Thumbnail

Tι δουλειά έχει ένας έμπειρος σεφ με έξι influencer; Tι δουλειά έχει ένας έμπειρος σεφ με έξι influencer;

Η απάντηση είναι απλή, ετοιμάζουν το πιο συναρπαστικό Cook Off, με φιλανθρωπικό "χαρακτήρα", σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κώστα Παπαέλληνα και το Kitchen Island
Έξι "παίκτες", δυο ομάδες, οι κόκκινοι και οι μπλε. Όχι, δε μιλάμε για το Survivor και τους εναπομείναντες διαγωνιζόμενους του ριάλτι επιβίωσης, αλλά για ένα πρωτοποριακό project, που σκοπό έχει να αναδείξει τη μαγειρική και να αποδείξει πως με τις κατάλληλες πρώτες ύλες, ακόμη και μια φαινομενικά εύκολη συνταγή, μπορεί να έχει ένα εκπληκτικό γευστικό αποτέλεσμα. Σε αυτόν τον διαγωνισμό όμως, δεν είναι μόνο η μαγειρική σε πρώτο πλάνο, αλλά και η ανιδιοτελής προσφορά προς τον συνάνθρωπο, αφού χάρη στον Οργανισμό Κώστα Παπαέλληνα θα γίνει μια δωρεά σε έναν κοινωφελή σκοπό.
Aν έχετε παρακολουθήσει το περσινό Kitchen Island Cook Off, τότε ξέρετε ένα περίπου τι σας περιμένει. Και αυτό γιατί μπορεί και το φετινό Cook Off να φέρει τη "σφραγίδα" του Οργανισμού Κώστα Παπαέλληνα και του Kitchen Island, αλλά η διαδικασία έχει διαφοροποιηθεί προκειμένου το project να είναι εξίσου ενδιαφέρον και να διατηρεί ταυτόχρονα ανέπαφο το στοιχείο της έκπληξης. 
 
Ωστόσο η μαγειρική εξακολουθεί να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, αφού το φαγητό είναι μια μικρή ένδειξη αγάπης και ενδιαφέροντος προς αυτόν που απολαμβάνει το εκάστοτε πιάτο μας και γενικώς έχει τη μαγική δύναμη να φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά. 
 
 
Αυτή τη φορά, λοιπόν, έξι influencers, έξι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες μπαίνουν στην κουζίνα, φοράνε ποδιά και δοκιμάζουν τις μαγειρικές τους ικανότητες, μαζί και τις αντοχές και την υπομονή του "άγρυπνου" σεφ Λούκα Σταύρου. 
 
Κοινό γνώρισμα και των έξι, η θετικότητα, η διάθεση για πειραματισμούς και η αγάπη για το καλό φαγητό, πέρα από την επιδραστικότητα που διαθέτουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Οι έξι παίκτες χωρίζονται σε δυο ομάδες. Την μπλε ομάδα απαρτίζουν οι Κάλια Ελευθερίου, Δήμητρα Σιβρή και Μαρίνος Κωνσταντινίδης, ενώ την κόκκινη, οι Νικόλας Ιωαννίδης, Ιζαμπέλλα Χριστοδούλου και Έλενα Ολυμπίου. 
 
kitchen
 
Αποστολή κάθε παίκτη να φτιάξει το πιάτο που του υποδεικνύει ο σεφ, Λούκας Σταύρου, βάσει εκείνου που έχει ετοιμάσει ο ίδιος, ώστε να είναι όσο πιο κοντά γίνεται εμφανισιακά και γευστικά στο πρωτότυπο. Εννοείται πως καθ΄όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, ο σεφ είναι δίπλα τους, καθοδηγώντας τους, ώστε να διασφαλίσει ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι όσο πιο άρτιο γίνεται. Όχι τίποτα άλλο, αλλά στο τέλος θα πρέπει να γευτεί όλα τα πιάτα για να βαθμολογήσει το τελικό αποτέλεσμα. 
 
Στόχος κάθε παίκτη εκτός από το να ετοιμάσει ένα αντιπροσωπευτικό πιάτο της συνταγής που του έχει δοθεί -ώστε να μοιάζει εμφανιασιακά και γευστικά με εκείνο του σεφ- είναι να πάρει όσο τον δυνατό υψηλότερη βαθμολογία και να φέρει την πολυπόθητη νίκη στην ομάδα του.
 
kitchen
 

Η Κάλια Ελευθερίου φτιάχνει tiramisu με Little Coffees 

 

Ιζαμπέλλα Χριστοδούλου  ετοιμάζει porridge με Mornflake 

Η Δήμητρα Σιβρή  κάνει quick sharlotta με Del Monte

Ο Νικόλας Ιωαννίδης ετοιμάζει cheesecake with Stute Foods

Ο Μαρίνος Κωνσταντινίδης ετοιμάζει ramen soup με exotic food

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marćon (@marinoscon)

H Έλενα Ολυμπίου φτιάχνει cauliflower soup με κρόκο Κοζάνης Saffron

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by helena_olymbiou (@helenaoly)

Πέρα από τη διασκέδαση και τις μαγειρικές γνώσεις που θα αποκτήσουν οι συμμετέχοντες, θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν σε όσους έχουν ανάγκη. Η νικητήρια ομάδα σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κώστα Παπαέλληνα θα κάνουν μια δωρεά σε ένα κοινωφελή σκοπό. 

 

Μείνετε συντονισμένοι με το Kitchen Island και το Mylife για να δείτε το πρώτο επεισόδιο του Cook Off, καθώς και όλα όσα θα ακολουθήσουν, καθώς ένα συναρπαστικό γευστικό ταξίδι, μόλις ξεκινά! 

 

 

Home