Thumbnail

Το μυστικό της Meghan Markle για ''ζωντανή'' επιδερμίδα Το μυστικό της Meghan Markle για ''ζωντανή'' επιδερμίδα

Η αισθητικός της Duchess αποκαλύπτει...
Τους τελευταίους μήνες η Meghan Markle λάμπει, κι αυτό δεν οφείλεται όπως φαίνεται μόνο στο γεγονός ότι διανύει μια ευτυχισμένη περίοδο λόγω εγκυμοσύνης, αλλά και σε μια skincare συνήθεια που όλες μπορούμε να ακολουθήσουμε.

Η απάντηση έρχεται από την αισθητικό της Sarah Chapman, στο πελατολόγειο της οποίας φιγουράρουν ονόματα όπως αυτά των Victoria Beckham και άλλων A-listers που της εμπιστεύονται την επιδερμίδα τους.

Όπως αποκάλυψε η Chapman η Δούκισσα την επισκέπτεται συχνά για καθαρισμό και θεραπείες προσώπου, ενώ επιλέγει συγκεκριμένα ένα μασάζ προσώπου για να κρατήσει ''ζωντανή'' την επιδερμίδα της.

Διάβασε ακόμα: 6 φορές που η Meghan Markle ''έσπασε'' το πρωτόκολλο με τις beauty επιλογές της

«Δουλεύουμε πολύ βαθιά μέσα στο μυ. Απελευθερώνεται έτσι όλη η ένταση και βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος. Ακόμη κι αν κάναμε έναν καθαρισμό και μασάζ, θα βλέπατε σπουδαία διαφορά», αναφέρει η διάσημη αισθητικός, ενώ μας συμβουλεύει να ακολουθήσουμε τη συγκεκριμένη διαδικασία στο σπίτι.

«Εάν θέλετε να κάνετε μασάζ προσώπου στο σπίτι, όταν πλένετε το πρόσωπό σας ή απλωνετε ένα λάδι ή μια κρέμα, κλείστε την παλάμη σας σε χαλαρή μπουνιά και ‘ζυμώστε’ την επιδερμίδα σας. Ξεκινήστε από το κέντρο και συνεχίστε προς τα αφτιά. Μπορείτε επίσης να τσιμπίσετε την επιδερμίδα σας με τον δείκτη και τον αντίχειρα. Μερικές φορές λίγα τσιμπήματα και λίγα χαστουκάκια είναι αρκετά για να ζωντανέψει η επιδερμίδα σας», εξηγεί.

Διάβασε ακόμα: Η αισθητικός της Meghan Markle αποκαλύπτει το βήμα που δεν πρέπει να παραλείπεις στην καθημερινή περιποίηση

Home