Thumbnail

Αυτό το λάθος κάνεις με την ενυδατική σου τους καλοκαιρινούς μήνες Αυτό το λάθος κάνεις με την ενυδατική σου τους καλοκαιρινούς μήνες

Μάθε ποιό είναι και διόρθωσέ το...
Η ενυδάτωση είναι το βήμα που συνδυαστηκά με την αντηλιακή μας προστασία δεν παραλείπουμε ποτέ στο καθημερινό skincare πρόγραμμά μας. Όμως τα πράγματα αλλάζουν για κάθε εποχή, αφού η επιδερμίδα μας παρουσιάζει άλλες ανάγκες ανάλογα με τον καιρό.

Ήρθε η στιγμή λοιπόν να μάθεις ποιά αλλαγή θα πρέπει να κάνεις στην ενυδατική σου κρέμα τους καλοκαιρινούς μήνες, και θα δεις ότι η όψη της επιδερμίδας σου θ' αλλάξει προς το καλύτερο.

Αφού λοιπόν μετά απο διεξοδική έρευνα έχεις εντοπίσει το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες σου και είσαι έτοιμη να το συνδυάσεις με το ιδανικό serum δώσε σημασία στην ποσότητα που θα εφαρμόσεις.

Διάβασε ακόμα: Editor's Choice: Tο skincare ''όπλο'' που πρέπει να έχεις στην χειραποσκευή σου

Για το καλοκαίρι ο κανόνας ότι χρειαζόμαστε ελάχιστη ποσότητα για να καλύψουμε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με απαλές, ταμποναριστές και ανοδικές κινήσεις, όχι μόνο ισχύει αλλά επιβάλλεται.

Θα προσέξεις ότι αν εφαρμόσεις παραπάνω κρέμα από αυτή που πρέπει, το πρόσωπό σου θα δείχνει λιπαρό, και το αποτέλεσμα θα γίνει χειρότερο όταν μάλιστα εφαρμόσεις και την απαραίτητη αντηλιακή κρέμα.

Οι υψηλές θερμοκρασίες μας αναγκάζουν επίσης να επενδύσουμε σε λεπτόρευστα προϊόντα που απορροφούνται άμεσα από το δέρμα και δεν θα επιβαρρύνουν την επιδερμίδα μας.

Διάβασε ακόμα: 5 λάθος συνήθειες στην περιποίηση του προσώπου μας

 

Home