Thumbnail

«Πάνω στην κουβέντα»: Κωνσταντίνα Νεοφύτου – Η δημοσιογραφία, οι δυσκολίες και η προσωπική της αλήθεια «Πάνω στην κουβέντα»: Κωνσταντίνα Νεοφύτου – Η δημοσιογραφία, οι δυσκολίες και η προσωπική της αλήθεια

Καλεσμένη του Ανδρέα Αναστασίου, η Κωνσταντίνα Νεοφύτου
Μιλά για τη δημοσιογραφία, την περίοδο αποχής της, την πρώτη συνάντησή της με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη, τις κακές συμπεριφορές που αντιμετώπισε, αλλά και για τη σχέση της με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου.

Στο νέο επεισόδιο του «Πάνω στην κουβέντα», η Κωνσταντίνα Νεοφύτου μιλά για τον χώρο της δημοσιογραφίας, την περίοδο αποχής της από το επάγγελμα και την πρώτη της συνάντηση με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη, που καθόρισε την πορεία της.

Αποκαλύπτει πόσο της λείπει η δημοσιογραφία σήμερα, ενώ μιλά ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε εξαιτίας κακών συμπεριφορών στον επαγγελματικό χώρο.

Τέλος, μοιράζεται την πιο προσωπική της πτυχή, μιλώντας για τη σχέση της με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου και τι σημαίνει για εκείνη.

 

Μπορείς επίσης να το παρακολουθήσεις από το Youtube του MyLife εδώ.

To "Πάνω στην Κουβέντα" φέρνει κοντά σας η Eurobank. Σε κάθε μπροστά.

Home