Thumbnail

Aστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (19 – 25/7) Aστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (19 – 25/7)

Πώς θα είναι η νέα εβδομάδα σύμφωνα με το ζώδιο σου;
Δες τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε.

Κριός
Έντονες και δραστήριες προβλέπονται οι επόμενες μέρες για σένα, καθώς ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 γεμίζοντάς σε ενέργεια και διάθεση για δράση. Η φλογερή Πανσέληνος στον άξονα του Λέοντα – Υδροχόου στις 24/7 ενισχύει την έμπνευση και τη δημιουργικότητά σου για αυτό και η εβδομάδα σου στα εργασιακά κάνει την ανάγκη σου για επιτυχία ανεξέλεγκτη. Φρόντισε να παραμείνεις προσγειωμένη για καλύτερα αποτελέσματα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου μπορεί να βελτιώσει τη φυσική σου κατάσταση βάζοντάς σε στη διαδικασία να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Αυτό το διάστημα έχεις τη δυνατότητα να χαλαρώσεις και να βάλεις σε προτεραιότητα τη διατήρηση των ισορροπιών στη σχέση με τον αγαπημένο σου.  

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 ζώδια που νοσταλγούν έντονα τους πρώην τους

 

Ταύρος
Στις 22/7 αλλάζει θέση η Αφροδίτη και ο Ήλιος ακριβώς την ίδια μέρα, φέρνοντας θέματα σπιτιού και οικογένειας στο προσκήνιο. Η Πανσέληνος στις 24/7 σηματοδοτεί μια καλή περίοδο για κοινωνικοποίηση και την επιδίωξη – υλοποίηση των στόχων σου. Ωστόσο ίσως είναι φρόνιμο να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να επεξεργαστείς καλύτερα τα συναισθήματά σου. Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ για αυτό εξοικονόμησε χρόνο για τον εαυτό σου. Περιόρισε το άγχος και άσε κάποιες καταστάσεις να κυλήσουν ομαλά. Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για την ανανέωση της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Η διασκέδαση και η δημιουργικότητα σας φέρνει πιο κοντά με τα παιδιά και την οικογένεια. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να πάρεις τα πάνω σου, να διασκεδάσεις και να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. 

Δίδυμοι
Δραστήριες και κοινωνικές προβλέπονται οι επόμενες μέρες για σένα, καθώς το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 ανεβάζει τη διάθεση σου. Η Πανσέληνος στον άξονα του Λέοντα – Υδροχόου στις 24/7 εφιστά την προσοχή σου στους πειρασμούς και να μην παρασυρθείς από μεγαλειώδεις ιδέες και φαντασία. Μην αγνοείς τα προβλήματα που υπάρχουν στην παρούσα φάση και συγκράτησε την ανάγκη σου για αλλαγές. Διατήρησε την επικοινωνία με συναδέλφους σε ένα καλό επίπεδο καθώς δεν θα λείψουν οι εντάσεις ή οι διαφωνίες. Κάποιες συζητήσεις ή εξελίξεις μπορούν να ευνοήσουν τα μελλοντικά σχέδια σου αν τα διαχειριστείς με ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για αλλαγές στο σπίτι και την ενίσχυση προσωπικών σχέσεων σου -πόσω μάλλον της σχέσης με τον αγαπημένο σου. 

Καρκίνος
Αυτές τις μέρες αξίζει και πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στον τομέα των οικονομικών σου. Ίσως κάποια θέματα ζητούν επιτακτικά λύση δίνοντάς σου ταυτόχρονα την ευκαιρία να απαλλαγείς από παλιά βάρη. Η Πανσέληνος στον άξονα του Λέοντα – Υδροχόου φέρνει τις ευαισθησίες σου στην επιφάνεια και σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με τις ανάγκες του σώματος σου. Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των επαγγελματικών σου σχεδίων. Αναγνώρισε πρώτα εσύ τις αξίες και ικανότητες σου έτσι θα ακολουθήσουν και οι άλλοι. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει ταξιδάκια, μετακινήσεις με τον αγαπημένο σου που θα σας φέρουν πιο κοντά. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε χώρισε χωρίς εξήγηση; Τότε ανήκει σε ένα από αυτά τα ζώδια

