Σήμερα φτιάχνουμε Τάκος ψαριού
Ο Άγγελος Ιακωβίδης μπαίνει στην κουζίνα του Kitchen Island και φτιάχνει ένα ελαφρύ βραδινό
Υλικά:
- 1 κ.γ. αλεσμένο κύμινο
- 1 κ.γ. τριμμένο κόλιανδρο
- 2 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
- 2 λάιμ
- 500 γρ. φιλέτα λευκού ψαριού
- ¼ κόκκινο λάχανο
- 2 μεγάλες ντομάτες
- 2 μεγάλα αβοκάντο
- 2 κ.σ. φυτικό λάδι
- 8 μικρές τορτίγιες καλαμποκιού
- μικρό ματσάκι κόλιανδρο (ψιλοκομμένο)
- 1 πράσινο τσίλι (ψιλοκομμένο) προαιρετικά
- 100 γρ. ξινή κρέμα γάλακτος
- σάλτσα τσίλι (για το σερβίρισμα)
Δες την εκτέλεση πιο κάτω: