Thumbnail

Δοκιμάσαμε 5 φανταστικά body oils της κυπριακής αγοράς και σου τα προτείνουμε Δοκιμάσαμε 5 φανταστικά body oils της κυπριακής αγοράς και σου τα προτείνουμε

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας μας παραμένει Νο1 προτεραιότητα σε κάθε εποχή
Κάναμε μια βόλτα στην αγορά και στους beauty προορισμούς και ανακαλύψαμε 6 απολαυστικά λάδια σώματος για μεταξένιο δέρμα έτοιμο για παραλία.

Mαζί με το νερό, το λάδι θεωρείται βασικό συστατικό των περισσότερων καλλυντικών κρεμών. Τα ξηρά λάδια ή dry oils μεταφέρουν όλα τα ενεργά συστατικά των προϊόντων περιποίησης κάνοντάς τα ακόμη πιο αποτελεσματικά, καταπραύνουν ερεθισμούς, ενυδατώνουν σε βάθος και ενισχύουν την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας.

Πιο συγκεκριμένα, ένα  ξηρό λάδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για: ενυδάτωση προσώπου, σώματος και μαλλιών, ντεμακιγιάζ προσώπου, απολέπιση. Βοηθούν να διεισδύσουν τα συστατικά των προιόντων, να μαλακώσουν τα σκληρά σημεία όπως οι φτέρνες, τα γόνατα και οι αγκώνες, να σε αρωματίσουν, να σου χαρίσουν απαλό, μεταξένιο δέρμα.

1. L’ Occitane En Provence Almond Supple Skin Oil 

Από τις αγαπημένες μας δοκιμές το πλούσιο αυτό έλαιο σώματος της L'Occitane περιέχει περισσότερο από 50% καθαρό αμυγδαλέλαιο και έλαιο καμελίνας, ενώ είναι πλούσιο σε Ω3 και 6 λιπαρά οξέα, για βαθιά ενυδάτωση και ταυτόχρονη συσφιγκτική δράση στην επιδερμίδα.

body oils

2. NUXE Huile Prodigieuses®

Ένα από τα πιο δημοφιλή λάδια σώματος παγκοσμίως και καθόλου τυχαία. Αφού κατέκτησε το Παρίσι, το Huile Prodigieuse® εξακολουθεί να κλέβει τις καρδιές των γυναικών σε ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίες το έχουν ανεβάσει στην 1η θέση στην κατηγορία των λαδιών και περιποίησης σώματος. Το θρεπτικό ξηρό λάδι ενυδάτωσης από την Nuxe δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας., ενυδατώνει και προστατεύει πρόσωπο σώμα και μαλλιά, είναι πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε, διαθέτει υπέροχο, αισθησιακό άρωμα και είναι ιδανικό μετά την ηλιοθεραπεία. 

nuxe body oil

3.Thalgo Joyaux Atlantique Hydrating Dry Oil

Φίνο, με light σύνθεση και σατέν αίσθηση αυτό το εξαιρετικό λάδι σώματος από την Thalgo στο συνιστώ ανεπιφύλακτα για καθημερινή ενυδάτωση και ομαλή απαλή επιδερμίδα. Αυτό το ενυδατικό λάδι, όταν χρησιμοποιείται τακτικά, υπόσχεται να φωτίζει και να ενισχύει το δέρμα, ενώ αφήνει ένα μαγικό, ήπιο και λεπτό άρωμα.

Thalgo dry oil

4. The Body Shop Wild Argan Oil

Αποκτήστε πλούσια λάμψη με το πολύτιμο βιολογικό έλαιο argan από το Εμπόριο με Κοινότητες στο Μαρόκο. Ένα πολυτελές ξηρό έλαιο για το σώμα και τα μαλλιά από πολύτιμους καρπούς argan  από τους πρόποδες των βουνών Atlas στο Μαρόκο. Συλλέγονται και σπάζονται με τα χέρια και υφίστανται αργή συμπίεση προκειμένου να μας δώσουν το πιο αγνό και λαμπερό έλαιο argan.

the body shop organ oil

Διάβασε ακόμα: Έλαιο Αργκάν: Ταξιδέψαμε στο Μαρόκο και βρήκαμε το όπλο κατά της γήρανσης

5. Yves Rocher Monoï de Tahiti Dry Body Oil 

Το ξηρό αυτό έλαιο για το σώμα με υπέροχο άρωμα από το εξωτικό λουλούδι Monoï της Ταϊτής ''συνομωτεί'' για ένα έντονα ενυδατωμένο και υπέροχα αρωματισμένο δέρμα. Η αισθησιακή του υφή γίνεται ένα με το δέρμα σας και αποκαλύπτει το εξωτικό άρωμα των διακοπών.

Yves Rocher body oil

Διάβασε ακόμα: Κρέμα VS Λάδι σώματος: Τελικά τι να διαλέξω;

Home