Thumbnail

Stop the press! Η Victoria Beckham μάς δίνει μια μικρή γεύση από την cruelty-free beauty συλλογή της Stop the press! Η Victoria Beckham μάς δίνει μια μικρή γεύση από την cruelty-free beauty συλλογή της

Το είδωλο μοιράστηκε με τους 25.8 εκατομμύρια followers της φωτογραφίες από τα παρασκήνια της φωτογράφισης για την σειρά ομορφιάς που ετοιμάζει
Αντέχεις να περιμένεις; Εγώ μάλλον όχι... Ειδικά μετά που είδα χθες την Victoria Beckham με δύο μαύρα eye-patches στα παρασκήνια της φωτογράφισης για τη νέα cosmetic συλλογή που ετοιμάζει...

Μετά από δύο bestselling συνεργασίες με την Estée Lauder, η διάσημη σχεδιάστρια αποφάσισε να κυκλοφορήσει την δική της σειρά ομορφιάς κάνοντας της απανταχού beauty junkies να παραλληρούν.

Από τότε είμαστε σε εγρήγορση και η αλήθεια είναι πως οι χθεσινές της αναρτήσεις από τα παρασκήνια της φωτογράφισης για την καμπάνια της συλλογή της, μάς άφησαν σε ''αναμμένα κάρβουνα''.

Η Victoria Beckham έδωσε χθες στους 25.8 εκατομμύρια followers της στο Instagram ένα sneak peek από την πολυαναμενόμενη cruelty-free σειρά ομορφιάς που θα κυκλοφορήσει σύντομα με το hashtag #VictoriaBeckhamBeauty. 

Διάβασε ακόμα: Όλοι μιλούν για την cruelty free σειρά ομορφιάς της Victoria Beckham

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prepping skin on set. #VictoriaBeckhamBeauty #CleanBeauty #NotPerfect

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Στην πρώτη φωτογραφία η πρώην Posh Spice εμφανίζεται με δύο μαύρα under-eye patches μπροστά στον καθρέφτη, ενώ στη δεύτερη η ομάδα της -η makeup artist Wendy Rowe και ο haistylist James Pecis- εμφανίζεται να επιμελείται το μακιγιάζ και τα μαλλιά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#VictoriaBeckhamBeauty #DreamTeam @wendyrowe @jamespecis #CleanBeauty #NotPerfect

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Προηγουμένως η Lady V ανέβασε ένα βιντεάκι με την ίδια να αποκαλύπτει ότι είναι στο σετ της φωτογράφισης για ένα νέο πρότζεκτ το οποίο ετοιμάζει εδώ και πάρα πολύ καιρό, ενώ λίγο αργότερα δημοσίευσε και μια φωτογραφία με την μικρή της κόρη Harper Beckham που επισκέφθηκε την μαμά της στο στούντιο.

 

Αν κρίνουμε πάντως από τις φωτογραφίες απ' αυτή τη σειρά θα πρέπει να περιμένουμε skincare προϊόντα που θα δίνουν μια ultra-λάμψη στο δέρμα και κρέμες για μια φυσική μεταξένια επιδερμίδα... ε ναι, και under eye-patches φυσικά!

Διάβασε ακόμα: Ο δερματολόγος της Victoria Beckham αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της

Home