Thumbnail

Οι προβλέψεις της εβδομάδας (06/07-11/07) Οι προβλέψεις της εβδομάδας (06/07-11/07)

Σε τεντωμένο σχοινί η κατάσταση των ημερών-Δες το κάθε ζώδιο ξεχωριστά
Στις 8/7, είναι και ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο που θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό, συμβάλλοντας έτσι στο ήδη τεταμένο κλίμα.

ΚΡΙΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Το πρόγραμμά σου θα είναι αρκετά φορτωμένο αυτή την εβδομάδα κι εσύ κάποια στιγμή θα νιώσεις ότι πρέπει να είσαι υπεράνθρωπος για να καταφέρεις να τα κάνεις όλα. Εκνευρισμός και άγχος όμως θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό μείγμα, οπότε δεν αποκλείεται στις 8 να τα βάλεις με ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου, που του τα είχες και μαζεμένα. 

2ο Δεκαήμερο: Είσαι ένας από την ομάδα των τεσσάρων που επηρεάζονται άμεσα από την Πανσέληνο-Έκλειψη στον Αιγόκερω, η οποία σε καλεί να τελειώνεις με καταστάσεις, που βλέπεις ότι δεν τραβάνε ή δε σώζονται. Δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις ή να τα βάλεις με ένα πρόσωπο, αδιαφορώντας για το κατά πόσο είναι ανώτερό σου στη δουλειά σου. Πιθανό είναι όμως να την «ακούσεις» κιόλας, αν κάτι πάει στραβά ή σου τα είχε μαζεμένα. 

3ο Δεκαήμερο: Αν εξαιρέσεις την επανεμφάνιση στις 5-6 του μήνα και την επανεμφάνιση του Κρόνου στον 10ο οίκο σου, που επέστρεψε να σου βάλει δύσκολα στη δουλειά σου, κάτι άλλο, δυσάρεστο ή ευχάριστο δεν πρόκειται να σου συμβεί αυτή την εβδομάδα. Ίσα-ίσα, που θα έχεις αρκετές ευχάριστες στιγμές, στις 7 του μήνα, με φίλους και αγαπημένα άτομα, ενώ κι οι ρυθμοί στην εργασία ή την καθημερινότητά σου θα είναι πιο χαλαροί.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσο καιρό θα σου το κρατήσει αν θυμώσει μαζί σου, το κάθε ζώδιο;

 

ΤΑΥΡΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Ο ανάδρομος Ερμής και αυτή την εβδομάδα θα επαναφέρει θέματα που χρειάζεται να λυθούν και το πιο πιθανό είναι να τρέχεις και να μη φτάνεις. Από την άλλη, κάποια άλλα, εξίσου σημαντικά για σένα, μπορεί και σχετικά με τη δουλειά σου, δεν προχωρούν, με αποτέλεσμα να είσαι συνέχεια στην τσίτα. 

2ο Δεκαήμερο: Η Πανσέληνος-έκλειψη στον Αιγόκερω, στις 5 του μήνα, θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στο περιβάλλον σου και στις επαφές σου και να ξεκόψεις -αν χρειάζεται- με άτομα που δε σου προσφέρουν κάτι. Επιπλέον, ίσως αναγκαστείς να δεχτείς μια πρόταση για δουλειά, που στην προκειμένη φάση είναι η καλύτερη των χειρότερων ή να δώσεις μια οριστική απάντηση και συνεχώς αναβάλλεις, γιατί δεν είσαι σίγουρος.

3ο Δεκαήμερο: Αν εξαιρέσεις 6-7 του μήνα που μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια επαγγελματικά προβλήματα ή μια διαφορά με ανώτερό σου, για κάποια απόφασή του, που σου φαίνεται παράλογη, όλα για σένα θα κυλήσουν σούπερ και μάλιστα υπάρχουν οι κατάλληλες προδιαγραφές για να κάνεις μια γνωριμία που θα ωφελήσει πολύ το κοινωνικό σου προφίλ ή θα εξελιχθεί σε ερωτική. Επιπλέον, ωραία θα περάσεις στις 11, με την παρέα σου ή το ταίρι σου, ενώ δεν αποκλείεται κιόλας να το ξενυχτήσεις για τα καλά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
1ο Δεκαήμερο:
Ένα άγχος για τα οικονομικά σου θα το έχεις αυτή την εβδομάδα, ενδεχομένως γιατί δε σταματάς να πληρώνεις και τα χρήματά σου μειώνονται γρήγορα. Επιπλέον, μπορεί να περιμένεις να πάρεις και κάποια που δεν έχουν έρθει κι όλο αυτό σε εκνευρίζει. Στις 8 δεν αποκλείεται να σου σκάσει και έξοδο που είχες ξεχάσει. 

