Thumbnail

Ετοιμάζεσαι να διοργανώσεις εκδήλωση και χρειάζεσαι εξοπλισμό; Σου έχουμε τη λύση Ετοιμάζεσαι να διοργανώσεις εκδήλωση και χρειάζεσαι εξοπλισμό; Σου έχουμε τη λύση

Ο Πέτρος Σοφοκλείδης, ιδιοκτήτης /ιδρυτής της 1Box Entertainment Solutions, είναι ο άνθρωπός σου
Παντρεύεσαι, βαφτίζεις ή γενικότερα ετοιμάζεις κάποιου είδους εκδήλωση; Τότε θα αποταθείς στην εταιρεία 1Box Entertainment Solutions, που τα τελευταία 7 χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα του entertainment. Όχι μόνο θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση, αλλά θα διασφαλίσουν την επιτυχία της εκδήλωσής σου, αφού χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία τους, όλα θα κυλήσουν άψογα! Μια συνέντευξη με τον Πέτρο Σοφοκλείδη,  ιδιοκτήτη /ιδρυτή της 1Box Entertainment Solutions, μας πιστοποιεί του λόγου το αληθές.

Ποιές υπηρεσίες προσφέρει η εταιρεία σας;

Κύρια ενασχόλησή μας είναι η παροχή εξοπλισμού για όλους τους τύπους εκδηλώσεων. 

Ποιά προϊόντα, δηλαδή, εμπορεύεστε; 

Ηχητικά συστήματα, εξοπλισμό μπάντας, εξοπλισμό για DJ, εξοπλισμό για φώτα, διακοσμητικό φωτισμό, καθώς και εξοπλισμό εικόνας. 

Ποια αφορμή σάς έκανε να ακολουθήσετε το συγκεκριμένο επαγγελματικό μονοπάτι; 

Από μικρός θυμάμαι ενθουσιαζόμουν με τη μουσική και γενικότερα με την καλή ποιότητα ήχου. Αυτός ο ενθουσιασμός μετατράπηκε σε μια αγάπη και μια ανεξήγητη έλξη -σε βαθμό μανίας, θα έλεγα- προς τα ηχοσυστήματα. Από το πώς δουλεύουν, το πώς και γιατί συμπεριφέρεται κατά αυτόν τον τρόπος ο ήχος και μετέπειτα ο φωτισμός. Άρχισα λοιπόν να επενδύω σε τέτοιου είδους εξοπλισμό και προτού το καταλάβω, βρέθηκα να το κάνω σε επαγγελματικό επίπεδο.  

1Box Entertainment Solutions,

Υποθέτω πως τα πρώτα χρόνια της εταιρείας δεν πρέπει να ήταν εύκολα. Χρειάστηκε καιρός μέχρι να σας εμπιστευτεί ο κόσμος; 

Λένε κάθε αρχή και δύσκολη. Όντως, τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα. Για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη, χρειάζεται να επενδύσεις και στον ανάλογο εξοπλισμό, ο οποίος -όπως αντιλαμβάνεστε- προϋποθέτει ένα υψηλό κόστος. Χωρίς κεφάλαιο και χωρίς δάνειο, δεν έχεις παρά να κάνεις μικρά βήματα. Υπήρξαν δουλειές που δεν έβγαλα κέρδος, αλλά κατάφερα να κερδίσω την εμπιστοσύνη του κόσμου, το οποίο είναι το πιο δύσκολο πράγμα στις μέρες μας. Δεν κρύβω πως έκανα λάθη, τα οποία πλήρωσα. Ταυτόχρονα, όμως, έμαθα μέσα από αυτά και παρόλο που ξεκίνησα χωρίς εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα και καθοδήγηση, κατάφερα σιγά-σιγά με πάθος υπομονή, επιμονή, σκληρή δουλειά και πάνω από όλα με τους σωστούς ανθρώπους δίπλα μου, να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα. Το ξενύχτι, η κούραση, η έλλειψη ύπνου και το άγχος, είναι πλέον συνώνυμα της δουλειάς μας. Το πιο δύσκολο για μένα είναι να καταφέρεις να αποδείξεις τι αξίζεις και να μπορέσεις να μπεις πάνω στον “χάρτη”. Να σε μάθει ο κόσμος και το πιο σημαντικό, να σε προτείνει και στους άλλους. Να σε εμπιστεύονται. Και χαίρομαι που εμείς αυτό, το καταφέραμε! 

