Thumbnail

H Emily Ratajkowski αποκαλύπτει την βραδινή skincare ρουτίνα της και σου δείχνει τα αγαπημένα της προϊόντα H Emily Ratajkowski αποκαλύπτει την βραδινή skincare ρουτίνα της και σου δείχνει τα αγαπημένα της προϊόντα

To ''it''' girl μάς περιγράφει σε ένα video 5' τα beauty μυστικά της
Είναι από τα πιο όμορφα κορίτσια της σύγχρονης σκηνής της μόδας και της ομορφιάς και σίγουρα θα θέλαμε να μάθουμε τα απλά και εύκολα μυστικά που κρύβονται πίσω από το λαμπερό και ''ζωντανό'' πρόσωπό της.

Σε ένα video για το Harper's Bazaar η Emily Ratajkowski ξεδιπλώνει ένα-ένα τα βήματα της βραδινής της beauty ιεροτελεστείας και μας αποκαλύπτει παράλληλα τα μαγικά προϊόντα που χρησιμοποιεί.

Διάβασε ακόμα: Σου ετοιμάσαμε την night beauty routine για τις διακοπές σου

Το ''it'' girl ξεκινά με ένα δροσερό μπάνιο και το λούσιμο των μαλλιών της με προϊόντα από την σειρά Extentioniste της Kérastase στην οποία είναι και brand ambassador, ενώ στη συνέχεια φροντίζει την επιδερμίδα της κάνοντας ένα ήπιο scrub και καθαρίζοντας το πρόσωπό της με face cleanser.

Στη συνέχεια η EmRata μάς συστήνει να χρησιμοποιούμε ένα serum που περιέχει ρετινόλη, αφού όπως αναφέρει είναι το συστατικό που αποδεδειγμένα καταπολεμά την γήρανση, ενώ μας συμβουλεύει να το αναμειγνύουμε και με ένα ενυδατικό έλαιο το οποίο εφαρμόζει στο λαιμό.

Δες το παρακάτω video και εντόπισε τα αγαπημενα της beauty προϊόντα.

Διάβασε ακόμα: Ακολουθούμε την Emily Ratajkowski για ένα French-girl beauty look

 

Home