Thumbnail

Σου ετοιμάσαμε την night beauty routine για τις διακοπές σου Σου ετοιμάσαμε την night beauty routine για τις διακοπές σου

Ακολούθησε αυτά τα 3 βασικά βήματα για να διατηρήσεις το δέρμα σου ενυδατωμένο και λείο
Όσο κι αν η περιποίησή σου έρχεται σε δεύτερη μοίρα στις διακοπές, αφού αν είσαι εκτός σπιτιού, δύσκολα θα τηρήσεις ευλαβικά την βραδινή σου ιεροτελεστία, αν είσαι πραγματική beauty maniac, γνωρίζεις ότι κάποια βήματα όχι μόνο δεν πρέπει να τα παραλείπεις αλλά και να τα ενισχύεις...

Γνωρίζεις ότι αυτή την περίοδο τόσο το πρόσωπο όσο και το σώμα μας εξαιτίας της έκθεσης στον ήλιο, ειδικά τις ημέρες που διανύουμε ξαπλωμένες στην ξαπλώστρα μιας παραλίας, έχει περισσότερη ανάγκη από περιποίηση, όταν επιστρέφουμε εξουθενωμένες από τον καυτό ήλιο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μας. 

Εμείς συγκεντρώσαμε 3 tips που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη και να απολαμβάνεις τα οφέλη του ήλιου χωρίς ενοχές ακόμα και όταν δεν έχεις πολύ χρόνο να αφιερώσεις στην βραδινή beauty ρουτίνα σου.

Διάβασε ακόμα: Αντηλιακή, πριν ή μετά την ενυδατική κρέμα;

1. Το πρώτο πράγμα που αξίζει να κάνεις με το που πατήσεις το πόδι σου στο ξενοδοχείο είναι να τακτοποιήσεις στο ψυγιάκι του δωματίου την ενυδατική σου κρέμα, το serum, τις sheet masks και τα eye patches που κουβάλησες μαζί σου, για να διατηρηθούν κρύα και να ενισχυθεί η δράση τους. Η ανακούφιση που θα σου προσφέρουν όταν τα εφαρμόσεις στο πρόσωπό σου αφού επιστρέψεις το βράδυ μετά από μια μέρα στον ήλιο θα σε αποζημιώσει. Αν είστε μάλιστα κοριτσοπαρέα αφιερώστε ένα απόγευμα πριν την έξοδο στο νησί στην φροντίδα της επιδερμίδας σας για να το ευχαριστηθείτε.

summer skincare

2.Μην ξεχνάς να ψεκάζεσαι με after sun προϊόντα -είναι ό,τι καλύτερο για την αντιγήρανση και φυσικά την αντιμετώπιση της φωτογήρανση, ενώ χάρη στα αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά τους επανορθώνουν τυχόν ζημιές από τον ήλιο- κάθε τόσο το απόγευμα όταν πια έχεις τελιώσει από την παραλία και απολαμβάνεις στη σκιά το καλοκαιρινό σου κοκτέιλ. Αυτή η διαδικασία θα διατηρήσει ενυδατωμένη την επιδερμίδα σου μέχρι το βράδυ που θα επιστρέψεις στο ξενοδοχείο θα απολαύσεις ένα δροσιστικό ντους και θα απλώσεις την ενυδατική σώματος που έχεις αφήσει να κρυώσει στο ψυγείο ή να απλώσεις ακόμα μια φορά μια after sun στο σώμα και το πρόσωπό σου για να απολαύσεις τα οφέλη της.

3. Προτίμησε τα προϊόντα περιποίησης σε μορφή serum -με ελαφριά και δροσερή σύνθεση- που περιέχουν αντιοξειδωτικά, και είναι ιδανικά για τους ερεθισμούς και τις φλεγμονές. Εφάρμοσε μια πλούσια ποσότητα από τον ορό κάνοντας μασάζ σε μάγουλα, λαιμό και ντεκολτέ, για να εμπλουτίσεις πραγματικά το δέρμα με τα ενεργά συστατικά του, ενώ παράλληλα θα αισθάνεσαι χαλάρωση και ηρεμία. Μπορείς επίσης με ταμποναριστές κινήσεις να περιποιηθείς ιδιαίτερα τα σημεία που έχουν την τάση να εμφανίζουν ξηρότητα. 

Διάβασε ακόμα: H Δούκισσα Νομικού σου δείχνει την μάσκα προσώπου που κάνει στις διακοπές της

Home