 


Λέων
Γίνεσαι η πρωταγωνίστρια αυτής της εβδομάδας, καθώς ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο. Ταυτόχρονα η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον δικό σου άξονα και είσαι έτοιμη να ξεδιπλώσεις όλα τα ταλέντα και τις δεξιότητες σου. Απαιτητικό προβλέπεται το κλίμα στα εργασιακά και θα πρέπει να ανταποκριθείς επάξια σε αυτό. Παρά τις δυσκολίες καταφέρνεις να ξεχωρίσεις και να κερδίσεις τις εντυπώσεις που θα σου δώσουν το προβάδισμα για τις επόμενες κινήσεις σου. Η γοητεία σου αυξάνεται για το επόμενο διάστημα κι έτσι μπορείς να κατακτήσεις και να σαγηνεύσεις τον ερωτικό σύντροφο σου εκ νέου. 

Παρθένος
Ίσως νιώσεις την ανάγκη αυτήν τη βδομάδα να κλειστείς λίγο στον εαυτό σου προκειμένου να βάλεις τις σκέψεις και τα θέλω σου σε μια τάξη και μια σειρά προτεραιότητας. Κατά την επιρροή της Πανσελήνου στις 24/7 στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου μπορεί να νιώσεις περισσότερη εξάντληση και την επιθυμία και ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση. Απόφυγε τις βιαστικές ή επιπόλαιες αποφάσεις στα εργασιακά και μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου σε ανθρώπους που δεν σου εμπνέουν εμπιστοσύνη. Η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο στις 22/7 δίνοντάς σου την ευκαιρία βελτίωσης και σταθεροποίησης της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Πάρε πρωτοβουλίες και εξέπληξε τον ευχάριστα. 

 

καλοκαιρι

unsplash.com/photos/f1YNZ-7CSlk

 

Ζυγός
Αυτές τις μέρες έχεις την ανάγκη να ανοίξεις την καρδιά σου, να εκμυστηρευτείς τις ανησυχίες σου, για αυτό επιλέγεις την παρέα δικών σου ανθρώπων. Η πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα του Λέοντα με τον Υδροχόο στις 24/7, σε προκαλεί και σε προδιαθέτει να βρεις πηγές έμπνευσης στις φιλίες σου και γενικότερα στον κοινωνικό κύκλο σου. Κάνε ένα διάλειμμα από τις εργασιακές υποχρεώσεις σου κι αν δεν μπορείς να απέχεις εντελώς τουλάχιστον περιορίσου στα εντελώς απαραίτητα. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση και από την επαναφόρτιση των μπαταριών ενέργειας σου. Η Αφροδίτη αυτήν τη βδομάδα περνά στο ζώδιο της Παρθένου και ίσως να νιώσεις την ανάγκη λίγης απομόνωσης προκειμένου να βάλεις σκέψεις, συναισθήματα και ανάγκες σε μια τάξη. Ικανοποίησε αυτή την ανάγκη σου χωρίς να φανείς προκλητική απέναντι στον αγαπημένο σου. 

Σκορπιός
Ο τομέας των εργασιακών σου αποσπά το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντος σου αυτήν τη βδομάδα. Η Πανσέληνος στις  24/7 στον άξονα του Λέοντα με τον Υδροχόο επηρεάζει τον τομέα της καριέρας και σου δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τα ταλέντα, τις ιδέες και τις ικανότητες σου. Κάποιες ευκαιρίες σου δίνουν τη δυνατότητα επίσης να απαλλαγείς από παλιές εκκρεμότητες και να κάνεις χώρο για καινούρια ξεκινήματα. Αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου, επιδίωξε και οργάνωσε μικρές αποδράσεις ή και τις κοινές διακοπές σας. Έτσι θα έχετε περισσότερο χρόνο στη διάθεση σας για να μοιραστείτε συναισθήματα, πάθος, ρομαντισμό και ανησυχίες. 

