Thumbnail

Πώς θα ναι η μέρα σου σύμφωνα με το ζώδιο σου Πώς θα ναι η μέρα σου σύμφωνα με το ζώδιο σου

Η ημερήσια πρόβλεψη από τον Γιάννη Ριζόπουλο
Ετοιμάζεις καφέ, διαβάζεις το ζώδιο σου και κάπως έτσι ξεκινά η μέρα σου!

Κριός    
Με τον Ήλιο απέναντί σου μια συνεργασία μπορεί να «απογειώσει» τις προοπτικές σου κι όχι μόνον στα χαρτιά, αφού θα δεις άμεσα τις θετικές συνέπειες των επιλογών σου. Επιπλέον, η κοινωνική σου ζωή θα εμπλουτιστεί με «σημαίνουσες» επαφές ή γνωριμίες, που με την σειρά τους θα σου ανοίξουν επιπλέον «πόρτες», ίσως μάλιστα να μάθεις και ενδιαφέροντα παραλειπόμενα. 

Ταύρος
Ο Ήλιος στον Ζυγό σου προτείνει να αναζητήσεις συμμαχίες στα εργασιακά σου, αφού μέσω αυτής της οδού θα έχεις τις λύσεις που επιθυμείς αλλά και έξτρα εξυπηρετήσεις. «Η ισχύς εν τη ενώσει» λοιπόν και τελικά… ότι κι αν σου δώσουν να υπογράψεις καν’ το χωρίς δεύτερες σκέψεις! Επιπλέον η ημέρα είναι κατάλληλα για να διαφημιστείς. 

Δίδυμοι
Ο Ήλιος στον Ζυγό σε παραπέμπει σε μια διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου, ενώ θα σου δώσει την ευκαιρία να δικτυωθείς και να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, είναι πιθανό μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα σημαίνον άτομο. Επιπλέον, μια σύμβαση ή συμφωνία θα σου «λύσει τα χέρια». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει μια σειρά από ευκολίες στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Καρκίνος
Με τον Ήλιο στον Ζυγό να ευνοεί τις οικογενειακές υποθέσεις σου, η ημέρα προσφέρεται για να ρυθμίσεις κάθε σχετικό θέμα. Επιπλέον μια μετακόμιση μπορεί να αλλάξει το status σου προς το καλύτερο, μπορεί όμως και να παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα αναβαθμίσει το κοινωνικό πρεστίζ σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλεί να αφήσεις στην άκρη ότι σε προβληματίζει. 

Λέων
Ο Ήλιος στον Ζυγό σε θέλει… ακόμη πιο κοινωνικό/η, αφού μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και την διευρυμένη πληροφόρησή σου θα αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα των πραγμάτων, ενώ οι συνθήκες είναι ιδανικές για να διαφημιστείς και να προωθήσεις το έργο σου. Επιπλέον ευνοείσαι στις νομικές υποθέσεις σου αλλά και τις διαδικτυακές επαφές σου.

Παρθένος
Ο Ήλιος στον Ζυγό σου δίνει πρόσβαση στο… χρήμα, ενώ μπορεί να λύσει κάθε οικονομικό πρόβλημα που σε απασχολεί, μέσα από συνεννοήσεις ή με μια συνεργασία που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου. «Παίζει» ακόμη μια περιουσιακή ρύθμιση, ενώ έσοδα μπορεί να έρθουν και από μια μίσθωση ακινήτου. Παράλληλα, η καθημερινότητά σου διανθίζεται με περισσότερες όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές.

Διάβασε ακόμη: Πώς αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο την αισθηματική απόρριψη;

Ζυγός
Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου, η αποδοχή σου από τους άλλους «πιάνει ταβάνι» και δεν έχεις παρά να «ξανοιχτείς» κοινωνικά και να δημοσιοποιήσεις τις προθέσεις σου, ιδιαίτερα αν δεν έχεις να κρύψεις κάτι το μεμπτό! Επιπλέον είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με «διακεκριμένα» άτομα αλλά και να τιμηθείς για μια δράση σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοεί τις οικονομικές βλέψεις σου. 

Σκορπιός
Με τον Ήλιο στον Ζυγό μια μυστική συμφωνία ή συμμαχία θα σε βοηθήσει να παρακάμψεις αρκετά «ενοχλητικά» εμπόδια, ίσως μάλιστα να ενημερωθείς και για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο. Ανάλογα αποκαλυπτικές θα αποδειχθούν και οι συζητήσεις για προσωπικά θέματα, με τα μυστικά να βγαίνουν στο φως. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθά να χαλαρώσεις και να ευτυχήσεις.

Τοξότης
Με τον Ήλιο στον Ζυγό μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α, που θα συνδράμει θετικά στην προσωπική σου ζωή με τις επαφές που έχει αλλά και το ταλέντο του στην επικοινωνία ή την δικτύωση. Επιπλέον, μπορεί να αναλάβεις ενεργό ρόλο σε μια συλλογικότητα ή την πολιτική. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να απαλλαγείς από άγχη και σκοτούρες.

Αιγόκερως
Ο Ήλιος στον Ζυγό σε πλαισιώνει με άτομα που έχουν «άκρες» ή ξέρουν καλά τα κατατόπια και θα συνδράμουν θετικά στο έργο σου και βέβαια καλείσαι να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να προβληθείς ή να απευθυνθείς στο κοινό, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις το τιμώμενο πρόσωπο σε μια εκδήλωση. Παράλληλα, διευρύνεται ο κοινωνικός σου κύκλος κι είναι πιθανό να γεννηθεί μια νέα φιλία.

Υδροχόος
Ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να «ξανοιχτείς» επικοινωνιακά και να ταξιδέψεις, ενώ θα βρεις τις «άκρες» σου σε σχέση με την επιμόρφωσή σου ή μια νομική υπόθεση που σε απασχολεί. Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια «αβανταδόρικη» πρόταση από το εξωτερικό. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό να διάκειται ευνοϊκά απέναντί σου, πολλά πλέον κινούνται προς την θετική κατεύθυνση. 

Ιχθύες
Ο Ήλιος στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου, μέσα από την σύναψη μιας συμφωνίας ή απλά την υποστήριξη από άλλους, οπότε, είτε ψάχνεις για χρηματοδότηση, είτε σκοπεύεις να ρυθμίσεις τις οφειλές σου, ο δρόμος είναι ανοικτός! Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου απελευθερώνει την αισιοδοξία σου, κάτι που θα αποτυπωθεί και στο σύνολο των επιλογών σου, που συνολικά θα πάνε «σούπερ». 

Διάβασε ακόμη: Πώς αντιμετωπίζουν τα ζώδια τον χωρισμό;

Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ 

Home