Thumbnail

Εύα Χριστοφίδου: Μαζί της θα δημιουργήσεις το δικό σου παραμύθι Εύα Χριστοφίδου: Μαζί της θα δημιουργήσεις το δικό σου παραμύθι

Η Εύα μοιάζει με μικρή νεράιδα που με το ραβδί της μπορεί να μετατρέψει κάτι φαινομενικά απλό σε κάτι πολύ μαγικό
Για να είναι όλα τέλεια την ημέρα της βάφτισης του παιδιού σου, χρειάζεσαι έναν άνθρωπο να σε βοηθήσει να οργανώσεις σωστά όσα πρέπει να γίνουν, για να αποφύγεις λάθη και παραλείψεις, και να αποβάλεις το άγχος. 

eva1

Σ’ έναν -πραγματικά- παραμυθένιο χώρο, στην καρδιά της Λευκωσιας, θα βρείς την Εύα. Πρόκειται για έναν χώρο-studio με υπέροχη αισθητική και ιδέες για τις πιο όμορφες και ξεχωριστές στιγμές της ζωής σου. Η δημιουργος και planner Εύα Χριστοφίδου, με την 10χρονη εμπειρία της στο χώρο της βάφτισης και όχι μόνον, μπορεί να δημιουργήσει από το μηδέν όλα όσα έχεις φανταστεί. Στον χώρο της θα βρεις είδη διακόσμησης για βάφτιση, βαφτιστικά ρούχα και αξεσουάρ, custom made ιδέες για social και corporate events, ειδικές κατασκευές… υπέροχα πράγματα για υπέροχους ανθρώπους. 

Σίγουρα, πολλές από τις φίλες και τους συγγενείς σου θα θελήσουν να σε βοηθήσουν στην προετοιμασία, εκφράζοντας τις δικές τους σκέψεις, σε μια προσπάθεια να σου δώσουν ιδέες και να σε διευκολύνουν. Ωστόσο,  προτείνοντας σου πολλές ιδέες και "βομβαρδίζοντας" σε με άλλες τόσες -ίσως- ασήμαντες πληροφορίες, ενδεχομένως να έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα από το να οργανώσεις τα πάντα έγκαιρα και σωστά. Η Εύα, όμως, με τις γνώσεις και την εμπειρία της θα αναλάβει την ευθύνη και το συντονισμό όλων όσων χρειάζεται να γίνουν και θα σε βοηθήσει με τον καλύτερο και πιο εύκολο τρόπο να κάνεις τις σωστές επιλογές. Το μόνο που χρειάζεται από εσένα είναι να μοιραστείς μαζί της κάθε λεπτομέρεια για το πώς έχεις φανταστεί τη βάφτιση σου και να την εμπιστευτείς σε κάθε της κίνηση. Εμείς, μιλήσαμε μαζί της και μάθαμε τα πάντα για το πώς κάποιες ξεχωριστές μέρες σου, θα γίνουν εικόνες που εσύ ονειρευτήκες! 

Από τι σε γλιτώνει μία (planner) Εύα;
Από χρόνο και περιττά έξοδα. Διαθέτω πλέον τη γνώση και την εμπειρία να ρυθμίζω πολλές οργανωτικές λεπτομέρειες τις οποίες δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να γνωρίζει ένα ζευγάρι. Θα αναλάβω τις συνεννοήσεις με όλους όσους θα δουλεύουν μαζί μου: απ’ τον φωτογράφο, τα λουλούδια μέχρι τον ζαχαροπλάστη. Θα βεβαιωθώ ότι όλα λειτουργούν ρολόι, από τη μουσική μέχρι ακόμα και τα πυροτεχνήματα. Επίσης, λόγω της μόνιμης συνεργασίας μου με τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της βάφτισης, μπορεί να γλυτώσουμε χρόνο και χρήμα. 
 

Εύα μου, πριν απο τους planner, ποιος τα αναλάμβανε όλα αυτά;
Κατά κανόνα, η μαμά μαζί με τους νονούς. Τα τελευταία χρόνια, όμως, η βάφτιση έφυγε από τα στενά όρια της οικογενειακής γιορτής, με καλεσμένους μέχρι και τους πιο μακρινούς συγγενείς. Σήμερα μοιάζει περισσότερο πάρτι για φίλους. Ωστόσο, εγώ ενθαρρύνω τα ζευγάρια να δίνουν ρόλους σε οικείους, για να μην αισθανθούν ότι ο event planner τούς αντικαθιστά. 

eva2

“Σχεδιάζω, κατασκευάζω και δημιουργώ απο τις πιό απλές έως τις πλέον σύνθετες διακοσμητικές  ιδέες και προτάσεις για εταιρικά event και επαγγελματικά δώρα.”

Πώς είναι η μέρα της βάφτισης για σένα; Νιώθεις σαν τον σκηνοθέτη την ημέρα της πρεμιέρας;
Η παρουσία μου την ημέρα της βάφτισης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «συμβολική», καθώς υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων η οποία δουλεύει με στόχο να εξασφαλίσει όλα όσα έχουν προγραμματιστεί, αλλά, θέλω να είμαι και εγώ παρούσα και να βεβαιωθώ ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει σε ένα project στο οποίο έχω «βάλει την υπογραφή μου». Μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα, έχουμε συνεργαστεί μήνες και εβδομάδες πριν με το ζευγάρι, οπότε την ώρα της τελετής αισθάνομαι ότι είμαι κι εγώ μέρος της οικογένειας. Στόχος μου είναι να είναι ευχαριστημένοι και οι πελάτες μου, αλλά και οι επαγγελματίες. Η σχέση μας δεν τελειώνει εκεί γιατί συνήθως, λόγω φιλίας, αναλαμβάνω και άλλες υπηρεσίες, όπως τα προσωπικά δώρα. Οι πελάτες μου ερχονται και ξαναέρχονται πίσω, είτε για ένα κερί είτε για ένα δώρο γενεθλίων. 
 

