Thumbnail

«Πάνω στην Κουβέντα» – Το vodcast του MyLife με τον Ανδρέα Αναστασίου ταξιδεύει στην Αθήνα «Πάνω στην Κουβέντα» – Το vodcast του MyLife με τον Ανδρέα Αναστασίου ταξιδεύει στην Αθήνα

Δύο μήνες με special επεισόδια από την ελληνική πρωτεύουσα, με καλλιτέχνες, influencers, TikTokers και Κύπριους που διαπρέπουν εκεί
Το επιτυχημένο vodcast του My Life, «Πάνω στην Κουβέντα» με τον Ανδρέα Αναστασίου, ετοιμάζει βαλίτσες και μετακομίζει… Αθήνα, για έναν κύκλο ξεχωριστών επεισοδίων γεμάτων πρόσωπα, ιστορίες και αυθεντικές συζητήσεις.

Μετά από μια δυναμική πορεία με συνεντεύξεις που συζητήθηκαν, το «Πάνω στην Κουβέντα» ανοίγει τα φτερά του εκτός Κύπρου και ταξιδεύει στην ελληνική πρωτεύουσα, φέρνοντας στο κοινό ένα διαφορετικό, εξωστρεφές περιεχόμενο.

Για τους επόμενους δύο μήνες, το vodcast του My Life θα βρίσκεται στον «αέρα» με επεισόδια γυρισμένα στην Αθήνα, φιλοξενώντας καταξιωμένους καλλιτέχνες, δημοφιλείς influencers, TikTokers που πρωταγωνιστούν στα social media, αλλά και Κύπριους που ζουν και δημιουργούν εκεί, χαράζοντας τη δική τους επαγγελματική πορεία.

Μέσα από αυθόρμητες συζητήσεις, προσωπικές εξομολογήσεις και backstage στιγμές, ο Ανδρέας Αναστασίου συναντά πρόσωπα που απασχολούν, εμπνέουν και επηρεάζουν τη σύγχρονη pop κουλτούρα, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να τους γνωρίσει πέρα από την εικόνα.

Η αθηναϊκή αυτή «σεζόν» του «Πάνω στην Κουβέντα» αναμένεται να προσφέρει φρέσκια ματιά, δυνατές ιστορίες και ξεχωριστές συνεργασίες, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή εξέλιξη και εξωστρέφεια του vodcast που αγαπήθηκε από το κοινό.

Home