Thumbnail

Τα 4…ασυμβίβαστα ζώδια και 2 που ακολουθούν πιστά τους κανόνες Τα 4…ασυμβίβαστα ζώδια και 2 που ακολουθούν πιστά τους κανόνες

Κάποιοι είναι τόσο πιστοί στους κανόνες και άλλοι ούτε που τους ακούνε
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, αυτό το ξέρουμε καλά. Υπάρχουν αυτοί που δεν θέλουν να τους λες τι να κάνουν και υπάρχουν και οι άλλοι, αυτοί που δεν μπορούν να λειτουργήσουν αν στην ζωή τους δεν υπάρχουν όρια, κανόνες και «πρέπει».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 3 ζώδια που είναι οι γκουρού του φλερτ

 

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως στα λεξικά θα έπρεπε να είναι συνώνυμο του κανόνα και δίπλα στην λέξη να υπάρχει η φωτογραφία του. Είναι τόσο πολύ άνθρωπος των ορίων και των κανονισμών, που δεν μπορεί να λειτουργήσει στην ζωή του, αν δεν υπάρχουν όλα αυτά. Ο Αιγόκερως είναι ένας άνθρωπος που πηγαίνει πάντα… by the book, ακολουθεί τον νόμο, θέλει να υπάρχουν όρια στην ζωή του. Βάζει ο ίδιος κανόνες στους άλλους φυσικά, ενώ με μεγάλη ευκολία ακολουθεί και αυτούς των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι ζώδιο της Γης. Αν μη τι άλλο, του αρέσει η σταθερότητα και η ασφάλεια. Σιχαίνεται τις εκπλήξεις, καθώς αυτές τον αποσυντονίζουν. Στην ζωή του θέλει να υπάρχουν κανόνες και όρια. Θέλει να ξέρει πού βρίσκεται, πού πατάει και φυσικά τι να περιμένει. Ο οποιοσδήποτε αιφνιδιασμός είναι το χειρότερό του. Δεν του αρέσουν οι αλλαγές, τρελαίνεται για την ρουτίνα της καθημερινότητας και βάζει όρια τόσο στον ίδιο του τον εαυτό, όσο και στους άλλους. Μοιάζει πάρα πολύ με τον Αιγόκερω στο κομμάτι αυτό. 

 

S

unsplash.com/photos/98Elr-LIvD8

 

ΟΙ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΙ


ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι Δίδυμοι βλέπουν τους κανόνες, τους κατανοούν, αλλά στέκονται απέναντί τους με τον σκεπτικισμό που ταιριάζει σε αυτό το μεταβλητό ζώδιο του αέρα. Στην πραγματικότητα «φτιάχνονται» όταν μπερδεύουν τις προσδοκίες των πάντων γύρω τους. Θα έχει συμβεί και σε εσένα, άλλα να περιμένεις από έναν Δίδυμο και τελικά άλλα να κάνει. Το ζώδιο αυτό κυβερνάται από τον Ερμή, ο οποίος ευδοκιμεί όταν αποσταθεροποιεί τις καταστάσεις. Άλλωστε, αν ρίξουμε μια ματιά στην μυθολογία θα διαπιστώσουμε πόσο «σκανταλιάρης» ήταν ο Θεός Ερμής και πώς κινούσε τα νήματα με τις απρόβλεπτες εμπνεύσεις και δράσεις του. 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι Τοξότες είναι πραγματικά ατρόμητοι. Ως μεταβλητά ζώδια της φωτιάς, καθοδηγούνται από μια άκρως διερευνητική φύση που σχεδόν ποτέ δεν ικανοποιείται. Ο Τοξότης είναι ιδιαίτερα επιρρεπής στην παραβίαση των κοινωνικών κανόνων. Είναι ο φίλος που θα σε πιέσει να περιγράψεις γιατί νιώθεις με έναν συγκεκριμένο τρόπο, ενώ κάποιοι άλλοι δεν θα έδιναν καμία συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα. Σε αντίθεση με τους Διδύμους, δεν συμπεριφέρονται ανορθόδοξα απλώς για να τεστάρουν τα όριά σου. Θέλουν να μάθουν την αλήθεια. 

ΙΧΘΥΕΣ
Οι Ιχθύες είναι τα άτομα που ακολουθούν τη ροή των πραγμάτων. Έτσι, αν και αυτό το μεταβλητό ζώδιο του νερού δεν προσπαθεί να σπάσει τους κανόνες όπως οι Δίδυμοι ή ο Τοξότης, συνήθως ακολουθεί τη διαίσθησή του, η οποία συχνά το οδηγεί σε κυματισμούς και τρικυμίες που δεν είχε προβλέψει. Ένας Ιχθύς έχει πάντοτε μια... επικίνδυνη επίγνωση για το πώς νιώθουν οι άλλοι άνθρωποι, σε κάθε κατάσταση, και η παραβίαση των κανόνων εκ μέρους του σκοπεύει συνήθως στο συλλογικό καλό. Όμως, δεν του αρέσει καθόλου να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω όταν παραβιάζει τα όρια και μπορεί να κάνει πίσω αν νιώσει ότι «παρατράβηξε το σκοινί». 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι Υδροχόοι έχουν μεν τη φήμη ότι λειτουργούν αντισυμβατικά, αλλά είναι και πολύ δημιουργικά όντα. Και, παρόλο που βαδίζουν σύμφωνα με τους δικούς τους ρυθμούς, κατά βάθος οι άλλοι πιστεύουν ότι είναι λιγότερο πιθανό να σπάσουν τους κανόνες, όπως τα ζώδια που αναφέραμε παραπάνω. Αν και ο Υδροχόος κυβερνάται από τον Ουρανό τον πλανήτη της ανατροπής, διαχρονικά, σχετίζεται και με τον Κρόνο. Ένας Υδροχόος είναι πάντα πρόθυμος να πολεμήσει για τους σκοπούς στους οποίους πιστεύει, αλλά προτιμά επίσης να πιέσει το σύστημα, όντας ένα μέρος αυτού. Δεν θα συναντήσεις εύκολα έναν Υδροχόο που επαναστατεί μόνο και μόνο για την επανάσταση. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 ζώδια που τα παίζουν «όλα ή τίποτα»

 

κεντρική φώτο: unsplash.com/photos/yq_M_VLGAKk

 

Πηγή
 

Home