Thumbnail

Αυτό είναι το χρώμα κραγιόν που ταιριάζει απίστευτα στις ξανθιές Αυτό είναι το χρώμα κραγιόν που ταιριάζει απίστευτα στις ξανθιές

Αν είσαι ανοιχτόχρωμη αυτό είναι το basic του νεσεσέρ σου!
Έχεις δοκιμάσει τα άπειρα χρώματα σε κραγιόν και είσαι από τα κορίτσια που δεν φοβάται να πειραματιστεί με το μακιγιάζ της. Υπάρχει όμως μια σταθερή αξία στο νεσεσέρ του, ένα all time classic κραγιόν που ξέρεις πολύ καλά ότι δεν θα προδώσεις και δεν θα σε προδώσει ποτέ.

Αυτό αλλάζει ανάλογα με τα χρώματα της καθεμιάς μας. Για παράδειγμα μια συγκεκριμένη απόχρωση του κόκκινου μπορεί να ταιριάζει καλύτερα στη μελαχρινή φίλη σου και όχι τόσο σε σένα που είσαι πιο ανοιχτόχρωμη ή το αντίθετο.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τις ξανθές και το κραγιόν που δεν θα πρέπει να λείπει ποτέ από το νεσεσέρ τους.

Αυτό δεν είναι άλλο από το nude-beige κραγιόν, το οποίο ξέρεις ότι είναι το κλειδί στο φυσικό μακγιάζ του καλοκαιριού, ενώ μπορεί να φορεθεί τέλεια από το πρωί μέχρι το βράδυ, είτε θες να πετύχεις ένα no makeup-makeup look είτε θες να τονίσεις τα μάτια σου, είτε προσπαθείς να πετύχεις ένα μεσογειακή μπρονζέ με λάμψεις. 

Διάβασε ακόμα: Makeup Tips: Ποιές σκιές σου ταιριάζουν αν έχεις καστανά μάτια

To συγκεκριμένο χρώμα επειδή είναι πολύ διακριτικό και σχεδόν ίδιο με την επιδερμίδα σου θα πρότεινα να το φοράς με ρουζ σε φυσική απόχρωση ή bronzer και μάσκαρα για να τονίσετε διακριτικά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. 

Προτίμησε ένα ματ κραγιόν μακράς διάρκειαςαν θες να αποφύγετε τα συχνά touch-ups, ενώ προσωπικά θα σου έλεγα να δείξεις αδυναμία στα glossy κραγιόν για το καλοκαίρι για ένα πιο νεανικό fresh look. 

Διάβασε ακόμα: 3 makeup tips για ένα φυσικό παριζιάνικο look

Home