Thumbnail

Τα μυστικά μακιγιάζ της Kendall Jenner σύμφωνα με τον makeup artist της Τα μυστικά μακιγιάζ της Kendall Jenner σύμφωνα με τον makeup artist της

Ο Aidan Keogh μάς αποκαλύπτει χρήσιμα tips
Φωτεινό πρόσωπο, αλαβάστρινη επιδερμίδα, έντονο βλέμμα, πλούσια χείλη... Η ομορφιά της Kendall Jenner είναι σίγουρα πιο φυσική από τις Kardashian αδελφές της, όμως το ''it'' model σίγουρα έχει κάποια μυστικά στο τσεπάκι της που αξίζει να γνωρίζεις...

Ο προσωπικός της makeup artist, Aidan Keogh, μοιράστηκε κάποια βασικά tips που ακολουθεί η Kenny στο μακιγιάζ της, και που καλό θα ήταν να ''συμβουλευτείς'' την επόμενη φορά που θα ετοιμάζεσαι για κάποια έξοδο.

1.Εφαρμόζει πάντα primer: To μυστικό για δέρμα λαμπερό, αλλά όχι λιπαρό. Όπως αναφέρει ο Keogh φού εφαρμόσει μια ενυδατική κρέμα στο πρόσωπο της Kendall στη συνέχεια χρησιμοποιεί ένα primer σε μορφή gel, σε σημεία που η λιπαρότητα είναι πιο εύκολο να εμφανιστεί. Για παράδειγμα, στη ζώνη Τ και ακριβώς κάτω από το κόκκαλο των φρυδιών. Έπειτα, απλώνει το foundation και «κλειδώνει» το αποτέλεσμα με μια πούδρα σε ελεύθερη μορφή, ένα τρικ που χαρίζει ματ όψη στην επιδερμίδα. 

2.Βάζει lip balm στα φρύδια: Ένα έξυπνο τρικ για να σταθεροποιήσεις τα φρύδια σου: Αφού τους δώσεις το σωστό σχήμα με το προϊόν για τα φρύδια περάστε από πάνω τους λίγο lip balm.

Διάβασε ακόμα: Makeup Tips: Ποιές σκιές σου ταιριάζουν αν έχεις καστανά μάτια

3. Δε χρησιμοποιεί μόνο μια mascara: Όπως αποκαλύπτει ο Keogh η Kendall ''εκμεταλλεύεται'' την κάθε μάσκαρα για το αποτέλεσμα που μπορεί να φέρει -άλλη για μήκος, άλλη για όγκο κλπ- κι έτσι δημιουργεί πλούσιες, έντονες και μακριές βλεφαρίδες.  Επίσης, ο makeup artist της αναφέρει ότι εκτός από αυτά τα δύο προϊόντα, εφαρμόζει ελάχιστη loose powder στις βλεφαρίδες της πριν βάλει τις mascara, για να ενισχύσει τον όγκο. Στη συνέχεια χρησιμοποιεί ένα ειδικό χτενάκι για τον διαχωρισμό για να δίνουν την εντύπωση ότι είναι πιο μεγάλες.

4. Προτιμάει τα σκούρα foundations για να κάνει contouring: To contouring είναι μέσα στην ρουτίνα όλων των Kardashian-Jenners, όμως ο μακιγιέρ της Kendall χρησιμοποιεί το δικό του μυστικό για να το πετύχει, αποφεύγοντας τα συνηθισμένα προϊόντα. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί foundations που είναι αρκετά σκούρα και πλησιάζουν στις contour αποχρώσεις, για ένα πιο ήπιο φυσικό αποτέλεσμα. Εφαρμόζει το προϊόν στα σημεία που θέλει να κάνει φωτοσκιάσεις και με ένα ειδικό πινέλο ή κι ένα νωπό σφουγγαράκι κάνει πολύ καλό blend.

kendall jenner red lips

5. Αποφεύγει τις σκούρες αποχρώσεις στα χείλη: Τα σκουρόχρωμα κραγιόν μπορεί να κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο μικρά γι' αυτό η Kendall Jenner προτιμά το κλασικό κόκκινο κραγιόν, που τα κάνει να φαίνονται πιο σαρκώδη αλλά και nude χρώματα, κοντά στο φυσικό των χειλιών, που σου επιτρέπουν να ''κλέψεις'' και λίγο από το σχήμα με ένα overline.

6. Προτιμάει τα κρεμώδη highlighters:  Όπως όλες οι αδερφές Kardashian έτσι και η Kendall, είναι κολλημένη με το highlighter. Ωστόσο, τα προϊόντα που είναι σε μορφή πούδρας δεν είναι τόσο διακριτικά όσο τα κρεμώδη με αποτέλεσμα στις φωτογραφίες να δείχνουν πολύ επιτηδευμένα. Αντίθεταμ τα creamy προϊόντα λάμψης, φαίνεται τέλεια. Εφάρμοσέ το στα ζυγωματικά, στο κόκκαλο των φρυδιών και στο κέντρο του κάτω χείλους, για να κάνεις πιο juicy τα χείλη σας. 

Διάβασε ακόμα: Πώς θα πετύχεις το μπρονζέ smokey-eye της Chiara Ferragni 

 

Home