Thumbnail

Εξομολόγηση καρδιάς από τον Παπαθεοχάρους: Ο γάμος, η οικογένεια και οι επαγγελματικές δυσκολίες Εξομολόγηση καρδιάς από τον Παπαθεοχάρους: Ο γάμος, η οικογένεια και οι επαγγελματικές δυσκολίες

«Η Θεογνωσία είναι ο άνθρωπός μου» - Όσα είπε στο νέο vodcast του MyLife, «Winter Is Here»
Μια από καρδιάς συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Παπαθεοχάρους στο νέο vodcast του MyLife, «Winter Is Here» και στον Χαράλαμπο Χειμώνα. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος και μέλος του απογευματινού μαγκαζίνο της τηλεόρασης του Alpha Κύπρου, «Με αγάπη Χριστιάνα», μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία του στον χώρο των media, για τη συνεργασία του με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους, για τη σύντροφό του Θεογνωσία, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός γάμου. 

Η εκπομπή που θα παρουσίαζε και τελικά δεν είδαμε ποτέ στον τηλεοπτικό «αέρα»

«Έμαθα και μαθαίνω πάρα πολλά πράγματα δίπλα στη Χριστιάνα. [...] Θέλω να σου πω πως όσο υπάρχει η Χριστιάνα θελω να είμαι δίπλα της. Το πάνελ είναι κάτι που μου αρέσει και το αγαπώ. [...] Ωστόσο, θα ήθελα να παρουσιάσω και ένα τηλεπαιχνίδι. Είναι αλήθεια πως λίγο πριν την πανδημία το συζητήσαμε με τον Alpha Κύπρου. Είχαμε φτάσει σε ένα σημείο που είχαμε κάνει το πιλοτικό επεισόδιο, μοντάραμε και βρήκαμε το όνομα. Εντούτοις, λόγω της πανδημίας δεν μπόρεσε να προχωρήσει η συγκεκριμένη εκπομπή, γιατί θα γυριζόταν μέσα σε αυτοκίνητο και θα έπρεπε να ερχόμαστε σε άμεση επαφή με τους παίκτες».

Διάβασε επίσης: H JLo σου δείχνει το πιο γκλαμ νυφικό μανικιούρ

«Δεν σκεφτόμουν καθόλου το ενδεχόμενο της οικογένειας»

«Τα τελευταία δύο χρόνια είμαι με τη Θεογνωσία και εδώ και ένα χρόνο συγκατοικούμε. Νομίζω ότι η Θεογνωσία είναι ο άνθρωπος μου. Καταλαβαίνει απόλυτα τη δουλειά μου, καταλαβαίνει απόλυτα τις ανάγκες μου, ταίριαξε απόλυτα με τους φίλους μου. Τα βρίσκουμε και στη συγκατοίκηση και σε όλα τα κομμάτια. Κάναμε μαζί την καραντίνα και είδαμε ότι μπορούμε να μείνουμε μαζί. Δεν σκεφτόμουν καθόλου το ενδεχόμενο της οικογένειας, όμως σιγά, σιγά μπορώ να φανταστώ ότι θα έχω οικογένεια, ότι θα έχουμε ένα παιδί με τη Θεογνωσία και ότι θα κάνουμε τη δική μας οικογένεια».

«Στη Θεογνωσία ερωτεύτηκα το πόσο απλός άνθρωπος είναι».

Κατόπιν ο Χάρης Παπαθεοχάρους ρωτήθηκε τι αυτό που ερωτεύτηκε στη σύντροφό του και ο ίδιος χωρίς φόβο, αλλά με πάθος απάντησε: «Ερωτεύτηκα το πόσο απλός άνθρωπος είναι. Είναι ίσως το πιο απλό κορίτσι που έχω γνωρίσει. [...] 'Εχει τόση αγάπη μέσα της να δώσει που όταν την βλέπω στα μάτια, βλέπω ακριβώς αυτό το πράγμα. Ότι είναι έτοιμη για οικογένεια και ότι έχει αγάπη να δώσει. Με συγκινεί».

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή θα γίνει η πρόταση γάμου» 

«Πρόταση γάμου μην αναμένεται σύντομα. Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα γίνει. Τώρα, το που, το πότε, το πως κτλ δεν ξέρω. Για πλάκα μου κάνει εκείνη πρόταση γάμου κάθε μέρα, τόσες φορές που το ακούσαμε. Κάποια στιγμή θα γίνει και η πρόταση...». 

Βρείτε μας στο Instagram

Η εμμονική κριτική από κυπριακό περιοδικό - «Ήταν κάτι που στ' αλήθεια με στεναχώρησε»

«Εδώ και ενάμιση με δύο χρόνια ένα συγκεκριμένο κυπριακό περιοδικό γράφει για την εκπομπή και κατά καιρούς και για μένα. Γράφει για τις απόψεις μου και για το αν τελικά τα πανελς είναι καλά ή όχι χρησιμοποιώντας πάντα το όνομά μου. Εγω εν τω μεταξύ κατά τη διάρκεια αυτών των δύο χρόνων το σχολίαζα στον σταθμό. Έλεγα σε συναδέλφους "Πάλι γράφουν για μένα. Γιατί;". Ήθελα να πάρω ένα τηλέφωνο για να μου πει τη γνώμη του και αν κάνω κάτι λάθος, αντί να διαβάζω στο περιοδικό την κριτική. Αποκορύφωμα ήταν ένα κείμενο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα και έτσι αποφάσισα να το μοιραστώ στο Instagram. Το γεγονός ότι κάθε δύο εβδομάδες έβλεπα να μου ασκείται αρνητική κριτική ήταν κάτι που στ' αλήθεια με στεναχώρησε. Καταλαβαίνω ότι όλοι κάνουμε τη δουλειά μας, όπως και εγώ μπορεί να ασκώ αρνητική κριτική στο πάνελ, αλλά είναι διαφορετικό να το κάνεις εμμονικά. Θεωρώ ότι από κάποια στιγμή και έπειτα ήταν εμμονικό», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Παπαθεοχάρους.  

Δες το παρακάτω βίντεο: 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το vodcast του MyLife, «Winter Is Here», θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 16:30 στην Digital TV.

Διάβασε επίσης: 7 κομμάτια για να μπεις δυναμικά στην Άνοιξη

Home