα να μην αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Επαγγελματικές αλλαγές και ίσως μια ανανέωση των προσωπικών επαγγελματικών χώρων σου θα ανεβάσει περισσότερο την ανάγκη και τη δίψα σου για επιτυχία. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό αλλά και η έκλειψη Σελήνης μπορεί να φέρει απρόβλεπτες αλλαγές όχι απαραίτητα δυσάρεστες. 

Παρθένος
Καιρός να βγεις από την αδράνεια και να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες αυτήν την εβδομάδα που στόχο τους έχουν να βρεις τις ισορροπίες σου αλλά και να επιδιώξεις την επιτυχία. Δραστήριο προβλέπεται το επόμενο διάστημα για την επαγγελματική πορεία και την εξέλιξη της καριέρας σου. Διαφοροποίησε τις συνθήκες καθημερινότητάς σου, έκφρασε τις ιδέες σου και να είσαι βέβαιη πως θα ακουστείς. Νέες προκλήσεις και προτάσεις δεν σε βρίσκουν εντελώς απροετοίμαστη. Μια νέα, ισχυρότερη αρχή στη σχέση με τον αγαπημένο σου σε ενθουσιάζει και δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε καυτές πρωτοβουλίες.

Ζυγός
Αυτήν την εβδομάδα θέλεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να βγεις από τη στασιμότητα που δεν σου πηγαίνει καθόλου. Είναι γνωστό πως θέλεις σασπένς στην καθημερινότητα σου, εξέλιξη και νέες εμπειρίες. Ο προοδευτικός τρόπος σκέψη σου στα εργασιακά σε φέρνει μπροστά σε νέα ερεθίσματα που δεν σε αφήνουν καθόλου αδιάφορη. Απλά απόφυγε την υπερβολή στην επίδειξη και προβολή σου. Από το σπίτι και την οικογένεια λαμβάνεις την υποστήριξη και επιβεβαίωση που χρειάζεσαι καθώς και από τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Παρεξηγήσεις ή ψυχρότητα του προηγούμενου διαστήματος λύνονται και είναι ευκαιρία να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο σε αγαπημένα σου πρόσωπα. 

Σκορπιός
Η έκλειψη που πραγματοποιείται στο δικό σου άξονα με του Ταύρου φέρνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου για ένα μεγάλο διάστημα. Όλο αυτό βέβαια σου προκαλεί έντονο στρες στην καθημερινότητα και ίσως χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Διατήρησε την υπομονή σου και προσπάθησε να λειτουργείς ήρεμα και διαλλακτικά αποφεύγοντας ρήξεις ή παρεξηγήσεις. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου και σίγουρα θα βγεις κερδισμένη. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή είτε είσαι μόνη, είτε διατηρείς ένα μόνιμο δεσμό. 

Τοξότης
Προνοητικότητα χρειάζεται η νέα εβδομάδα για σένα προκειμένου να αποφύγεις κακοτοπιές. Το κλίμα είναι διφορούμενο που από τη μια σου δίνει ευκαιρίες κι από την άλλη ίσως και να σου στήνει παγίδες. Η σεληνιακή έκλειψη αλλά και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε βοηθά να βελτιώσεις σημαντικά την οικονομική σου κατάσταση. Νέες γνωριμίες που προέρχονται από την κοινωνική σου ζωή εκμεταλλεύσου τες στο έπακρο και να είσαι βέβαιη πως θα εξυπηρετήσουν τα επαγγελματικά σχέδια, αλλά και τη συναισθηματική σου ζωή εάν είσαι μόνη. 

Αιγόκερος
Η νέα εβδομάδα σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνική και σε απελευθερώνει από προκαταλήψεις και στερεότυπα. Βρίσκεις ευκολότερα λύσεις σε θέματα που το προηγούμενο διάστημα σου είχαν γίνει βραχνάς κι έτσι απαλλάσσεσαι από έντονα άγχη. Μην εγκλωβίζεσαι σε αρνητικές σκέψεις στα εργασιακά και πάρε πρωτοβουλίες. Νέες ευκαιρίες ή και προτάσεις ξεθάβουν τις πραγματικές σου ικανότητες και τα ταλέντα. Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και ίσως σε κάνει την πρωταγωνίστρια. Η γοητεία και ο μαγνητισμός σου ανεβαίνουν καθώς και η ανάγκη σου να ενισχύσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μόνο μην του προκαλείς τη ζήλια που πιθανά να αυξήσει την γκρίνια. 

Υδροχόος
Κυκλοθυμικά συναισθήματα αυτήν την εβδομάδα πιθανά να επηρεάσουν τη διάθεσή σου και τις σχέσεις σου με τους άλλους. Η Σεληνιακή έκλειψη της εβδομάδας αλλάζει τις συνθήκες στο σπίτι και την οικογένεια και σε βοηθά να ξεπεράσεις ή να ξεχάσεις παλιά προβλήματα. Ευνοϊκό όμως είναι το διάστημα που διανύεις για την επαγγελματική σου εξέλιξη. Ωστόσο καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική στη διαχείριση των σχέσεών σου με συναδέλφους. Στιγμές έντασης προσπέρασε τες ή αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία και υπομονή. Στόχος σου είναι να έχεις υποστηρικτές και συμμάχους. Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα ή τάσεις ανεξαρτησίας από πλευράς σου πιθανά να δημιουργήσουν τριγμούς στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Πρόσθεσε ευχάριστες δραστηριότητες στην καθημερινότητα σας και διασκέδαση.

Ιχθείς
Συνετά και συγκρατημένα είναι τα βήματά σου αυτήν την εβδομάδα κι αυτό να είσαι βέβαιη ότι εξυπηρετεί κατά πολύ τους στόχους και τα σχέδιά σου. Θέλεις να περπατάς σε στέρεο έδαφος για αυτό και κινείσαι προσεκτικά. Η Αφροδίτη και ο Ουρανός συνεργάζονται αυτήν την εβδομάδα και σου δημιουργούν περισσότερο την ανάγκη για διασκέδαση και προσωπικό χρόνο απόλαυσης. Οι εξελίξεις στα εργασιακά είναι οι αναμενόμενες για αυτό και δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η συναισθηματική σου ζωή και η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά καθώς αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κι όμως, ο μήνας που γεννήθηκες θα σου… «βρει» το ταίρι σου

 

Πηγή

 

κεντρική φώτο: pexels.com/photo/woman-in-nightdress-with-cup-in-hands-standing-barefoot-in-the-kitchen-10069668/

Home