2ο Δεκαήμερο: Δεν είναι από τις καλύτερες μέρες σου αυτές, καθώς με το «καλημέρα» έχεις μια Πανσέληνο-έκλειψη στον Αιγόκερω στον 8ο οίκο σου που τόσο στα ερωτικά, όσο και τα οικονομικά σου αναμένονται εξελίξεις και γεγονότα που θα σε αναγκάσουν σε αποφάσεις και ενέργειες που δεν ήθελες. 

3ο Δεκαήμερο: Αν εξαιρέσεις μια κάπως βαριά ψυχολογία ή έλλειψη διάθεσης, επειδή όλα θα σου φαίνονται ανούσια, στις αρχές της εβδομάδας, άλλο θέμα δε θα αντιμετωπίσεις. Αντίθετα, όσο φτάνεις προς το τέλος, τόσο το κέφι σου θα φτιάχνει, θα θέλεις να συναντηθείς με αρκετούς ανθρώπους, του κοντινού και μη περιβάλλοντός σου, ενώ δεν αποκλείεται και να πας ένα ταξιδάκι ή να ψάξεις ή ακόμα και να κανονίσεις ολιγοήμερες διακοπές. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Είσαι κι εσύ που άλλα θέλεις να πεις κι άλλα βγαίνουν από το στόμα σου, με τον Ερμή στο ζώδιό σου ανάδρομο είναι και οι άλλοι πιο μυγιάγγιχτοι ε, δε θέλει και πολύ η παρεξήγηση να καταλήξει σε καβγά στις 8 του μήνα, ενώ δεν αποκλείεται αν μια αντιπαλότητα δεν έχει ξεπεραστεί, τώρα να ξανάρθει στην επιφάνεια και να δημιουργηθεί ένταση στον επαγγελματικό σου χώρο. 

2ο Δεκαήμερο: Για σένα θα είναι μια εβδομάδα με αρκετές εξελίξεις στις σχέσεις σου, με την Πανσέληνο-έκλειψη στον 7ο οίκο σου, αφού κάποια από αυτές θα τελειώσει, ίσως γιατί θα το θελήσει η άλλη πλευρά, σίγουρα όμως θα είναι καθοριστική και για το πώς θα αρχίσεις να βλέπεις κι εσύ τα πράγματα. Ωστόσο, προκειμένου να υπάρξει βελτίωση ή οτιδήποτε καινούργιο, θα χρειαστεί να αφήσεις πίσω τα παλιά και να προχωρήσεις μπροστά. 

3ο Δεκαήμερο: Το ταίρι σου ή ένας συνεργάτης σου θα σε προβληματίσει είτε με ένα ζήτημα που αντιμετωπίζει είτε με τη στάση του απέναντί σου στις αρχές της εβδομάδας και πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος ή πιο αυστηρός για να καταλάβει και τα δικά σου όρια. Από την άλλη, 6-7 του μήνα, θέματα οικονομικού χαρακτήρα θα σε απασχολήσουν και κυρίως ως προς τις υποχρεώσεις σου προς τρίτους, αλλά και ένα πρόσωπο που δεν μπορείς να καταλάβεις αν το ενδιαφέρον του είναι ερωτικό ή φιλικό. 


ΛΕΩΝ
1ο Δεκαήμερο:
Στο μυαλό σου επικρατεί ένα χάος αυτή την εβδομάδα, ενώ αυτά που θέλεις πολύ δε γίνονται, αναβάλλονται ή καθυστερούν και ο εκνευρισμός σου είναι ολοφάνερος. Δε σου φτάνουν όλα αυτά, έχεις και διάφορα ζητήματα στη δουλειά να αντιμετωπίσεις, οπότε δεν αποκλείεται στις 8, κουβέντα στην κουβέντα να καταλήξεις τσακωμένος είτε με συνάδελφό σου είτε με πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος. 

2ο Δεκαήμερο: Η Πανσέληνος-έκλειψη φέρνει διάφορα θέματα, που αφορούν κυρίως στα εργασιακά και πιθανόν την υγεία σου. Δεν αποκλείεται να τελειώσει μια κατάσταση που φυσικά θα σε επηρεάσει και συναισθηματικά ή να χρειαστεί να περιορίσεις τις απαιτήσεις σου, εφ’ όσον βλέπεις ότι δεν πρόκειται να ικανοποιηθούν. 

3ο Δεκαήμερο: Μέχρι και τις 7 του μήνα, η δουλειά ή οι σχέσεις σου δε θα σε αφήσουν σε ησυχία. Είτε κάποιος θα ζητάει παραπάνω από σένα ή το πρόγραμμά σου θα είναι ασφυκτικά γεμάτο είτε οι αντιδράσεις ή η περίεργη συμπεριφορά του/ης συντρόφου ή ενός συνεργάτη σου θα σε εκνευρίσου. Από εκεί και πέρα όμως, τα πράγματα στρώνουν και θα αρχίσει να ανεβαίνει και η διάθεσή σου. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα αισθηματικά των ζωδίων για τον Ιούλιο

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Ο Άρης δημιουργεί ένα ασταθές κλίμα στα οικονομικά σου αλλά και τα ερωτικά-σεξουαλικά σου και σου είναι αρκετά δύσκολο να κρατήσεις τις ισορροπίες ή να μείνεις συναισθηματικά αμέτοχος σε ό,τι γίνεται, αφού και αγχώνεσαι ή εκνευρίζεσαι. Στις 8 του μήνα μάλιστα θα έρθει και μια σύγκρουση με φιλικό σου πρόσωπο. Μπορεί να ανοιχτεί ένα θέμα από τα παλιά, που δεν έχει ξεπεραστεί ή να δημιουργηθεί ένα καινούργιο που θα είναι αφορμή για να έρθουν και άλλα στην επιφάνεια και να τσακωθείτε. 

 2ο Δεκαήμερο: Ούτε θα ξεκινήσει, ούτε θα τελειώσει καλά αυτή η εβδομάδα για σένα, κυρίως αν αντιμετωπίζεις ερωτικής φύσεως θέματα, αφού η Πανσέληνος-έκλειψη σε σπρώχνει να τελειώνεις οριστικά με μια κατάσταση που έχει τραβήξει αρκετά και σε κρατά κολλημένο πίσω. Το κακό είναι ότι αν προσπαθήσεις να το αποφύγεις, θα σου έρθει από την άλλη πλευρά και θα σου στοιχίσει περισσότερο. 

3ο Δεκαήμερο: Στις 5, κυρίως το βράδυ, η διάθεσή σου θα είναι κάπως βαριά, εξ αιτίας ενός ερωτικού θέματος που δεν εξελίσσεται όπως περίμενες ή θα νιώσεις η σχέση σου σε αρκετά κομμάτια της δε σε ικανοποιεί ή έχει μπει σε μια ρουτίνα. Στις 6-7 του μήνα, θα αρχίσεις να συσσωρεύεις ένταση και άγχος είτε για θέματα της δουλειάς σου είτε γιατί το εργασιακό σου πρόγραμμα θα αναστατωθεί. 

 

ΖΥΓΟΣ 
1ο Δεκαήμερο:
Με τον Άρη απέναντί σου, δεν περνάς και τις πιο ήρεμες μέρες και φυσικά ούτε αυτή την εβδομάδα θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο, αντίθετα, τα πνεύματα θα οξύνονται μέρα με τη μέρα κι ο σύντροφός σου ή ένας συνεργάτης σου θα έχει συνεχώς λυμένο το ζωνάρι του για καβγά. Στις 8 του μήνα μάλιστα είναι πολύ πιθανό να δεχτείς μια επίθεση είτε από τη μια μεριά είτε από την άλλη και μάλιστα για κάτι που έχει να κάνει περισσότερο με το πρόσφατο παρελθόν παρά με το τώρα και λογικό είναι να προσπαθήσεις να υπερασπίσεις τον εαυτό σου!

2ο Δεκαήμερο: Η Πανσέληνος-έκλειψη φέρνει εξελίξεις που αφορούν στην οικογένεια ή το σπίτι σου που θα σε στενοχωρήσουν και θα αφορούν είτε στην κατάσταση και τις σχέσεις σου με τα δικά σου πρόσωπα είτε μια ζημιά ή αρνητική τροπή που θα πάρει η υπόθεση με ένα ακίνητο. Από την άλλη, ίσως αναγκαστείς όχι μόνο να βάλεις όρια σε κάποιες συμπεριφορές, αλλά και να ζητήσεις ή να ξεφορτωθείς από πάνω σου ευθύνες. που δε σου αναλογούν, προκειμένου να προχωρήσεις και την προσωπική σου ζωή που έχει πάει πίσω. 

3ο Δεκαήμερο: Στις 5, ενδέχεται να αναλάβεις μια οικογενειακή υπόθεση ή να κάνεις μια εξυπηρέτηση ή δουλειά που βέβαια θα σου κοστίσει μέρος του ελεύθερου χρόνου σου. Παίζει και να νιώσεις ότι μάταια ελπίζεις ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί σύντομα. Από τις 6-7 και μετά όμως, η διάθεσή σου θα φτιάξει πολύ, ίσως εξ αιτίας μια απρόσμενης εξέλιξης που θα έχεις στα ερωτικά σου ή καθαρά λόγω της δικής σου τάσης να μην κάθεσαι να σκας για πράγματα που δεν αλλάζουν. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Αρκετά είναι τα μέτωπα στα εργασιακά σου, που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις, κάποια από αυτά καινούργια και άλλα παλιότερα που έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και θα χρειαστεί να τα λύσεις άμεσα. Το θέμα είναι ότι ούτε υπομονή έχεις, ούτε ψυχραιμία με αποτέλεσμα να παίρνεις εύκολα φωτιά. Στις 8, μάλιστα ίσως τσακωθείς άγρια με συνάδελφο ή υπάλληλό σου, ενώ δεν αποκλείεται και να χαλάσει ένα εξάρτημα, μηχάνημα ή είδος εξοπλισμού και να μην επιδιορθώνεται, ιδίως αν έχει ξαναχαλάσει στο παρελθόν.

2ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα της ταλαιπωρίας θα είναι αυτή για σένα, με την Πανσέληνο-έκλειψη να σου προκαλεί διάφορα θέματα στην καθημερινότητά σου, αλλά και στο επικοινωνιακό κομμάτι ή στις μετακινήσεις σου. Επιπλέον, είναι πιθανή η διακοπή των σχέσεων με ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου, κυρίως αν σου έχει δώσει αφορμές στο παρελθόν και το συγχωρούσες ή του τα είχες μαζεμένα, όπως επίσης μια βλάβη του εξοπλισμού σου ή του μεταφορικού σου μέσου. 

3ο Δεκαήμερο: Για σένα η εβδομάδα θα έχει αρκετές καλές στιγμές, αν εξαιρέσεις στις 6-7 του μήνα μια αναστάτωση ή ένταση στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Από εκεί και πέρα, κυρίως στην ερωτική σου ζωή, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Ενδεχομένως, μάλιστα, στις 11, να κάνεις μια γνωριμία που θα σε γεμίσει με όμορφα συναισθήματα ή θα κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. 

