Thumbnail

Τα 4 βήματα που ακολουθούν οι γαλλίδες στην βραδινή ρουτίνα ομορφιάς τους Τα 4 βήματα που ακολουθούν οι γαλλίδες στην βραδινή ρουτίνα ομορφιάς τους

Είναι τόσο απλά όσο και το ανεπιτήδευτο φυσικό στυλ τους
Όταν αναφερόμαστε στο στυλ τους πάντα ζηλεύουμε το πόσο φινετσάτες και ανεπιτήδευτα σέξι δείχνουν με τα πιο basic κομμάτια της μόδας. Και στην ομορφιά τους οι γαλλίδες παραμένουν πιστές στον κανόνα του 'less is more'...

Οι παριζιάνες δεν συνηθίζουν να επιβαρύνουν την επιδερμίδα τους με περιττά προϊόντα -κανόνας που ακολουθούν και στο μακιγιάζ- και θέλουν να δείχνουν φρέσκιες, ενώ αγκαλιάζουν την ώριμη ηλικία τους χωρίς να παραμορφώνονται με μπότοξ και πλαστικές επεμβάσεις.

H ''3-step skincare routine'' που άρχισε να εμφανίζεται σαν τάση το τελευταίο διάστημα, αφού έχουμε βομβαρδιστεί ήδη από μια τεράστια γκάμα προϊόντων, είναι χρόνια τώρα στην καθημερινότητα των γαλλίδων που δεν χρειάζονται περισσότερο από 10 λεπτά για να περιποιηθούν την επιδερμίδα τους πριν πάνε για ύπνο. 

Ποιό κάτω συγκεντρώσαμε τα βασικά βήματα που ακολουθούν και πίστεψέ με θα σου φανούν πολύ πολύ χρήσιμα ειδικά όταν δεν έχεις ελεύθερο χρόνο...

1. Οι γαλλίδες ξεκινούν με ένα σχολαστικό καθαρισμό προσώπου ακολουθώντας την τακτική του double cleansing. Αφού αφαιρέσουν το μακιγιάζ με ένα micellar water, πρόσωπο και μάτια, στη συνέχεια, χρησιμοποιούν ένα αφρώδες προϊόν καθαρισμού, ακολουθώντας την τακτική του double cleansing ώστε να βεβαιωθούν ότι δεν έχουν μείνει υπολείμματα από το makeup ή τους ρύπους στην επιδερμίδα τους. Έπειτα, σκουπίζουν το πρόσωπό τους με ταμποναριστές κινήσεις με μια καθαρή πετσέτα.

Διάβασε ακόμα: Double Cleansing: Γιατί πρέπει να πλένουμε το πρόσωπό μας δύο φορές;

lily rose depp beauty

2. Αφού προετοιμάσουν λοιπόν το πρόσωπό τους ώστε να δεχτεί όλα τα προϊόντα που θα εφαρμόσουν, αρχίζουν απλώνοντας ένα serum σε όλο το πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ το οποίο επιλέγουν ανάλογα με την ανάγκη που νιώθουν ότι έχει η επιδερμίδα τους εκείνη την περίοδο -με αντιγηραντική δράση, με υαλουρονικό οξύ κλπ. Αφού ρίξουν στην παλάμη τους μια μικρή ποσότητα από το προϊόν το απλώνουν στο πρόσωπό τους ξεκινώντας από το ντεκολτέ και συνεχίζουν κάνοντας μασάζ προς τα πάνω, σαν face lifting.

3. Ακολουθεί η κρέμα νυκτός, η οποία προσφέρει στο πρόσωπο όλες αυτές τις ώρες του ύπνου την απαραίτητη ενυδάτωση, την οποία εφαρμόζουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. 

4. Για το φινάλε, δεν παραλείπουν ποτέ την περιποίηση των ματιών τους, αφού γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή, που εμφανίζει πιο έντονα σημάδια γήρανσης. Εφαρόζουν λοιπόν με τα δάχτυλά τους κάνοντας ταμποναριστές κινήσεις μια κρέμα ματιών στο σημείο που τείνουν να σχηματίζονται οι μαύροι κύκλοι.

Διάβασε ακόμα: Μια beauty expert σου δείχνει την σωστή σειρά που πρέπει να εφαρμόζεις τα skincare προϊόντα σου

 

Home