Marc Lanteri: Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ που κάνει delivery με μάσκα στην Ιταλία
Ωστόσο, η πανδημία τον ανάγκασε να το κλείσει, όπως έγινε σε όλα τα εστιατόρια ανά τον κόσμο. Μετά από δυο μήνες κλείσιματος, ο Lanteri αποφάσισε να παραδίδει με delivery το φαγητό του, αποκτώντας έτσι και νέα πελατεία.
Ο ίδιος δε φοβάται τη δουλειά. Έτσι, εκτός από την ετοιμασία των πιάτων, κάνει ο ίδιος τις διανομές στη γύρω περιοχή, ενώ αναλογιζόμενος τη δύσκολη εποχή, έχει προσαρμόσει ανάλογα και τις τιμές του, ασχέτως αν τα πιάτα του έχουν κερδίσει αστέρι Michelin. ΔΙΑΒΑΣΕ: "Οταν έμεινα σπίτι": Εσύ έχεις δει την πρώτη κυπριακή διαδικτυακή σειρά ή ακόμη;
"Είναι μια πιο τοπική και πιο απλή κουζίνα. Είμαι μόνος επί του παρόντος γιατί οι υπάλληλοι είναι σε τεχνική ανεργία. Αλλά η επιχείρηση ξεκινά σταδιακά¨" δήλωσε ο ίδιος στα τοπικά Μέσα. Μάλιστα, οι πελάτες του μπορούν να μυηθούν οι ίδιοι στην τέχνη της γκουρμέ κουζίνας, αφού τα κρέατα είναι προμαγειρεμένα και μετά ετοιμάζονται σε κενό αέρος, με τον ίδιο να δίνει οδηγίες διαδικτυακά για τη σωστή παρασκευή τους. ΔΙΑΒΑΣΕ: Mε μεγάφωνα στα παραλιακά μέτωπα η Αστυνομία Κύπρου
Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ |