Thumbnail

Ο δερματολόγος της Victoria Beckham αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της Ο δερματολόγος της Victoria Beckham αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της

O Dr Harold Lancer έχει πολλές A-listers στο πελατολόγειό του
Η Victoria Beckham ακολουθεί το πρόγραμμα περιποίησης του προσώπου της με την ''αφοσίωση ενός ολυμπιονίκη'' αποκάλυψε πρόσφατα ο Dr Harold Lancer...

Ο δερματολόγος πολλών χολιγουντιανών σταρ και εδώ και 15 χρόνια και του πρώην Spice Girl ρωτήθηκε πρόσφατα για την μυστική ρουτίνα ομορφιάς της και όπως σημείωσε είναι από τις πιο πειθαρχημένες πελάτισσές του από την δίαιτά της μέχρι τις ώρες του ύπνου της. ''Γι' αυτό και η επιδερμίδα της δείχνει έτσι όπως δείχνει'', είπε ο Dr Lancer.

Η Victoria Beckham είχε αποκαλύψει στο παρελθόν για τον Dr Lancer ''Είναι αυτός που διόρθωσε την επιδερμίδα μου. Είχα πολύ προβληματική επιδερμίδα''.

Εκτός από τις αυστηρές διατροφικές της συνήθειες και το πρόγραμμα γυμναστικής της η βασίλισσα του στιλ, ακολουθεί και ένα πρόγραμμα ομορφιάς με την ονομασία ''Legacy Facial'' γνωστό και ως ''foetus'' που κάνει την επιδερμίδα να δείχνει ''τόσο φρέσκια όσο ενός νεογέννητου''.

Συγκεκριμένα περιλαμβάνει μια sheet mask από χαβιάρι, μια μάσκα ματιών από θρυμματισμένα μαργαριτάρια και εγχύσεις βλαστοκύτταρων στο δέρμα, ενώ ακολουθεί φωτοδυναμική θεραπεία LED και οξυγονοθεραπεία.

Σύμφωνα με τον δερματολόγο Dr Lancer η όλη διαδικασία βοηθά την επιδερμίδα της να δείχνει φρέσκια μετά από ένα φορτωμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ταξίδια αλλά και πολύ μακιγιάζ.

Όπως σημείωσε, οι διατροφικές συνήθειες της Lady V είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας ώστε το δέρμα της να δείχνει αναζωογονημένο. Σύμφωνα με τον ίδιο αυτό περιλαμβάνει 40% πρωτείνη όπως ο σολομός και το λευκό ψάρι, 40% ωφέλιμα λιπαρά όπως το αβοκάντο, οι ξηροί καρποί και οι σπόροι chia και 20% πράσινους υδατάνθρακες όπως το σπανάκι, το μπρόκολο, τα φασολάκια και το kale. Αποφεύγει επίσης την καφεϊνη, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και το αλάτι, ενώ καταναλώνει ελάχιστη ζάχαρη και αλκοόλ.

 

Διάβασε επίσης: Το μυστικό ομορφιάς της Elle Macphrerson, που όλες μπορούμε ν' ακολουθήσουμε

 

Home