Thumbnail

«Ταξιδεύουμε» στη Ταϊλάνδη, φτιάχνοντας Kung Pao Chicken με προϊόντα Exotic Food «Ταξιδεύουμε» στη Ταϊλάνδη, φτιάχνοντας Kung Pao Chicken με προϊόντα Exotic Food

Η Κρίστη Αγαπίου σού δείχνει πώς να φτιάξεις ένα πιάτο πλούσιο σε γεύση, που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο
Το Kung Pao Chicken, μια παραδοσιακή Ταϊλανδική συνταγή γίνεται ακόμα πιο αυθεντικό με τα προϊόντα Exotic Food, από την εταιρεία Costas Papaellinas.

Υλικά: 

Για τη μαρινάδα:

  •  2 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα, κομμένα σε μπουκιές
  • 2 κ.σ. Exotic Food light soy sauce 
  • 2 κ.σ. white rice vinegar 
  • 2 κ.σ. κορν φλάουρ
  • 1 ασπράδι αυγού (προαιρετικά)

Για τη σάλτσα:

  • 4 κ.σ. Exotic Food soy sauce
  • 2 κ.σ. ξύδι από λευκό ρύζι
  • 1 κ.σ. Exotic Food hoisin sauce
  • 1 κ.σ. καστανή ζάχαρη
  • 1 κ.γ. κορν φλάουρ
  • 4 κ.σ. νερό

Για το stir-fry:

  • 2 κ.σ. Exotic Food Sesame oil
  • 1 κουταλιά της σούπας αποξηραμένες νιφάδες τσίλι (προσθέστε περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με το πόση θερμότητα σας αρέσει)
  • 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες (1 κ.σ. πάστα σκόρδου)
  • 2 ιντσών κομμάτι τζίντζερ, κιμά (1 κσ πάστα τζίντζερ)
  • 1/2 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους
  • 1/2 πιπεριά πράσινη, κομμένη σε κύβους
  • 1/4 κούπας ανάλατα καβουρδισμένα φιστίκια
  • 1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα (λευκά και πράσινα μέρη)

     

Δες την εκτέλεση πιο κάτω:  

Home