Thumbnail

Πώς αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο την αισθηματική απόρριψη; Πώς αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο την αισθηματική απόρριψη;

Δες πως θα αντιδράσει όταν φάει τη «χυλόπιτα» για να ξέρεις πως να χειριστείς την κατάσταση
Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι αδιαμφισβήτητα δύσκολες, ιδίως όταν πρέπει να πεις ένα "όχι"! Μια αμηχανία σίγουρα την έχεις, για το πώς θα εκφράσεις αυτό που νιώθεις... Δεν θες αυτό να έχει αρνητικές παρενέργειες στον άλλον. Είναι κάτι που θέλεις να αποφύγεις πάση θυσία.

Ειδικά, αν θέλεις να πεις 'δεν ενδιαφέρομαι' απορρίπτοντας την πρότασή του για σχέση. Γι' αυτό, λάβε σοβαρά υπόψιν το ζώδιό του, ώστε να ξέρεις εκ των προτέρων την αντίδρασή του και να προετοιμαστείς κατάληλλα. 

ΚΡΙΟΣ

Είναι αλήθεια πως έναν Κριό όσο πιο πολύ τον «φτύνεις» τόσο πιο πολύ κολλάει. Κολλάει με τα δύσκολα, επομένως όταν βιώνει μία ερωτική απόρριψη ο εγωισμός του δεν του επιτρέπει να καταθέσει τα όπλα. Θα φροντίσει να κάνει τα πάντα για να κεντρίσει το ενδιαφέρον και να αλλάξει τα δεδομένα. Δεν θα τρέξει από πίσω σου, δεν θα σε παρακαλέσει αλλά θα φροντίσει με κάθε τρόπο να σε διεκδικήσει και να σε κατακτήσει γιατί δεν θέλει ήττες στο ερωτικό του ενεργητικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι πολύ βαρύ για έναν Ταύρο να δεχτεί ερωτική απόρριψη, όχι επειδή δεν μπορεί να δεχτεί την ερωτική ήττα αλλά του είναι δύσκολο να αποδεχτεί ότι αυτό που θέλει πραγματικά πολύ, δεν μπορεί να το έχει. Όταν λοιπόν ο Ταύρος τρώει «χυλόπιτα» στα ερωτικά του, είναι στα μαύρα του πανιά, απαρηγόρητος, κλείνεται στον εαυτό του, δεν δίνει όμως δικαιώματα στους γύρω του για την πίκρα που περνά. Το πείσμα του γίνεται πολλές φορές η αιτία να κολλήσει το μυαλό του και να πιστέψει ότι με την επιμονή του θα μπορεί να αλλάξει τις καταστάσεις. Σίγουρα, ένας Ταύρος θέλει τον χρόνο του για να ξεπεράσει μία ερωτική απογοήτευση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

"Δεν γίνεται να αρέσουμε και σε όλους", αυτή ακριβώς είναι η άποψη του ζωδίου αυτού. Δεν τα βάφει και μαύρα αν φάει χυλόπιτα. Ίσα – ίσα που νιώθει ότι μπορεί και πάλι να πάρει ανάσα και να νιώσει ελευθερία. Η πρώτη αντίδρασή του Δίδυμου είναι να βγει, να φλερτάρει να μπει ξανά στο ερωτικό παιχνίδι γιατί είναι και της άποψης, ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει. Έτσι λοιπόν δεν θα χαλαστεί, δεν θα περιμένει τηλεφώνημα, δεν θα τον πάρει από κάτω αλλά, θα κάνει γρήγορα μία νέα αρχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν τον απορρίψουν, ζει ένα δράμα! Δεν του είναι και τόσο εύκολο το "να φάει χυλόπιτα" και όταν συμβεί αυτό, μεγαλοποιεί τα συναισθήματά του, κολλάει το μυαλό του στο άτομο που θέλει και το ρίχνει στο κλάμα ή αν είναι άντρας κλείνεται στον εαυτό του και το παίρνει κατάκαρδα. Φουντώνουν όλες του οι ανασφάλειες, αναρωτιέται τι έκανε λάθος, δεν μπορεί να ξεχάσει και είναι στα μαύρα του χάλια.

Διάβασε ακόμη: Πώς να κατακτήσεις μια γυναίκα ανάλογα με το ζώδιό της

ΛΕΩΝ

Είναι ποτέ δυνατόν ένα μεγαλοπρεπές Λιοντάρι να βιώσει ερωτική απόρριψη; Ο εγωισμός ενός Λέοντα δεν του επιτρέπει να δείξει την απογοήτευση που έχει νιώσει από τη "χυλόπιτα που έφαγε". Θα το παίξει χαλαρός και άνετος μπροστά σε όλους, θα πει ότι δεν τον ένοιαξε καθόλου, ωστόσο, μόνο η καρδούλα του το ξέρει, πόσο απογοητεύτηκε. Θα σκαρφιστεί πολλές πατέντες για να αλλάξει τα δεδομένα, θα προσπαθήσει με τη «ζήλεια» να κερδίσει ξανά στο πλάι του το άτομο που θέλει, όταν όμως διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα, τότε αρχίζει να παίζει ερωτικά αλλού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους και αυτό είναι κάτι που το ξέρει καλά ο λογικός και πρακτικός Παρθένος, ο οποίος δεν θα πάρει επί πόνου την ερωτική απόρριψη. Είναι κι αυτό μέσα στη ζωή, μέσα στην καθημερινότητα και ένας Παρθένος θα βρει πόσα λογικά επιχειρήματα για να πείσει τον εαυτό του, ότι δεν τρέχει και τίποτα. Μπορεί να απογοητευτεί, όμως δεν θα αφήσει το συναίσθημα να τον παρασύρει και φυσικά θα βάλει τελεία στο γεγονός και θα το ρίξει στη δουλειά για να ξεχαστεί και να του περάσει.

