Thumbnail

H Rosie Huntington-Whiteley σού δείχνει τα 5 αγαπημένα της κραγιόν για την Άνοιξη H Rosie Huntington-Whiteley σού δείχνει τα 5 αγαπημένα της κραγιόν για την Άνοιξη

Ανάμεσά τους και ένα φανταστικό κόκκινο...
Μέσα από το προσωπικό της vlog, το διάσημο supermodel, ''Άγγελος'' της Victoria's Secret και μαμά μοιράζεται χρήσιμα tips ομορφιάς και στυλ.

Αν έχεις παρακολουθήσει την Rosie Huntington-Whiteley στο YouTube σίγουρα θα έχεις ακολουθήσει κάποιες από τις συμβουλές που κατά καιρούς δίνει το διάσημο μοντέλο στους followers της.

Εμείς πάντως δηλώνουμε πιστές φαν των ποστ της και η πρόσφατη απόφασή της να ανεβάσει ένα video με τα αγαπημένα της χρώματα στα κραγιόν της Άνοιξης μας ενθουσιάσε.

Διάβασε ακόμα: Ακολουθούμε βήμα-βήμα το 5λεπτο μακιγιάζ της Rosie Huntington-Whiteley

Στο συγκεκριμένο video η Rosie αποκαλύπτει επίσης το αγαπημένο της lip balm το οποίο όπως αναφέρει είναι απαραίτητο για να διατηρεί ενυδατωμένα τα πλούσια χείλη της, ενώ συμβουλεύει τα κορίτσια με ξηρά χείλη να αποφεύγουν τα ματ κραγιόν και τα πολύ έντονα χρώματα.

Όσο για τα αγαπημένα της χρώματα δείτε το video και ανακαλύψτε ένα κρεμώδες φυσικό lady rose στο ίδιο χρώμα με τα χείλη της, μια πολυτελή απόχρωση του μπεζ-ροζ, ένα υπέροχο καλοκαιρινό ροδακινί lipgloss και ένα έντονο κερασί, που όπως αποκάλυψε η ίδια όταν το φόρεσε όλοι στο Instagram την ρωτούσαν γι' αυτό.

Διάβασε ακόμα: Η Rosie Huntington-Whiteley αποκαλύπτει το οικονομικό μυστικό της για τέλεια φρύδια

Home