Thumbnail

Σήμερα φτιάχνουμε Τάκος ψαριού Σήμερα φτιάχνουμε Τάκος ψαριού

Ο Άγγελος Ιακωβίδης μπαίνει στην κουζίνα του Kitchen Island και φτιάχνει ένα ελαφρύ βραδινό
Ο ραδιοφωνικό παραγωγός, Άγγελος Ιακωβίδης, που μας κρατάει συντροφιά, καθημερινά 19:00 - 21:00 στον ΚΛΙΚ fm, με την εκπομπή Good Time, μπαίνει στην κουζίνα του Kitchen Island και ετοιμάζει τα πιο λαχταριστά τάκος με ψάρι!

Υλικά: 

  • 1 κ.γ. αλεσμένο κύμινο
  • 1 κ.γ. τριμμένο κόλιανδρο
  • 2 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
  • 2 λάιμ
  • 500 γρ. φιλέτα λευκού ψαριού
  • ¼ κόκκινο λάχανο
  • 2 μεγάλες ντομάτες
  • 2 μεγάλα αβοκάντο
  • 2 κ.σ. φυτικό λάδι
  • 8 μικρές τορτίγιες καλαμποκιού
  • μικρό ματσάκι κόλιανδρο (ψιλοκομμένο)
  • 1 πράσινο τσίλι (ψιλοκομμένο) προαιρετικά
  • 100 γρ. ξινή κρέμα γάλακτος
  • σάλτσα τσίλι (για το σερβίρισμα)

Δες την εκτέλεση πιο κάτω: 

 

 

 

Home