ΖΥΓΟΣ

Το ζώδιο του έρωτα, ο Ζυγός έχει μάθει να μετρά στην αισθηματική του ζωή μόνο επιτυχίες και η ερωτική απόρριψη είναι πράγματι για αυτόν μεγάλη «ήττα». Θα απογοητευτεί, θα τον πιάσουν οι ανασφάλειές του, όμως το σίγουρο είναι ότι δεν θα το βάλει κάτω. Θα προσπαθήσει με τακτ και διπλωματία να αλλάξει τα δεδομένα και να κατακτήσει το άτομο που θέλει κοντά του. Βέβαια, για να λέμε και όλη την αλήθεια, ο Ζυγός έχει πάντα και την «καβάντζα» του, αυτό σημαίνει ότι ακόμα και όταν "φάει ερωτική χυλόπιτα" υπάρχει πάντα κάποιος σε αναμονή που τον περιμένει. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ζώδιο του πάθους και του ερωτισμού θέλει να μετρά μόνο νίκες στην αισθηματική του ζωή. Ένας επιβλητικός Σκορπιός, δεν μπορεί να αποδεχτεί και να συμβιβαστεί με την απόρριψη στον έρωτα και όταν βιώσει την ήττα στα ερωτικά του, τότε θα θελήσει πάση θυσία να πάρει την εκδίκησή του. Πώς θα το πετύχει αυτό; Θα κάνει τα πάντα για να καταφέρει να κάνει το άτομο που θέλει να τρέχει από πίσω του και στη συνέχεια να του ρίξει ο ίδιος χυλόπιτα. Ένας Σκορπιός έχει την ικανότητα να το πετύχει αυτό, χωρίς κανένα εμπόδιο.

Διάβασε ακόμη: Πώς να διαχειριστείς το άγχος ανάλογα με το ζώδιό σου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αλήθεια είναι ότι ένας Τοξότης δύσκολα τρώει ερωτική χυλόπιτα και αυτό συμβαίνει γιατί βαριέται τόσο πολύ γρήγορα, που δεν προλαβαίνει να δεχτεί απόρριψη, είναι ο πρώτος που την δίνει. Βέβαια, επειδή σε αυτή τη ζωή γευόμαστε όλες τις εμπειρίες, ακόμα και της ερωτικής ήττας, ο Τοξότης την δεδομένη στιγμή, θα θυμώσει, θα νευριάσει, όμως πολύ γρήγορα πάει για άλλα ερωτικά παιχνίδια. Φιλοσοφεί τις καταστάσεις και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι που κάποτε κερδίζεις και κάποτε χάνεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η φωνή της λογικής δεν επιτρέπει σε έναν Αιγόκερω να παρεκτραπεί και να πέσει στα πατώματα για μια ερωτική απόρριψη που δέχτηκε. Ωστόσο, η ανάγκη του για εξουσία -ακόμα και στον έρωτα- τον κάνει να νιώθει μεγάλη ήττα τις στιγμές που χάνει στο ερωτικό παιχνίδι. Δεν θα δείξει το πόσο απογοητεύτηκε, θα εκφράσει ψυχρότητα και αδιαφορία, ωστόσο θα τα βάλει με τον εαυτό του ότι δεν χειρίστηκε σωστά τις καταστάσεις και θα αλλάξει τακτική για να μην πέσει ξανά στα ίδια λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος παίζει πάντα ανάμεσα σε φιλία και σε έρωτα και όταν δεν του κάθεται «σχέση» με την μορφή που θα ήθελε, τότε το γυρνά στο φιλικό και αυτό είναι κάτι που δεν του κοστίζει, ίσα – ίσα που το απολαμβάνει. Ο Υδροχόος δεν ξέρει τι πάει να πει ερωτική απόρριψη, δεν τρώει χυλόπιτες στα ερωτικά του και είναι της άποψης ότι ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα που κάνει την εμφάνισή του τυχαία και απρόβλεπτα κι ότι δεν μπορούμε να το επιβάλουμε. Επομένως, τις στιγμές που δεν έχει την δεδομένη ερωτική ανταπόκριση το «μυρίζεται» και το γυρνά στο φιλικό.

ΙΧΘΥΣ

Ένας Ιχθύς είναι πολύ δύσκολο να συνειδητοποιήσει ότι τον απέρριψαν! Τις περισσότερες φορές δικαιολογεί τις καταστάσεις, στήνει σενάρια με το μυαλό του ότι κάτι άλλο μπορεί να συμβαίνει και όχι ότι το άτομο που τον ενδιαφέρει απλά δεν τον επιθυμεί. Έτσι, μένει κολλημένος περιμένοντας τον χρόνο να του δείξει τι πραγματικά συμβαίνει. Όταν χωνέψει για τα καλά ότι έφαγε ερωτική χυλόπιτα, ζει το ερωτικό του δράμα, μεγαλοποιεί το γεγονός, όμως την μια μέρα μπορεί να τον δεις να κλαίει και την άλλη ξαφνικά να ερωτοχτυπηθεί κεραυνοβόλα από ένα νέο πρόσωπο.

Διάβασε ακόμη: Κάνεις τους άλλους να αισθάνονται υπέροχα; Τότε ανήκεις σε ένα ...

Πηγή

Home