Αυτό είναι το skincare μυστικό της Lady Gaga για flawless επιδερμίδα

Η αλήθεια είναι πως λίγες φορές την είδαμε χωρίς μακιγιάζ, κι αυτό το οφείλουμε κατά ένα μεγάλο ποσοστό στον Bradley Cooper που επέμενε να εμφανιστεί με εντελώς ''γυμνή'' επιδερμίδα στην ταινία ''A Star Is Born''. Κι ευτυχώς που το έκανε γιατί είδαμε ίσως για πρώτη φορά την αληθινή φυσική ομορφιά της Stefani Germanotta, που κρύβεται πίσω από τόνους μακιγιάζ και πραγματικά ''ζηλέψαμε'' την αψεγάδιαστη ομορφιά της. 

Με την προσωπική της σειρά ομορφιάς Haus Laboratories να έχει μόλις κυκλοφορήσει αυτό που πραγματικά μας ''έκαιγε'' περισσότερο ήταν να μάθουμε την skincare ρουτίνα της.  

Διάβασε ακόμα: Get Ready Little Beauty Monsters! H Lady Gaga μόλις δημιούργησε το δικό της brand ομορφιάς

Ευτυχώς για εμάς η Sarah Tanno αποκάλυψε ότι αυτό που πραγματικά λατρεύει είναι να χρησιμοποιήσει έναν serum με Βιταμίνη C, και συγκεκριμένα τον Truth serum της Ole Henriksen, για να σφίξει και να φωτίσει το δέρμα της.

Εκτός από τη βιταμίνη C (ένα αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που βλάπτουν το δέρμα), ο συγκεκριμένος ορός περιέχει κολλαγόνο, θρεπτικά εκχυλίσματα πορτοκαλιού και πράσινου τσαγιού και χαλαρωτικό χυμό αλόης για ενίσχυση της ενυδάτωσης.

"Η βιταμίνη C βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου (που διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδα και μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων) και προστατεύει το δέρμα από τις κακές συνέπειες του ήλιου και τις κηλίδες", δήλωσε η Ranella Hirsch, MD, δερματολόγος από τη Βοστώνη. «Μεταξύ αυτών των ποικίλων λειτουργιών, η πλειοψηφία των ανθρώπων μπορεί να επωφεληθεί από τη βιταμίνη C στη ρουτίνα φροντίδας του δέρματος». Η βιταμίνη C συμβάλλει επίσης σε μια λαμπερή όψη, κάνοντας την επιδερμίδα να δείχνει υγιής και λαμπερή.

Όπως αποκάλυψε η Tanno χρησιμοποιεί επίσης μια ενυδατική κρέμα προσώπου από το By Terry, ένα έλαιο από τα Vitner's Daughter και ένα lip balm της Sisley για να προετοιμάσει την επιδερμίδα της Lady Gaga πριν από το μακιγιάζ.

Διάβασε ακόμα: H Emily Ratajkowski αποκαλύπτει την βραδινή skincare ρουτίνα της και σου δείχνει τα αγαπημένα της προϊόντα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