Thumbnail

Τι σχέση έχει ο Ashton Kutcher με τον serial killer του Hollywood; Τι σχέση έχει ο Ashton Kutcher με τον serial killer του Hollywood;

Ο διάσημος ηθοποιός κατάθεσε στο δικαστήριο και παραδέχθηκε ότι είχε φρικάρει
Μπροστά στο σώμα των ενόρκων του ανωτάτου δικαστηρίου του Los Angeles, ο Kutcher παραδέχθηκε την περασμένη Τετάρτη ότι φρίκαρε μόλις έμαθε ότι μια νεαρή γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο Hollywood, μια μέρα αφότου πήρε τηλέφωνο σπίτι της για να κανονίσουν ένα ραντεβού.

Ο διάσημος ηθοποιός κατέθεσε ως μάρτυρας στη δίκη του Michael Gargiulo, γνωστός με το παρατσούκλι “Μαχαιροβγάλτης του Hollywood”, ο οποίος κατηγορείται για το φόνο της Ashley Ellerin και άλλων δυο γυναικών. 

Ο Kutcher πήγε αρκετά πίσω στον χρόνο, συγκεκριμένα στις 22 Φεβρουαρίου του 2001 και εξιστόρησε ότι έφτασε στο σπίτι της φοιτήτριας, Ashley Ellerin, αφότου μίλησε μαζί της στο τηλέφωνο νωρίτερα το απόγευμα για να κανονίσουν ένα ραντεβού. Όταν, δύο ώρες μετά την κλήση, πήγε στο σπίτι της, ο Kutcher είπε ότι βρήκε τα φώτα ανοιχτά και την πόρτα κλειδωμένη. Κοιτώντας από το παράθυρο, είδε “κάτι που νόμιζε ότι ήταν κόκκινο κρασί που είχε χυθεί στο χαλί”.

Διάβασε ακόμη: 

O Ashton Kutcher δημοσίευσε τον πραγματικό αριθμό τηλεφώνου του στο twitter (Φώτο)

Ο Ashton Kutcher ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα (Φώτο)

 

“Δεν σκέφτηκα τίποτα για αυτό. Υπέθεσα ότι τα έκανα θάλασσα”, εξομολόγηθηκε ο ηθοποιός, ο οποίος καθυστέρησε να εμφανιστεί κι έτσι συμπέρανε ότι η κοπέλα βγήκε με κάποια φίλη της, επειδή βαρέθηκε να τον περιμένει. 

Η 22χρονη Ashley Ellerin βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της το επόμενο πρωί από μια συγκάτοικο. Είχε μαχαιρωθεί 47 φορές.

Ο 41χρονος, πλέον, Kutcher είπε ότι όταν έμαθε τι είχε συμβεί στην Ellerin μίλησε με την αστυνομία, ενώ δεν έκρυψε ότι είχει “φρικάρει” επειδή ήξερε ότι τα αποτυπώματά του θα βρίσκονταν στην μπροστινή πόρτα του σπιτιού της. 

Ο 43χρονος Michael Gargiulo συνελήφθη το 2008 και δήλωσε αθώος.

Διάβασε: Δυο βδομάδες άντεξε η νταντά του baby Sussex

 

 

 Πηγή 

 

 

 

 

Home