Όσο περνά ο καιρός, ο κόσμος αναγνωρίζει την ανάγκη για έναν planner ; 
Η ημέρα της βάφτισης είναι μία ημέρα για την οποία το ζευγάρι και οι οικογένειες του έχουν επενδύσει χρόνο και χρήμα. Ένας planner καλείται να αξιοποιήσει στο έπακρο αυτές τις «επενδύσεις». Δηλαδή, το ζευγάρι να ευχαριστηθεί στο μέγιστο αυτή τη μοναδική ημέρα, έτσι όπως την έχει προετοιμάσει και ονειρευτεί, κάτι το οποίο χωρίς έναν planner δεν θα ήταν εφικτό. Το ζευγάρι δεν έχει ούτε το know how αλλά ούτε και την ικανότητα να βαφτίζει και συγχρόνως να συντονίζει τα διάφορα την ημέρα αυτή. Ειναι κάπως σαν ένας μικρός γάμος. 
 

Τελικά πετυχαίνει το ζευγάρι καλύτερες τιμές μέσω ενός planner ; 
Ο planner έχει «καταλυτικό» ρόλο στη διοργάνωση μιας βάφτισης, από 2 εξίσου σημαντικές απόψεις: την οικονομική και την εξοικονόμηση χρόνου. Σαφώς και στη συμφωνία ενός ζευγαριού με προμηθευτές όταν μεσολαβεί ένας planner θα πρέπει να εξασφαλίζονται καλύτερες τιμές, χωρίς δυστυχώς αυτό βέβαια να αποτελεί κανόνα χωρίς εξαιρέσεις. Επιπλέον, εξίσου σημαντική είναι η μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου, κάτι «πολύτιμο» στις μέρες μας που οι ρυθμοί είναι απίστευτα γρήγοροι. Με λίγα λόγια, ο planner "εξαφανίζει" το άγχος και τονίζει τη διασκέδαση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά και της ίδιας της ημέρας της βάφτισης.

eva 3

“Με εμπνέουν διάφορα πράγματα όπως η εποχή, οι πελάτες, τα θεματικά, το ύφος της κάθε εκδήλωσης και η εκκλησία”.

Πόσο καιρό πριν την ημερομηνία της βάφτισης πρέπει να έρθει ένα ζευγάρι;
Εξαρτάται πάντα ανά περίπτωση, δηλαδή πού θέλει να βαφτίσει το ζευγάρι, πότε και αν οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες. Για παράδειγμα, μία καλοκαιρινή βάφτιση, που είναι η εποχή των περισσότερων και που χρειάζονται κάποιες διαδικασίες επιπλέον συντονισμού, το ιδανικό θα ήταν το ζευγάρι να έρθει 6 μήνες, χωρίς αυτό να είναι απόλυτο. 
 

Ποιό είναι το πρώτο πράγμα που συμβουλεύεις ένα ζευγάρι ότι πρέπει να σκεφτεί για τη βάφτιση;
Για μένα τα τρία βασικά πρώτα βήματα που πρέπει να γίνουν, τα οποία θα καθορίσουν και όλες τις άλλες ενέργειες της βάφτισης, είναι πρώτα μία εκτίμηση του διαθέσιμου budget και στη συνέχεια το «κλείσιμο» της εκκλησίας και του χώρου του party/δεξίωσης.
 

Αναλαμβάνεις μόνο βαφτίσεις ή και άλλα events ;
Αναλαμβάνω με μεγάλο ενθουσιασμό και επιμέλεια τόσο κοινωνικές όσο και εταιρικές εκδηλώσεις. Στο ενεργητικό μου έχω πιο πολύ βαφτίσεις, αλλά το πιο σημαντικό είναι οτι δεν μένουμε εκεί. Σχεδιάζω και οργανώνω απο εταιρικά δώρα μέχρι custom made δώρα για εκείνον και εκείνη. 
 

Γιατί πρέπει να επιλέξεις την Εύα 

  • Θα σχεδιάσει μαζί σου και θα επιβλέπει το πλάνο της οργάνωσης. Βάσει της λίστας ελέγχου, όπου αναγράφονται όλα όσα πρέπει να γίνουν, θα ελέγχει την πρόοδό τους, ώστε να μην παραλειφθεί τίποτα.
  • Θα σου προτείνει λύσεις και επιλογές, που ανταποκρίνονται στο γούστο και τις οικονομικές σου δυνατότητες.
  • Θα σου προτείνει ιδέες, που εσύ ενδεχομένως να μην έχεις φανταστεί.
  • Θα σε βοηθήσει ακόμα και στη σωστή επιλογή διασκέδασης για τους μικρούς σου καλεσμένους.
  • Την ημέρα της βάφτισης θα βρίσκεται από νωρίς στην εκκλησία, για να επιμεληθεί κάθε λεπτομέρεια (στολισμός, φωτογράφο, φύλαξη δώρων, κ.ά.) και να ελέγξει αν όλα είναι στη θέση τους, όπως τα προγραμμάτισες. 
  • Θα βρίσκεται έγκαιρα στο χώρο του event, ώστε με βάση το πλάνο σου να κάνει όλους τους απαραίτητους ελέγχους, να επιβλέψει την τοποθέτηση των καλεσμένων βάσει της λίστας και του πλάνου των θέσεων, και να κατευθύνει το πλάνο και το πρόγραμμα.
Home