Thumbnail

Αυτό το body scrub έχει πάνω από 17,000 άριστες κριτικές και μπορείς να το βρεις στο κοντινό σου supermarket Αυτό το body scrub έχει πάνω από 17,000 άριστες κριτικές και μπορείς να το βρεις στο κοντινό σου supermarket

Κοστίζει ελάχιστα και οι fans το αγοράζουν σε ποσότητες
Η αλήθεια είναι πως συνήθως αποφεύγω να διαβάζω τις κριτικές κάτω από ένα προϊόν αφού συνήθως αυτοί που σχολιάζουν είναι όσοι θέλουν συνήθως να εκφράσουν κάποιο παράπονο και να σε αποτρέψουν από το να το αγοράσεις, όμως σ' αυτή η περίπτωση προς μεγάλη μου ευχαρίστηση αποδείχθηκα λάθος...

Το body scrub της Dove Exfoliating Body Polish Crushed Macadamia & Rice Milk συγκεντρώνει χιλιάδες ή μάλλον καλύτερα δεκάδες χιλιάδες άριστες κριτικές στο site του Target και το πιο σημαντικό είναι ότι 17,000 απ' αυτές δίνουν σ' αυτό το προϊόν πέντε αστέρια και μάλιστα τη στιγμή που άλλα προϊόντα μπάνιου αυτής της κατηγορίας συγκεντρώνουν κατά μέσο όρο 12 κριτικές. 

Διάβασε ακόμα: Σήμερα φτιάξε μόνη σου ένα σπιτικό scrub που εξαφανίζει την κυτταρίτιδα

“Αυτό είναι το καλύτερο scrub σώματος που έχω χρησιμοποιήσει. Αφού δοκίμασα αρκετά προϊόντα από ακριβές μάρκες, από φαρμακεία, αλλά και DIY, το συγκεκριμένο αφήνει το δέρμα μου μαλακό και καθαρό και μυρίζει εκπληκτικά”, έγραψε ένα χρήστης. Ενώ ένας άλλος σημείωσε “Γνωρίζω πολύ καλά από body scrubs- από τα πολύ ακριβά μέχρι τα πολύ προσιτά. Αλλά αυτό είναι απλά απίστευτο, ξεπερνά κάθε προσδοκία. Αγόρασα ήδη τέσσερα βαζάκια μέσα σε ένα μήνα!” 

Αυτό που αρέσει περισσότερο στους χρήστες όπως προκύπτει από τα σχόλια είναι ότι δεν απομακρύνει απλώς τη θαμπάδα, αλλά αφήνει το δέρμα σούπερ ενυδατωμένο με την κρεμώδη φόρμουλά του. Ωστόσο αυτό που οι περισσότεροι αναφέρουν είναι για το άρωμα από macadamia και γάλα ρυζιού.

Εάν πάλι αυτές δεν είναι οι δικές σου μυρωδιές να σε ενημερώσω ότι το Dove Exfoliating Body Polish κυκλοφορεί και σε  άλλα αρώματα: Σπόροι Ροδιού & Βούτυρο, Λεβάντα & Γάλα Καρύδας, Ακτινίδιο και Αλόη.

Διάβασε ακόμα: Ένα βαζάκι αυτής της vegan μάσκας πωλείται κάθε 15 δευτερόλεπτα

Home