Thumbnail

Makeup Tips: Ποιές σκιές σου ταιριάζουν αν έχεις καστανά μάτια Makeup Tips: Ποιές σκιές σου ταιριάζουν αν έχεις καστανά μάτια

Πώς να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν μεγάλα και λαμπερά
Αν ανήκεις στην κατηγορία των κοριτσιών με καφέ μάτια να ξέρεις καταρχάς ότι έχεις ένα μεγάλο αβαντάζ... σου ταιριάζουν σχεδόν όλα τα χρώματα σκιές και εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις.

Οι makeup pros λατρεύουν τα κορίτσια με τα καστανά μάτια, κι ο λόγος δεν είναι άλλος από τις απεριόριστες δυνατότητες που μπορούν να έχουν όταν επιλέγουν να κάνουν ένα έντονο eye makeup look. Από πιο τις πιο ψυχρές στις πιο ζεστές αποχρώσεις και μέχρι μεταλιζέ και γκλίτερ οι επιλογές είναι άπειρες και εσύ μπορείς να διαλέξεις άφοβα.

Διάβασε ακόμα: H Rosie Huntington-Whiteley σού δείχνει τα 5 αγαπημένα της κραγιόν για την Άνοιξη

Emily Ratajkowski eye makeup

Μπεζ, μπρονζέ, γκρι, βιολετί, κίτρινο σου ταιριάζουν σχεδόν όλα και αναδεικνύουν τα μεγάλα καστανά σου μάτια όμως ποιός είναι ο τρόπος να τα κάνεις να δείχνουν και λαμπερά. Αν στόχος σου είναι ένα φωτεινό look τότε οι σκιές στα χρώματα τις ίριδας και τα γκλίτερ είναι αυτό που ψάχνεις. Προσπάθησε να αποφύγεις λοιπόν τα παστέλ χρώματα, όπως ένα απαλό ροζ ή ένα ματ γαλάζιο, που θα δώσει ένα μουντό τόνο στα καστανά μάτια αφού η αντίθεση τα κάνει να δείχνουν θαμπά.

priyanka chopra cannes 2019

Kim K. eye makeup

Pro Tip: Για να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν μεγάλα άπλωσε μια μαύρη σκιά κοντά στις βλεφαρίδες και χρησιμοποίησε πιο ανοιχτά χρώματα γύρω γύρω. Κάνε συνδυασμούς με αποχρώσεις καφέ και χάλκινες ή γιατί όχι και μωβ ή σκούρο γκρι.

Διάβασε ακόμα: 3 makeup tips για ένα φυσικό παριζιάνικο look

Home