Thumbnail

Απόψε η "απόλυτη" Άννα Βίσση τραγουδά για τα παιδιά της Κύπρου Απόψε η "απόλυτη" Άννα Βίσση τραγουδά για τα παιδιά της Κύπρου

Όσοι θα βρεθούν στο πολυτελές γιοτ του Κύπριου μεγιστάνα John Christodoulou στη μαρίνα Λεμεσού θα έχουν τη δυνατότητα να την απολαύσουν από κοντά
O σκοπός όμως είναι ιερός και διπλός. Η στήριξη 9 ειδικών σχολείων στην Κύπρο και παράλληλα να ενισχυθούν οικονομικά τα παιδιά των οποίων οι οικογένειες πλήγηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές το περασμένο σαββατοκύριακο.

Ο John Christodoulou, Κύπριος πρόσφυγας, ξεκίνησε από το μηδέν και σήμερα θεωρείται ένας από τους πλέον επιτυχημένους κτηματομεσίτες, μόνιμος κάτοικος Μονακό. Ένας άνθρωπος ευαισθητοποιημένος που νοιάζεται βαθιά για την ιδιαίτερη του πατρίδα και κυρίως για τα παιδιά, που τα θεωρεί το μέλλον αυτού του τόπου. 

Απόψε το βράδυ, λοιπόν, θα υποδεχθεί στο γιοτ του, Zeus, το οποίο είναι αγκυροβολημένο στη μαρίνα Λεμεσού, προσωπικότητες από διάφορους χώρους, που έχουν ως κοινό γνώρισμά τους την προσφορά και τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Πέρα από το ποσό των 5000 ευρώ ανά άτομο που θα κληθούν να καταβάλλουν οι καλεσμένοι του, θα πραγματοποιηθεί δημοπρασία, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν για τον ίδιο σκοπό, την ενίσχυσή των 9 ειδικών σχολείων στην Κύπρο (Δες ΕΔΩ τι θα περιλαμβάνει η δημοπρασία). 

 

Thumbnail

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: Σε αυτό το υπερπολυτελές γιοτ θα τραγουδήσει η Άννα Βίσση (Φωτό) 

Ωστόσο, λόγω των τεράστιων αναγκών που προέκυψαν ένεκα της καταστροφικής πυρκαγιάς στη χώρα μας, θα δημοπρατηθούν ξεχωριστά: 1) ένα αντρικό ρολόι της εταιρείας IWC 327010 PILOT’S WATCH ‘The big Pilot’s Watch Top Gun Mojave Desert Edition, 2) μια ιδιωτική επίσκεψη στο εργοστάσιο της εταιρείας IWC στη Γερμανία, 3) ένα διήμερο sailing trip onboard a Benetau Oceanis 35, μήκους 13 μέτρων με 3 υπνοδωμάτια στην περιοχή Oristano Sardinia και 4) μια ιδιωτική επίσκεψη στο Μουσείο David Coulthard στη Σκωτία.  Όλα τα χρήματα από τη δημοπρασία αυτή, θα αξιοποιηθούν προς όφελος των παιδιών οι οικογένειες των οποίων έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού. 

dimoprasia

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κύπριος κροίσος εμπιστεύτηκε αυτή τη λαμπερή βραδιά στη διευθύντρια της Digital TV, Γωγώ Αλεξανδρινού, ενώ το ψυχαγωγικό μέρος θα αναλάβει η στενή του φίλη και κορυφαία ερμηνεύτρια, Άννα Βίσση. Είναι γνωστόν, άλλωστε, πως η συμπατριώτισσά μας είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες. Από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του Yianis Christodoulou Foundation  και του John Christodoulou προσωπικά, εξ ου και θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς στο φιλανθρωπικό αποψινό gala dinner Σε πρόσφατη κοινή συνέντευξή της, μάλιστα, με τον John Christodoulou στη  Digital TV  και τη διευθύντρια του πρώτου διαδικτυακού καναλιού της Κύπρου, Γωγώ Αλεξανδρινού, δήλωσε: "Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Έχω πάθος να τραγουδώ. Με πληρώνει μια δουλειά που είναι το ψώνιο μου, που αγαπώ τόσο πολύ. Όταν μπορώ να συγκινώ τον κόσμο μέσα από το τραγούδι μου είναι τιμή για μένα, πόσω μάλλον όταν μέσα απ' αυτό μπορούν να βοηθηθούν άνθρωποι και κυρίως παιδιά". 

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι πρωταρχικός στόχος του Yianis Christodoulou Foundation  είναι η παροχή στήριξης και βοήθειας σε παιδιά και νέους που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες, μέσα από την κάλυψη του κόστους κατασκευής διαφόρων έργων που στοχεύουν στην αναβάθμιση του μαθησιακού περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής τους, προσφέροντας παράλληλα ευκαιρίες για την καλλιέργεια  των ταλέντων, της δημιουργικότητας και των ενδιαφερόντων τους. Σημειώνεται ότι όλα τα λειτουργικά  έξοδα του Ιδρύματος καλύπτονται πλήρως από το Yianis Group και τον κ. John Christodoulou. Με αυτόν τον τρόπο μεγιστοποιείται η δυνατότητα χρήσης όλων των πόρων και των δωρεών προς όφελος των παιδιών που έχουν ανάγκη.  

annavissi

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Yianis Christodoulou Foundation, μπορείς να επισκεφθείς την επίσημη ιστοσελίδα στο https://www.yianischristodouloufoundation.com, καθώς επίσης και τις σελίδες στο Facebook, ΕΔΩ και ΕΔΩ το Ιnstagram ΕΔΩ και ΕΔΩ, και το Twitter   

Διάβασε περισσότερα για το φιλανθρωπικό γκαλά ΕΔΩ   

Δες ΕΔΩ την αποκλειστική συνέντευξη της Άννας Βίσσης και του John Christodoulou στη Digital TV και τη διευθύντρια του καναλιού Γωγώ Αλεξανδρινού, στην οποία μεταξύ άλλων, αποκάλυψαν λεπτομέρειες και για τη συναυλία που ετοιμάζουν στο παλάτι του Μονακό.  

 

 

Home