 

JI

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
1ο Δεκαήμερο:
Τα θέματα που θα σε απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα θα είναι κυρίως προσωπικά-ερωτικά και οικονομικά, τα οποία όμως είναι πιθανό να κρατάνε από παλιά και τώρα θα κληθείς να τα κλείσεις, ώστε να προχωρήσεις στη ζωή σου. Κι ενώ στα δεύτερα δε δείχνεις να κολλάς, αντίθετα, προσπαθείς να επιταχύνεις τις διαδικασίες, στα πρώτα το πράγμα θα στραβώσει. Στις 8, μάλιστα, ίσως τσακωθείς με το ταίρι σου εξ αιτίας της ζήλιας του ή πάνω που ήσουν έτοιμος να πεις το «ναι» να κάνει κάτι το άλλο πρόσωπο που θα σου τη βαρέσει και τελικά θα φύγεις άρον-άρον.

2ο Δεκαήμερο: Οι οιωνοί δεν είναι θετικοί τη συγκεκριμένη βδομάδα, καθώς μόλις την πρώτη μέρα της γίνεται η Πανσέληνος-έκλειψη στον 2ο οίκο σου, καλώντας σε να αντιμετωπίσεις αρκετά σημαντικά ζητήματα στα ερωτικά και τα οικονομικά σου. Δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις κιόλας, όμως, για να βρεις λύσεις θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και αποφασιστικός, ακόμα και να αλλάξεις κουσούρια και συνήθειες χρόνων. 

3ο Δεκαήμερο: Στις 5 του μήνα είναι πολύ πιθανό να έχεις ένα οικονομικό θέμα, ενώ δεν αποκλείεται και ερωτικά να μην είσαι στα καλύτερά σου. Μπορεί να τα έχεις βάλει στο «ψυγείο» προκειμένου να καταπιαστείς με πιο σημαντικά σου ζητήματα ή να μην έχεις καταλήξει ακόμα για το τι θα κάνεις με ένα πρόσωπο. Στις 6 με 7 το μυαλό σου θα αρχίσει να παίρνει στροφές και τα πόδια σου θα βγάλουν φτερά, προκειμένου να διευθετήσεις θέματα της καθημερινότητάς σου, ενώ στις 11 δεν αποκλείεται να υπάρξει μια αναστάτωση στο σπίτι σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
1ο Δεκαήμερο:
Δε σου έφταναν τα οικογενειακά και τα θέματα σπιτιού που έχεις να αντιμετωπίσεις, έχεις και τον/ην σύντροφό σου ή συνεργάτη σου να γκρινιάζει συνεχώς και δε μπορείς να βρεις ησυχία. Αν είσαι ελεύθερος, μάλλον θα κάνεις ένα σύντομο flashback αφού θα σε θυμηθούν διάφοροι και διάφορες που θα ήθελαν να ξανασμίξετε ή τουλάχιστον να ξεκινήσετε και πάλι επαφές. Στις 8, όμως μάλλον θα κοπούν μαχαίρι όλα αυτά. 

2ο Δεκαήμερο: Η Πανσέληνος-Έκλειψη που γίνεται στο ζώδιό σου έρχεται να σου ξυπνήσει συναισθήματα, αλλά και να σου προκαλέσει ανησυχία και ένα αίσθημα ανασφάλειας, εξ αιτίας κάποιου γεγονότος ή να σε σπρώξει στο να κάνεις κάποιες ενέργειες. Από τη μια θα νιώσεις τη μοναξιά να σε κυριεύει, από την άλλη όμως μπορεί να έχεις και συγκεκριμένα προβλήματα στις σχέσεις σου που θα χρειαστεί να λυθούν, πιθανό είναι όμως και να έρθει το τέλος. 

3ο Δεκαήμερο: Στις 5 ίσως νιώσεις ανεπαρκής ή τουλάχιστον ότι πρέπει να κάνεις περισσότερα για να αποκτήσεις αυτά που θέλεις. Όμως δεν εξαρτώνται όλα από σένα, ούτε μπορείς να ελέγξεις τα πάντα, γι’ αυτό κάνε υπομονή και σταμάτα να τρώγεσαι. Από τις 6 και μετά, τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και τα τυχερά σου, τόσο στα οικονομικά, όσο και τα ερωτικά σου. Στις 11 ενδεχομένως να βρεθείς ή να μιλήσεις με πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος ή να πας κάπου, όπου θα χαλαρώσεις και θα αναζωογονηθείς.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
1ο Δεκαήμερο:
Αυτή την εβδομάδα, θα τρέχεις να κλείσεις διάφορες γραφειοκρατικές υποθέσεις σου ή να τακτοποιήσεις δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου, που μπορεί να σου ξεφύτρωσαν ή είχες παραμελήσει και τώρα δε μπορείς να τις αναβάλλεις. Ωστόσο, θα ταλαιπωρηθείς, θα εκνευριστείς και ενδεχομένως μόνο τα παλιά να καταφέρεις να τελειώσεις. 

