Thumbnail

Πώς να ''εκμεταλλευτείς'' το μαγικό bronzer για να απογειώσεις το καλοκαιρινό μακιγιάζ Πώς να ''εκμεταλλευτείς'' το μαγικό bronzer για να απογειώσεις το καλοκαιρινό μακιγιάζ

Μάθε πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σωστά για ένα θεϊκό αποτέλεσμα
Θεωρείται το ''τζίνι'' του καλοκαιριού αφού πραγματοποιεί την ευχή μας για αυτό το καλιφορνέζικο ηλιοκαμένο look... Το bronzer μπορεί να απογειώσει το μακιγιάζ σου αν όμως το εφαρμόσεις σωστά, όμως μπορεί να έχει και καταστροφικά αποτελέσματα αν δεν του δώσεις την απαιτούμενη σημασία.

Γι' αυτό σήμερα συγκεντρώσαμε τα βήματα και τα πιο έξυπνα tips για να πετύχεις τη τέλεια απόχρωση που θα συμφωνήσει με την επιδερμίδα σου και τα σωστά σημεία για να την εφαρμόσεις για ένα glowy sun-kissed αποτέλεσμα.

Διάβασε ακόμα: Καλύτερα ν' αποφεύγεις το foundation στο καθημερινό μακιγιάζ του καλοκαιριού

Βήμα 1: Για να πετύχεις ένα άψογο αποτέλεσμα θα πρέπει να επιλέξεις την σωστή απόχρωση και υφή που θα συμφωνεί με την επιδερμίδα σου. Γι' αυτό αν η επιδερμίδα σου είναι πιο ανοιχτόχρωμη κι έχει την τάση να κοκκινίζει το καλοκαίρι στον ήλιο καλύτερα να επιλέξεις ένα bronzer στην απόχρωση της κανέλας με κόκκινο υποτόνο. Το ίδιο ισχύει και αν έχεις σκούρα επιδερμίδα. Ένα bronzer στο χρώμα της κανέλας, σε ένα πιο καφέ υπότονο αυτή την φορά θα σου χαρίσει σε ένα φυσικό αποτέλεσμα. Ωστόσο αν το δέρμα σου έχει κίτρινο υποτόνο, προτίμησε ένα πιο χρυσαφί bronzer που θα του δώσει ζωντάνια στην χλωμή σου όψη. 

Αν επιθυμείς να ακολουθήσεις την τάση του καλοκαιριού που θέλει αυτό το λαμπερό glowy αποτέλεσμα τότε τα προϊόντα σε κρεμώδη ή υγρή μορφή είναι αυτό που αναζητάς. Τα προϊόντα με συγκεκριμένα υφή είναι καλύτερα για τους καλοκαιρινούς μήνες αφού το αποτέλεσμα δείχνει πιο φυσικό και δεν δείχνει η επιδερμίδα μας πολύ ''φορτωμένη''. Αν πάλι το δέρμα σου είναι ιδιαίτερα λιπαρό και θες ένα πιο ματ αποτέλεσμα για να καλύψεις την υπερβολική γυαλάδα στα διάφορα σημεία, τότε προτίμησε ένα bronzer σε μορφή πούδρας.

bronzer makeup look

Βήμα 2: Κι αφού έκανες την τέλεια αγορά, ήρθε η στιγμή να μάθεις πώς θα το εφαρμόσεις για να έχεις ένα άψογο αποτέλεσμα. Ξεκίνα απλώνοντάς το με ένα ειδικό πινέλο για bronzers που θα βρεις στα διάφορα beauty shops κάτω από το κόκκαλο των ζυγωματικών. Αφού το απλώσεις αρκετά καλά κάνοντας contouring ώστε να μην ξεχωρίζει η γραμμή κάτω από τα μάγουλά σου, αλλά να φαίνεται ''ένα'' με το ρουζ σου, συνέχισε εφαρμόζοντας περιμετρικά του προσώπου σου αλλά και στο σημείο στο κέντρο της μύτης για ένα φυσικό ηλιοκαμένο αποτέλεσμα.

Extra Tip: Αν επιθυμείς ένα σούπερ λαμπερό look μπορείς αν θες να το αναμείξεις με ένα υγρό highligher.

Διάβασε ακόμα: Oh WOW! Εσύ ήξερες ότι μπορείς να χρησιμοποιείς το κονσίλερ και μ' αυτό τον τρόπο;

 

 

Home