Thumbnail

Σήμερα φτιάχνουμε μόνες μας το απόλυτο scrub του κορεάτικου skincare Σήμερα φτιάχνουμε μόνες μας το απόλυτο scrub του κορεάτικου skincare

Πώς μπορείς να αποκτήσεις το flawless skin με υλικά από την κουζίνα σου
Για το ''glass skin'' την τελευταία τάση που πρωταγωνιστεί στα χείλη των beauty junkies μιλήσαμε πρόσφατα. Η τάση που έχει ως βάση την skincare ιεροτελεστία που ακολουθούν οι κορεάτισσες για μια flawless όψη πέρασε και στο μακιγιάζ και είναι πλέον το ''καυτό νέο'' στον κόσμο της ομορφιάς...

Φυσικά για να αποκτήσουν αυτή την φρέσκια, νεανική σαν γυαλί όψη το πρώτο βήμα που ακολουθούν τα beauty girls από την Ασία είναι ο καθαρισμός της επιδερμίδας. Η απολέπιση είναι βασικό βήμα στην όλη διαδικασία και ναι, το καλό είναι είναι ότι μπορείς να την ακολουθήσεις χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία σε καλλυντικά του εμπορίου, με υλικά από την κουζίνα σου.

Διάβασε ακόμα: Glass Skin: Η τεράστια τάση του καλοκαιριού που μας σύστησαν οι κορεάτισσες και πώς να την πετύχεις σε 5'

Πιο κάτω θα βρεις το τέλειο scrub που θα επαναφέρει την χαμένη ζωντάνια στο πρόσωπό σου ενώ παράλληλα θα απομακρύνει την θαμπάδα και την κούραση και θρέφει το δέρμα με μια ελαφριά απολέπιση. 

Ο συνδυασμός των παρακάτω υλικών που θα τροφοδοτήσει στο δέρμα σου με όλα τα ευεργετικά συστατικά που χρειάζεται. Το αβοκάντο είναι πολύ ενυδατικό και θρεπτικό χάρη στα ω-3 λιπαρά οξέα και στην μεγάλη περιεκτικότητά του σε βιταμίνη Ε. Το ελαιόλαδο είναι βαθιά ενυδατικό και κατάλληλο για την φροντίδα του δέρματος, ειδικά σε περιοχές με έντονη ξηρότητα. Το ρύζι θα απολεπίσει ήπια και αποτελεσματικά, ενώ το μέλι θα αποστειρώσει και θα κλειδώσει την υγρασία, διατηρώντας το δέρμα σου λαμπερό και ενυδατωμένο.

Θα χρειαστείς:

  • ½ ώριμο αβοκάντο
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας ρύζι
  • 1 κουταλιά του γλυκού μέλι

Εκτέλεση:

Λιώσε το αβοκάντο με ένα πιρούνι. Πρόσθεσε το μέλι, το ελαιόλαδο και στην συνέχεια το ρύζι και ανακάτεψε μέχρι να έχεις μία ομοιόμορφη μάζα.

Κάνε απαλό μασάζ με το μείγμα σε καθαρό δέρμα, δίνοντας έμφαση στις προβληματικές περιοχές. Άφησε τα συστατικά να δράσουν για μερικά λεπτά και ξέβγαλε καλά με χλιαρό νερό.

*Το scrub δεν διατηρείται λόγω των φρέσκων συστατικών που περιέχει, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί αμέσως.

Διάβασε ακόμα: H Δούκισσα Νομικού σου δείχνει την μάσκα προσώπου που κάνει στις διακοπές της 

 

Home