2ο Δεκαήμερο: Η Έκλειψη στις 5 έχει έντονη συναισθηματική επίδραση πάνω σου, σου δημιουργεί αρκετή φόρτιση και ίσως σε προσγειώσει σε μια πραγματικότητα που δε σου αρέσει, έτσι ώστε να αναγκαστείς να κάνεις συγκεκριμένες κινήσεις ή να πάρεις αποφάσεις και για τη δουλειά ή τα προσωπικά σου, καθώς κάποιες καταστάσεις δεν μπορούν να συνεχίσουν να υπάρχουν όπως είναι τώρα. 

3ο Δεκαήμερο: Αν εξαιρέσεις μια βαριά διάθεση ή τάσεις απομόνωσης που θα έχεις στις 5 του μήνα, όλη η υπόλοιπη εβδομάδα θα κυλήσει όμορφα για σένα. Στις 6-7, εσύ πρωτοστατείς, θα ξεχωρίσεις, θα συγκεντρώσεις τα βλέμματα πάνω σου και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Η τελευταία μέρα θα είναι αρκετά ευνοϊκή τόσο για τα ερωτικά, όσο και για τα οικονομικά σου. Ίσως πάρεις κάποια χρήματα που δεν περίμενες ή κάνεις μια αγορά που ήθελες πολύ, ενώ όμορφες στιγμές μοιραστείς και με το ταίρι σου ή θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε ελκύσει.

 

ΙΧΘΥΕΣ
1ο Δεκαήμερο: Αρκετή δουλειά θα έχεις αυτή την εβδομάδα, ενδεχομένως και προβλήματα ή εμπόδια που σχετίζονται με τα οικονομικά ή τα ερωτικά σου. Τα έξοδα ξεφυτρώνουν συνεχώς και δε θα σου είναι εύκολο να κρατήσεις μια ισορροπία. Στις 8, θα είναι έντονος ο εκνευρισμός και το άγχος σου και δεν αποκλείεται να τσακωθείς και με το ταίρι σου, εξ αιτίας της ζήλιας που θα σε κυριεύσει. Αν είσαι ελεύθερος, οι σκέψεις μιας πιθανής επανασύνδεσης θα σου φύγουν τελείως ή κάνοντας την προσέγγισή σου μπορεί να φας απόρριψη και να στενοχωρηθείς. 

2ο Δεκαήμερο: Η Πανσέληνος-έκλειψη θα σε φέρει αντιμέτωπο με μια πραγματικότητα, που αφορά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, είτε φιλικές είτε ερωτικές, που δε θα σου αρέσει. Κι όσο αρνείσαι και επιμένεις να μη βλέπεις τα σημάδια που σου στέλνει να ξεκόψεις από ανθρώπους και καταστάσεις που δε σου προσφέρουν τίποτα, τόσο θα συνεχίζεται το ίδιο τροπάρι. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να τεθεί και το ζήτημα ενός παιδιού, όπως και να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα με το ταίρι σου και τις απαιτήσεις σου από σένα.

3ο Δεκαήμερο: Αν εξαιρέσεις την πρώτη μέρα της εβδομάδας, που μπορεί να φέρει και μια παρεξήγηση με αγαπημένο σου πρόσωπο, όλες οι υπόλοιπες μέρες θα είναι η μία καλύτερα από την άλλη. Μάλιστα στις 11, θα λάμπεις και θα είσαι μέσα στο κέφι και τη θετική ενέργεια που θα μεταδώσεις και στους γύρω σου, ενώ πολύ πιθανό να έχεις και τα ερωτικά τυχερά σου. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tα ζώδια που θέλουν να είναι ελεύθερα και ωραία

 

Πηγή

Home