Thumbnail

Το είδωλο, η Sarah Jessica Parker, σου έχει αυτό το tip για άρωμα με διάρκεια Το είδωλο, η Sarah Jessica Parker, σου έχει αυτό το tip για άρωμα με διάρκεια

Αν είσαι φαν πάω στοίχημα ότι ανυπομονείς να το ακούσεις...
Μέχρι σήμερα η Carrie Bradshaw αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες από όλον τον κόσμο που συνεχίζουν αντιγράφουν τις επικές εμφανίσεις της. Πρόσφατα μέχρι και η Kim Kardashian αναβίωσε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σύνολα της...

Η Sarah Jessica Parker, ακόμα δεν κατάφερε να βγάλει από πάνω της τον ρόλο της διάσημης fictional fashion persona, με την ίδια να έχει καθιερωθεί και ως style icon και εκτός οθόνης θυμίζοντας πολλές φορές το τηλεοπτικό της alter ego.

Διάβασε ακόμα: Τι κοινό μπορεί να έχει η Kim Kardashian με την Carrie Bradshaw;

Πρόσφατα η SJP αποκάλυψε ότι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο άρωμά της, και μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ένα tip για μεγαλύτερη διάρκεια.

Όπως ανέφερε η ίδια το οποίο χρησιμοποιεί και για να ψεκάσει τα ρούχα της! Όταν το άρωμα πλησιάζει στο τέλος του, εκείνη ξεβιδώνει το απλικατέρ και ρίχνει τις τελευταίες σταγόνες στα ρούχα της. Με αυτόν τον τρόπο τα ρούχα απορροφούν το άρωμα και εκείνη μυρίζει υπέροχα όλη μέρα!

Δεν ξέρουμε για σένα, πάντως εμείς θα το υιοθετήσουμε. Οκ, τουλάχιστο σε υφάσματα που δεν θα αφήσει λεκέ...

Διάβασε ακόμα: 10 looks που η Carrie Bradshaw φόρεσε στα 00s πριν από σένα και είναι πιο hot από ποτέ

Home