Thumbnail

Αν σκοπεύεις να ακολουθήσεις την rainbow τάση αυτοί είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί Αν σκοπεύεις να ακολουθήσεις την rainbow τάση αυτοί είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί

Η τάση στο μανικιούρ που κατέκλυσε το Instagram feed μας!
Ακόμα κι αν δεν είσαι φαν της πολυχρωμίας, αυτό το καλοκαίρι δεν γίνεται να μην παρασυρθείς από την τάση ''ουράνιο τόξο''...

Η τάση που κατέκλυσε το Instagram και είδαμε να φιγουράρει στους λογαριασμούς των διασημότερων influencers δεν δείχνει απαραίτητα ''παιδική'' και παιχνιδιάρικη. Οι σωστοί συνδυασμοί από τις nail expertrs μπορούν να πείσουν ακόμα και τις πιο ''συντηρητικές'' από εμάς και να ταιριάξουν ακόμα και με τα πιο αυστηρά μας σύνολα χωρίς να δείχνουν λες και κάποιο μικρό κοριτσάκι μας έβαψε τα νύχια.

Εμείς εντοπίσαμε τους καλύτερους συνδυασμούς χρωμάτων από υπέροχα nudes και παστέλ μέχρι chic neons... 

Διάβασε ακόμα: Η καλύτερη φλουό απόχρωση για τα νύχια σου ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου

Χρώματα από την ίδια οικογένεια: Μια συνταγή που σίγουρα θα πετύχει αν επιλέξεις δύο χρώματα από την ίδια οικογένεια που να ταιριάζουν με τον τόνο της επιδερμίδας σου, το ένα κατά προτίμηση σε πιο έντονη απόχρωση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

really working that high-low ?

A post shared by lauren caruso (@laurencaruso_) on

 

Neutral Tones: Ίσως η πιο ''ήσυχη'' και σίγουρη πρόταση ακόμα και για τις πιο συντηρητικές από εμάς είναι η επιλογή απαλών παστέλ τόνων σε ροζ ή μπεζ και το πάντρεμα διαφορετικών αποχρώσεων με την ίδια βάση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nudes. @diormakeup Pinky to thumb: #muguet #tralala #lili #incognito #palaisroyal Topped off with #dior Gel Coat

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on

 

Φανταχτεροί συνδυασμοί: Αν είσαι πολύ σίγουρη για το γούστο σου τότε μπορείς να επιλέξεις τα πιο έντονα χρώματα και να τα παντρέψεις με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. Το μυστικό βρίσκεται στην σωστή τοποθέτηση του ενός δίπλα στο άλλο, ενώ τρία χρώματα είναι αρκετά για να πετύχεις την τάση χωρίς να ξεφεύγεις από κάτι γουστόζικο.

 

Pastel Tones: Τώρα που είναι Άνοιξη και τα λουλούδια ανθίζουν πέρνουμε τους πιο υπέροχους παστέλ τόνους της εξοχής από τα απαλά κίτρινα μέχρι τα κοριτσίστικα ροζ, και τους αναμειγνύουμε στα πιο ρομαντικά μανικιούρ της σεζόν.

 

Παστέλ με ιριδίζουσα λάμψη: Λίγη λάμψη δεν βλάπτει, ιδιαίτερα αν επιλέξεις απαλά χρώματα όπως το ροζ ή το μωβ σε μανό που αφήνουν μια διακριτική γυαλάδα. 

nail rainbow trend

 

Το ''νέο'' γαλλικό: Με το γαλλικό σε λευκό να μοιάζει πια ξεπερασμένο οι nail artist προτείνουν να επιστρατεύσουμε την rainbow στις άκρες των νυχιών μας για να πετύχουμε ένα διακριτικό αποτέλεσμα με τα πιο φανταχτερά όμως χρώματα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#nails #nailartbymolly #nailfashion #instanails #nailsofinstagram #nailart #color #frenchnails

A post shared by Molly (@nailartbymolly) on

 

Διάβασε ακόμα: 6 φανταστικά nail trends για την Άνοιξη!

Home