Τοξότης
Επιδιώκεις να περάσεις ανάλαφρες στιγμές, χαρούμενες και ξέγνοιαστες αυτήν τη βδομάδα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 24/7 στον άξονα του Λέοντα με τον Υδροχόο σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις τις προτεραιότητες σου, να γίνεις πιο τολμηρή και να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τα οράματα σου. Αρκετές προκλήσεις στα εργασιακά σε κρατούν σε εγρήγορση και όσο κι αν θέλεις να κρατήσεις το μυαλό σου μακριά από προβληματισμούς, αγωνίες και διλήμματα δεν τα πολυκαταφέρνεις. Η διάθεση σου ανεβαίνει με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα κι αυτό ενισχύει τη σχέση με τον αγαπημένο σου, θεραπεύει τις παλιές πληγές και δίνει τη δυνατότητα για μια αναθέρμανση. 

Αιγόκερος
Αυτή τη βδομάδα έχεις την ανάγκη να στρέψεις το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά στον εαυτό σου. Να αφουγκραστείς τις ανάγκες και τα συναισθήματα σου, να μάθεις από τα λάθη σου και να κάνεις τις απαραίτητες βελτιώσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα του Λέοντα με τον Υδροχόο δημιουργεί έντονα συναισθήματα και πιθανά φέρνει οικονομικά θέματα στην επιφάνεια. Αν και τον τομέα των εργασιακών σου τον έχεις περάσει σε δεύτερη μοίρα αυτή τη βδομάδα, κάποιες υποχρεώσεις σου δεν σηκώνουν αναβολή. Έστω κι αν χρειαστεί να πιεστείς λιγάκι θα πρέπει να φροντίσεις για τη διευθέτηση τους. Η βελτιωμένη επικοινωνία με τον αγαπημένο σου θα σας δώσει τη δυνατότητα να βρείτε τη χρυσή τομή στα όσα νιώθετε να σας κρατούν μακριά τον έναν από τον άλλον. Καιρός να έρθετε κοντά και να μοιραστείτε ανησυχίες, όνειρα και σχέδια που αφορούν στο μέλλον της σχέσης σας. 

Υδροχόος
Οι διαπροσωπικές σχέσεις σου αυτήν τη βδομάδα κερδίζουν και μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Η Πανσέληνος στις 24/7 αυτής της εβδομάδας ρίχνει τους προβολείς στις συντροφικές και συνεργασιακές σχέσεις σου. Μάθε να εκδηλώνεις τις αλήθειες σου και να δέχεσαι τις αλήθειες των άλλων. Τα επαγγελματικά και η εξέλιξη της καριέρας σου, σου δημιουργούν προβληματισμό και διλήμματα. Προτού οδηγηθείς σε αλλαγές ή σημαντικές αποφάσεις εξέτασε κάθε λεπτομέρεια, όμως μην αμελείς τη φροντίδα του εαυτού σου. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 δεν αποκλείεται να φέρει νέες προκλήσεις και προτάσεις. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου ευνοεί οικονομικές δοσοληψίες αλλά και τη βελτίωση της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Αντιμετώπισε με περισσότερη λογική τα πράγματα και μην αφήνεις τις προσωπικές ανασφάλειες σου να σε κυριεύουν. 

Ιχθείς
Γεμάτες από υποχρεώσεις είναι οι επόμενες μέρες σου και σε συνδυασμό με εκκρεμότητες που επανέρχονται καταλαβαίνεις πως πρέπει να σηκώσεις τα μανίκια. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα του Λέοντα με τον Υδροχόο σε προσγειώνει κατά κάποιο τρόπο στην πραγματικότητα και πλέον αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει κάποιες απογοητεύσεις όμως σου δίνεται η δυνατότητα πιο αντικειμενικών και οριστικών λύσεων. Οι στόχοι σου στα εργασιακά χρειάζονται συνεχή προσπάθεια για αυτό συγκράτησε την ανυπομονησία σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 ζώδια που είναι πάντα πρόθυμα να βοηθήσουν

 

Πηγή

 

κεντρική φώτο: unsplash.com/photos/uLDmm65P5ZY

Home