Thumbnail

"Η Amber Heard ζωγράφισε τους μώλωπες της" "Η Amber Heard ζωγράφισε τους μώλωπες της"

Αυτό υποστηρίζει ο Johnny Depp
Το σίγουρο είναι πως αυτό το διαζύγιο δεν είναι καθόλου "βελούδινο".

Ο Johnny Depp κατέθεσε μια μακρά δήλωση υποστήριξης για τη δίκη δυσφήμισής του εναντίον της πρώην συζύγου του. Στα έγγραφα, όπως αναφέρει το E!News, ο Depp ισχυρίζεται πως η Heard “ζωγράφισε τους μώλωπές της” και πως του προκάλεσε “σοβαρή σωματική βλάβη”. Υποστηρίζει, επίσης, πως η Heard βρισκόταν υπό την επήρεια ενός mix από “συνταγογραφούμενες αμφεταμίνες και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα με αλκοόλ”, καθώς και πως τα συμβάντα κακοποίησης συνέβησαν πολλές φορές και με διαφορετικά αντικείμενα. 

Διάβασε ακόμη: 

H Bella Hadid φίλησε μια γυναίκα-ρομπότ

Ελένη Φουρέιρα: Έκανε τεστ DNA και δεν πίστευε τα αποτελέσματα! (Βίντεο)

Επιπλέον, ισχυρίζεται πως η κακοποίηση δεν ήταν μόνο σωματική, αλλά και συναισθηματική. Μάλιστα, σ΄ένα περιστατικό που αναφέρει, ένας φίλος της “αφόδευσε” στο κρεβάτι του για πλάκα”.

Να σημειωθεί ότι οι  ισχυρισμοί του έρχονται σε αντίθεση με την προηγούμενη δικαστική κατάθεση της Heard, η οποία ζήτησε την απόρριψη της αγωγής. Τα έγγραφα που κατέθεσε ως αποδείξεις περιλαμβάνουν φωτογραφίες της με μώλωπες και οικιακές καταστροφές για τις οποίες κατηγορεί τον Depp, καθώς και screenshots από γραπτά μηνύματα που περιγράφουν περιστατικά κακοποίησης.

Όλα δείχνουν, πάντως, πως αυτή η κόντρα δε θα τελειώσει σύντομα. 

Διάβασε ακόμη: Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Τρυφερές οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά τους (Βίντεο)

 

Πηγή 

Home