Το τρικ της Meghan Markle που εξαφανίζει το ενοχλητικό σπυράκι μέσα σε λίγες ώρες

Ο makeup artist της Δούκισσας του Σάσεξ, Daniel Martin, και η αισθητικού της, Sarah Chapman αποκαλύπτουν το κρυφό μυστικό της που εξαφανίζει τα σπυράκια μέσα σε λίγες ώρες όταν έχει να εμφανιστεί σε κάποια επίσημη εκδήλωση και να δείχνει αψεγάδιαστη.

Διάβασε ακόμα: Η αισθητικός της Meghan Markle αποκαλύπτει το βήμα που δεν πρέπει να παραλείπεις στην καθημερινή περιποίηση 

Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς η Meghan ξεκινά απλώνοντας μια ζεστή κομπρέσα για να ηρεμήσετε την περιοχή όσο το δυνατόν περισσότερο. «Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λίγο έλαιο τεϊτόδεντρου για τις αντιβακτηριδιακές ιδιότητές του», λέει η Chapman.

«Δεν συστήνω σε κανέναν να σπάει τα σπυράκια μόνος του στο σπίτι, αλλά η αλήθεια είναι ότι όλοι άνθρωποι είμαστε και μερικές φορές θέλουμε να τα πειράξουμε», εξηγεί η Chapman. «Για εμένα, το σημαντικό είναι να γίνεται σωστά και με καθαρά χέρια», λέει. «Αντί να πιέζετε την περιοχή, κουνήστε λίγο την επιδερμίδα γύρω από το σπυράκι με τα ακροδάχτυλά σας και εάν είναι έτοιμο θα σπάσει. Μετά από αυτό, μπορείς να καθαρίσεις και να απολυμάνεις την περιοχή. Το σημαντικό είναι να μην το ξαναπιάσεις- αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις», λέει.

«Για να καλύψω ένα σπυράκι, παίρνω ένα τζελ κορτιζόνης και απλώνω μία πολύ λεπτή στρώση πάνω του», εξηγεί ο Martin. «Αυτό προστατεύει την περιοχή -Το αφήνω για 1-2 λεπτά πριν απλώσω από πάνω primer ματιών. Μετά το καλύπτω με κονσίλερ και foundation. Έτσι το μακιγιάζ δεν ακουμπά στην πραγματικότητα το σπυράκι», σημειώνει.

Διάβασε ακόμα: Το μυστικό της Meghan Markle για ''ζωντανή'' επιδερμίδα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