Thumbnail

Το τρικ για να ''σώσεις'' το σπασμένο νύχι σου πριν το ραντεβού για μανικιούρ Το τρικ για να ''σώσεις'' το σπασμένο νύχι σου πριν το ραντεβού για μανικιούρ

Μην απελπίζεσαι, σου βρήκαμε την λύση, έστω και προσωρινή
Είναι απ' αυτές τις καταστροφές που τα beauty girls δεν θέλουν να συμβεί ούτε στην χειρότερη εχθρό τους... Να σου σπάσει το νύχι! Και το χειρότερο λίγο πριν την έξοδο και χωρίς προγραμματισμένο ραντεβού για μανικιούρ.

Σίγουρα θα σου έχει συμβεί φίλη, εκτός κι αν έχεις προστάτιδα την νεράιδα της ομορφιάς και τέτοια περιστατικά δεν σε ''αγγίζουν''. Καλό είναι πάντως να γνωρίζεις πως να αντιμετωπίσεις μια τέτοια καταστροφή γιατί ποτέ δεν ξέρεις...

Σήμερα θα σου αποκαλύψουμε ένα τρικ που χρησιμοποιούν πολλές beauty experts για να ''σώσουν'' ό,τι σώζεται που θα λύσει έστω και προσωρινά την κατάσταση.

Διάβασε ακόμα: 5 tips για να διατηρήσεις αναλλοίωτο το μανικιούρ σου το καλοκαίρι

Ο πιο εύκολος τρόπος να λύσεις το πρόβλημα μόνη σου στο σπίτι είναι με ένα φακελάκι τσάι! Σωστά κατάλαβες! Θα χρειαστεί να κόψεις ένα μικρό κομμάτι από ένα φακελάκι για τσάι και να “μπαλώσεις” το νύχι.

Η μέθοδος tea bag είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, αφού θα δείτε αναρίθμητα βίντεο με τις beauty bloggers να σου δείχνουν τον τρόπο για να διορθώσεις το σπασμένο σου νύχι.

How to:

Αρχικά, κόψτε ένα μικρό κομμάτι από ένα φακελάκι τσαγιού. Στη συνέχεια, απλώστε στα νύχια σου ένα base coat και πριν στεγνώσει ακουμπήστε πάνω στο “προβληματικό” νύχι το κομμάτι από το φακελάκι. Περίμενε μερικά λεπτά για να στεγνώσει και στη συνέχεια άπλωσε μία ακόμη στρώση base coat. Λίμαρε το νύχι και κάνε buffing για να αφαιρέσεις όσο φακελάκι περισσεύει. Έπειτα, βάψε τα με το μανό που έχεις και στα υπόλοιπα.

Διάβασε ακόμα: 5 συμβουλές για να μην σπάνε εύκολα τα νύχια σου

Home