Thumbnail

Και όμως: Η Irina ήταν αυτή που έδωσε τα παπούτσια στο χέρι στον Brad Και όμως: Η Irina ήταν αυτή που έδωσε τα παπούτσια στο χέρι στον Brad

Δεν την άφησε ο διάσημος ηθοποιός για τα μάτια της Lady Gaga τελικά;
To "σίριαλ" Irina Shayk - Bradley Cooper που άρχισε από τον περασμένο Φεβρουάριο όχι μόνο δεν προβλέπεται να τελειώσει σύντομα, αλλά σημειώνει και αμείωτο ενδιαφέρον.

Όταν κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Bradley Cooper και η Irina Shayk χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, όλοι σχεδόν υπέθεσαν πως ήταν αυτός που της έδωσε τελεσίδικο. Ίσως αυτό οφειλόταν στις φήμες περί σχέσης του με τη Lady Gaga, που αν και τις διέψευσαν επανειλημμένα, ο κόσμος δεν πείστηκε. 

Πηγή του Entertainment Tonight υποστηρίζει πως το διάσημο μοντέλο αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στη σχέση της, καθώς οι καυγάδες μεταξύ τους ήταν ασταμάτητοι, ενώ συνυδειτοποιήσε πως πέρα από το παιδί, δεν είχαν τίποτα άλλο κοινό. 

Διάβασε ακόμη: 

Irina Shayk: Η αποκαλυπτική φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram (Φώτο)

H απάντηση του Bradley Cooper στις φήμες χωρισμού με την Irina Shayk

Μάλιστα, λέγεται πως ο χωρισμός τους συνέπεσε χρονικά με το λανσάρισμα της ταινίας "A Star Is Born",  αλλά οι μάνατζερ τους, τους ζήτησαν να κάνουν υπομονή για λίγο καιρό ώστε να μην επισκιάσουν την πρεμιέρα. 

Φαίνεται, όμως, πως η Irina δεν άντεξε άλλο, καθώς η πολύποθητη πρόταση γάμου δεν ήρθε ποτέ. Έτσι, απογοητευμένη και πικραμένη, του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Όχι που θα κάτσει να σκάσει! 

Διάβασε: H Irina Shayk μόλις έκανε unfollow την Lady Gaga από το Instagram (Φώτο)

 

Πηγή 

 

Home