Thumbnail

Kylie Jenner και Gigi Hadid υιοθετούν την μεγαλύτερη τάση της καλοκαιρινής μόδας στα... νύχια Kylie Jenner και Gigi Hadid υιοθετούν την μεγαλύτερη τάση της καλοκαιρινής μόδας στα... νύχια

Αν είσαι κι εσύ φαν αυτού του hippie trend κλείσε αμέσως ραντεβού για μανικιούρ
Ίσως έχεις υποψιαστεί για ποιά τάση μιλάμε, μπορεί πάλι και όχι... Δεν ξέρουμε βέβαια κατά πόσο θα την προτιμήσεις αφού είναι κάπως... υπερβολική!

Η τάση του Tie-Dye που είδαμε να κυκλοφορεί ήδη στην street μόδα ''εισχώρησε'' λοιπόν στα nail trends του καλοκαιριού και πρώτες οι Kylie Jenner και Gigi Hadid διέδωσαν το μεγάλο νέο.

Διάβασε ακόμα: Η καλύτερη φλουό απόχρωση για τα νύχια σου ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου

Αν και δεν την λες και boho fan η Kylie Jenner αποφάσισε να ακολουθήσει με τον πιο διακριτικό -ή πάλι όχι και τόσο- τρόπο το trend βάφοντας στα νύχια της στις  αποχρώσεις κίτρινου, ροζ, γαλάζιου και πράσινου σε ένα μοναδικό blend. Η reality star και beauty mogul μάς έδειξε μέσα από το Instagram το νέο της μανικιούρ που αποτελεί πρότυπο για όσες θέλουν να ακολουθήσουν την τάση του tie-dye και να δείχνουν ''ενημερωμένες'', αλλά δεν συμφωνεί και τόσο με το look τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tie dye & toe rings ✨?????

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Από την άλλη η Gigi Hadid που την είδαμε και στις street εμφανίσεις της να ακολουθεί την τάση που γεννήθηκε στα καλοκαιρινα φεστιβάλ, έκανε την δική της διαφορετική πρόταση με ένα έντονο κίτρινο μανικιούρ ως βάση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Getting ready for 24 Birthday @gigihadid ???✨???? #tiedye #nails #taurus ♉️#nailsbymei

A post shared by NAILS by MEI (@nailsbymei) on

Διάβασε ακόμα: Αν σκοπεύεις να ακολουθήσεις την rainbow τάση αυτοί είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί

 

Home