Thumbnail

Η αισθητικός της Meghan Markle αποκαλύπτει το βήμα που δεν πρέπει να παραλείπεις στην καθημερινή περιποίηση Η αισθητικός της Meghan Markle αποκαλύπτει το βήμα που δεν πρέπει να παραλείπεις στην καθημερινή περιποίηση

Η Sarah Chapman τονίζει αυτό που όλες ξέρουμε αλλά πολλές αμελούμε...
Κι όμως, δεν είναι λίγες οι φορές που άκουσα από φίλες, ότι παραμέλουν την αντηλιακή κρέμα στην καθημερινότητά τους ή ότι ξεκίνησαν μετά τα 25 να την χρησιμοποιούν...

Τεράστιο λάθος. Και μια διάσημη αισθητικός του Λονδίνου έρχεται να το επιβεβαιώσει. Η Sarah Chapman, που είναι υπεύθυνη για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της Victoria Beckham, ενώ είναι η Meghan Markle ουκ ολίγες φορές ζήτησε την συμβουλή της, το τονίζει.

«Το πιο βασικό βήμα είναι η αντηλιακή προστασία. Πρέπει να προστατευτούμε από την ηλιακή ακτινοβολία, αλλά όχι μόνο. Η ακτινοβολία από τις οθόνες, μπροστά από τις οποίες είμαστε συνεχώς, σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα, καθιστούν απαραίτητη τη χρήση αντηλιακής κρέμας.»

Ακόμα λοιπόν και όταν βρίσκεσαι σπίτι, καλό είναι να χρησιμοποιείς μια αντηλιακή κρέμα με πιο light υφή  που μοιάζει περισσότερο με ενυδατική, και που θα αφήσει το δέρμα σου να αναπνέει ενώ θα σε προστατεύει και από την ακτινοβολία του υπολογιστή ή του κινητού σου.

Διάβασε ακόμα: Ποια πράγματα καταστρέφουν την επιδερμίδα σου

«Πριν από 10-15 χρόνια η τάση στον χώρο ομορφιάς ήταν η καταπολέμηση της γήρανσης. Τώρα μας αφορά το πώς θα γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας», δήλωσε η Chapman, επιβεβαιώνοντας την τάση που πλέον θέλει τις γυναίκες να μεγαλώνουν όμορφα χωρίς να προσπαθούν να δείχνουν νεότερες από την ηλικία τους με πλαστική χειρουργική ή με μπότοξ.

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι οι πελάτισσές της θέλουν φυσικό αποτέλεσμα στο δέρμα τους, όχι ένα αψεγάδιαστο και ψεύτικο μακιγιάζ. Η μόδα προστάζει επιδερμίδα που δείχνει φρέσκια και λαμπερή, αλλά όχι υπερβολικά καλυμμένη.

Διάβασε ακόμα: Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της Meghan Markle;

Home