Thumbnail

Ultra Glam at The Cannes! Οι show-stopping στιγμές του φεστιβάλ είναι εδώ! Ultra Glam at The Cannes! Οι show-stopping στιγμές του φεστιβάλ είναι εδώ!

Από τα φορέματα-τούρτες σ' αυτά που μας έκοψαν την ανάσα
Η Bella Hadid και η Alessandra Ambrosio συναγωνίζονταν για το πιο... ''γυμνό'' φόρεμα, ενώ οι υπόλοιπες στολίστηκαν με τούλια και παγιέτες...

Οι εντυπωσιακές πρεμιέρες του περασμένου Σαββατοκύριακου δεν μας άφησαν με κανένα παράπονο... Οι λαμπερές στιγμές στο κόκκινο χαλί μας έδωσαν πολλούς λόγους για να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό με τα ''it''  models που βρέθηκαν εκεί να προκαλούν καρδιοχτύπια με αποκαλυπτικές τουαλέτες που δεν άφηναν τίποτα -μα τίποτα όμως- στη φαντασία, και τις A-listers να μας ''αποζημιώνουν'' με πολλά μέτρα ύφασμα, τούλι και γκλίτερ.

Διάβασε ακόμα: Άνοιξε το Φεστιβάλ των Καννών κι έχουμε τις πρώτες αφίξεις στο κόκκινο χαλί

Take a moment! H Bella Hadid φόρεσε ένα καυτό κατακόκκινο Roberto Cavalli και χρειαστήκε λίγη ώρα μέχρι να το ''ξεπεράσουμε''.

Bella Hadid

Η φινέτσα συδυάστηκε με την μεσογειακή ομορφιά της Penelope Cruz για μια από εμφάνιση βγαλμένη από παραμύθι με την υπογραφή του οίκου Chanel.

Penelope Cruz Cannes 2019

H Amber Heard σε μια από τις πιο δυναμικές ροκ εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί με δημιουργία Elie Saab.

Amber Heard Cannes 2019

Η... κορμάρα Izabel Goulard ντυμένη στα γκλίτερ με Zuhair Murad Couture.

Izabel Goulard Cannes

Όμως ούτε και η Eva Longoria έκανε έκπτωση στην λάμψη με μια ολόχρυση τουαλέτα Christina Ottaviano.

Eva Longoria Cannes 2019

Whoa! H πρωταγωνίστρια του Bollywood, Deepika Padukone σε μια από τις κορυφαίες στιγμές στο κόκκινο χαλί των Καννών με μια πραγματικά εντυπωσιακή κρεμ τουαλέτα με τεράστιο μαύρο φιόγκο του οίκου Dundas.

Cannes red carpet 2019

H Priyanka Chopra και ο Nick Jonas πραγματικά ζουν το όνειρό τους στις Κάννες. Το νιόπαντρο ζευγάρι έκανε μια σειρά από ταιριαστές εμφανίσεις με κορυφαία στιγμή τα λευκά σύνολά τους με την σταρ του Bollywood να επιλέγει μια τουαλέτα από τούλι του οίκου Georges Hobeika και κοσμήματα Chopard.

Priyanka Chopra Nick Jonas Cannes 2019

Nick Jonas Priyanka Chopra Cannes 2019

H Bella Hadid έβαλε στόχο να ανάψει φωτιές φέτος στις Κάννες τις αποκαλύπτικές σέξι εμφανίσεις της να μην σταματούν πουθενά. Το ''it'' model εμφανίστηκε με ακόμα μια διάφανη τουαλέτα από τούλι του οίκου Dior χαρίζοντάς μας ακόμα μια μαγική στιγμή.

Bella Hadid Cannes 2019

Ακόμα μια θριαμβευτική στιγμή από την Deepika Padukone που μάλλον έβαλε στόχο να ''σβήσει από τον χάρτη'' κάθε σταρ που πέρασε φέτος από τις Κάννες αυτή τη φορά με ένα φαντασμαγορικό τούλινο Giambattista Valli που ΔΕΝ πέρασε απαρατήρητο.

Deepika Padukone Cannes 2019

Deepika Padukone Cannes 2019

Οκ παραδίνομαι! Τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει την δυναμική ενός κουστουμιού με την υπογραφή του Yves Saint Laurent by Anthony Vaccarello ιδιαίτερα αν είναι φορεμένο από την Anja Rubik.

Anja Rubik Cannes 2019

H ''κλασσική θηλυκότητα'' της Dita Von Teese είναι αξεπέραστη! Η αιώνια μούσα του burlesque με δημιουργία Alexis Mabille και φαντασμαγορικά κοσμήματα Chopard.

Dita Von Teese Cannes 2019

Εκείνη ''γκρεμισε'' το φεστιβάλ κι εμάς θα μας πάρει λίγο χρόνο μέχρι να ξεπεράσουμε αυτή την εμφάνιση της Alessandra Ambrosio με Julien Macdonald.

Alessandra Ambrosio Cannes 2019

Ίσως κι αυτήν με Ralph & Russo γι' αυτό σε αφήνουμε εδώ για να το απολαύσεις...

Alessandra Ambrosio Cannes 2019

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα θεϊκά beauty looks που είδαμε στις Κάννες την εβδομάδα που πέρασε

Home