Πώς οι τεχνολογικές εξελίξεις επηρεάζουν την εταιρεία σας; 

Η τεχνολογία αλλάζει διαρκώς και διαμορφώνει τις ζωές όλων μας. Ούτε εμείς αποτελούμε εξαίρεση. Παρακολουθούμε και ακολουθούμε την τεχνολογία, καθώς στόχος μας είναι να παρέχουμε στον πελάτη μας ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στην αγορά. 

1Box Entertainment Solutions,

Ποιά είναι η φιλοσοφία της εταιρείας σας, που θεωρείτε ότι την κάνει να ξεχωρίζει; 

Το ότι ανοίγεις το "κουτί" και μέσα βρίσκεις όλες τις υπηρεσίες και λύσεις. 'Ενας σταθμός που μπορεί να καλύψει κάθε σου ανάγκη. Δε χρειάζεται ο πελάτης να αποταθεί σε ξεχωριστό παροχέα για κάθε υπηρεσία που χρειάζεται, καθώς εμείς προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση. 

Πέρα από αυτό, γιατί κάποιος να επιλέξει να συνεργαστεί μαζί σας; 

Γιατί κάθε δουλειά, την αντιμετωπίζουμε σαν να είναι δική μας. Για εμάς γίνεται προσωπική υπόθεση. Έχουμε ως αρχή να μπαίνουμε στα “παπούτσια" του πελάτη μας. Προσπαθούμε να γίνουμε ένα μαζί του. Να τον κατανοήσουμε. Να βιώσουμε τα ίδια συναισθήματα που έχει ο ίδιος για την εκδήλωση που διοργανώνει, ώστε να του παρέχουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεται ή σκέφτεται. Με τις γνώσεις και την πείρα που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να τον συμβουλεύσουμε, να του εξηγήσουμε και να τον καθοδηγήσουμε, ούτως ώστε να λάβει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην καλύτερη δυνατή τιμή. 

Υπάρχουν κάποιες συνεργασίες, για τις οποίες είστε ιδιαίτερα υπερήφανος;

Έχουμε συνεργαστεί με διάφορες γνωστές εταιρείες και καλλιτέχνες. Μερικές από αυτές είναι: Roberto Cavalli Votka, Beauty Line, Ermes Group, A.I Motokinish Ltd, Ad Board Media Ltd, Amdocs Ltd, Christodoulos G.Vassiliades & Co LLC, Consultics Group, Costas Papaellinas Organisation, Drogopharma Health & Beauty, Fulla Sugah, Fereos Fourpoint Ltd, Follie Follie Cyprus, grant Thorton, KOA, LGS Handling (Larnaca Airport), NCR Ltd, Orthodoxou travel & tours κ.α. 

Ποιό είναι το όραμά της εταιρείας και ποιές οι επόμενες κινήσεις σας. 

1Box = 1 κουτί για όλες τις λύσεις. Οι επομένες κινήσεις μας είναι να συνεχίσουμε να επενδύουμε προς την ολοκλήρωση του όραματός μας, προσφέροντας στον εκάστοτε πελάτη μας ακόμη περισσότερες λύσεις. 

1Box Entertainment Solutions,

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο:  99409393 ή στο email [email protected], καθώς και στη σελίδα τους στο Facebook ΕΔΩ 

* Σύντομα θα λειτουργήσει και η ιστοσελίδα  www.1box.com.cy. 

 

Home